עזרה בקניית מצלמה
שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בקניית מצלמה איכותית לצילום אירועים, צילום ילדים בגנים, בתי ספר וכמובן מצלמה שגם תהיה לי לצילום המשפחה הפרטית שלי.
אשמח לקבל המלצות לגבי מצלמות איכותיות שתוציא תמונה איכותית עם מינימום התעסקויות בהגדרות ( אני חדש בתחום )
תקציב: 5,500 כולל עדשה
חשבתי על מצלמה DSLR של קנון דגם EOS 80D עם עדשה NANO USM-18-135 - מגיע כקיט
מה דעתכם על הקיט הזה?
אשמח לעוד המלצות לדגמים נוספים
תודה לעוזרים
אשמח לקבל המלצות לגבי מצלמות איכותיות שתוציא תמונה איכותית עם מינימום התעסקויות בהגדרות ( אני חדש בתחום )
תקציב: 5,500 כולל עדשה
חשבתי על מצלמה DSLR של קנון דגם EOS 80D עם עדשה NANO USM-18-135 - מגיע כקיט
מה דעתכם על הקיט הזה?
אשמח לעוד המלצות לדגמים נוספים
תודה לעוזרים
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
אתה מתכוון להיכנס לזה כתעסוקה, בכסף ?
בעיקרון , לצילום ילדים , במיוחד קטנים , חייבים פלש ועדשה מהירה . הם לא עוצרים לרגע ולפלש עוזר להקפיא אותם לרגע . עדשה מהירה חובה כדי לקבל פוקוס מהיר ומדוייק.
D80 אחלה גוף . העדשה טובה אבל זאת עדיין עדשת קיט, לא היתי ממליץ לצילום ילדים . יהיה לך מאוד קשה והתוצאות לא יהיו משהו בכלל .
תחשוב על עדשות 17-55 2.8 או 17-50. יש של קנון ויש של טמרון וסיגמה. פלשים יש סיניים טובים בכ70-120 דולר בחו"ל .
מה שכן לא מובן זה החוסר רצון להתעסק בנתונים , קצת מוזר למי שרוצה להיכנס לתחום שכולו רק נתונים והגדרות .
בעיקרון , לצילום ילדים , במיוחד קטנים , חייבים פלש ועדשה מהירה . הם לא עוצרים לרגע ולפלש עוזר להקפיא אותם לרגע . עדשה מהירה חובה כדי לקבל פוקוס מהיר ומדוייק.
D80 אחלה גוף . העדשה טובה אבל זאת עדיין עדשת קיט, לא היתי ממליץ לצילום ילדים . יהיה לך מאוד קשה והתוצאות לא יהיו משהו בכלל .
תחשוב על עדשות 17-55 2.8 או 17-50. יש של קנון ויש של טמרון וסיגמה. פלשים יש סיניים טובים בכ70-120 דולר בחו"ל .
מה שכן לא מובן זה החוסר רצון להתעסק בנתונים , קצת מוזר למי שרוצה להיכנס לתחום שכולו רק נתונים והגדרות .
פתחתי עסק של מגנטים. רשימת הציוד שלי:
1. ניקון d5300 + עדשה tamron 18-270mm f/3.5-6.3 di II vc pzd
פלאש - ניקון SB700
2. קנון EOS 700D + עדשה קנון EF-S 18-55 DC II
פלאש - YONGNUO YN600EX-RT
מה אתה אומר?
בניקון בלי הפלאש התמונות יוצאות לא כל כך טובות, אשמח לעזרה
חשבתי למכור את אחד הדטים ולקנות את ה80D
אשמח לייעוץ
1. ניקון d5300 + עדשה tamron 18-270mm f/3.5-6.3 di II vc pzd
פלאש - ניקון SB700
2. קנון EOS 700D + עדשה קנון EF-S 18-55 DC II
פלאש - YONGNUO YN600EX-RT
מה אתה אומר?
בניקון בלי הפלאש התמונות יוצאות לא כל כך טובות, אשמח לעזרה
חשבתי למכור את אחד הדטים ולקנות את ה80D
אשמח לייעוץ
Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM כמה שאלות לבי העדשה
1. מה כל כך מיוחד בעדשה שהמחיר גבוה?
2. אם אני קונה את העדשה הזאת ומרכיב אותה על ה700d אני אקבל תוצאות יפות בסטילסה ובוידאו?
ועוד שאלה, יש הבדל גדול בין 70d. ל-80d?
תודה
2. אם אני קונה את העדשה הזאת ומרכיב אותה על ה700d אני אקבל תוצאות יפות בסטילסה ובוידאו?
תודה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
אין בה שום דבר מיוחד עדשה רגילה. "הבעי" היא בעדשות שאתה משתמש בהם, כל העדשות קיט הן מאוד פשוט, זולות והן פשרה אחת גדולה בכל הנוגע לאופטיקה. זאת הסיבה שהצמצם משתנה עם הזום, זאת הסיבה שהוא קטן ולא מכניס אור. האלמנטים קטנים ובאיכות ירודה. הציפויים זולים, הפוקוס פשוט...ה17-55 היא עדשה "אמיתית", ללא פשרות. כמו כל העדשות מסדרת הL של קנון רק בבניה פחות טובה. אני יכול לחפור על זה שעות, השאלה היא האם יש סיבה, אתה לא ממש מקשיב.Roy25 כתב:Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM כמה שאלות לבי העדשה
תודה...