נאמר לי שתוך 48 שעות יצרו איתי קשר מדואר השליחים לקבלת המוצר בינתיים הזמנתי ביקור טכנאי להתקנה ל 15 למרץ (יום ההולדת שלי
אחרי 48 שעות שלא נוצר שום קשר פניתי שוב ל YES לברר מה קורה, הנציג התנצל ואמר שמדובר על שבוע ולא על 48 שעות (טוב ממתינים)
לאחר שעבר שבוע פניתי שוב והנציגה שענתה לי שוב התנצלה ואמרה שלא מדובר על שבוע ואין לה מושג כמה זמן זה לוקח - לא קיבלתי את זה והיא אמרה עד ביקור הטכנאי המכשיר יהיה אצלך.
לא אהבתי את התשובה וביקשתי לדבר עם נציג בכיר יותר - העבירו אותי לשרות לקוחות.
הנציגה שם (לאחר ששמעה את כל הסיפור), אמרה שהמדינות כעת שונה,בגלל הלחץ, (בגלל הלחץ הם לא פנו לחברת שליחויות?) והמכשיר מגיעה עם הטכנאי (שזה בעצם שיפור). אמרתי שזה מוזר שהנציגה שדיברתי איתה לפני כמה דקות לא יודעת על כך ומסרה לי משהוא אחר. כאן הנציגה התחילה לתת לי הסברים שיווקיים - שבאמת לא כל כך חשבים לי כלקוח.
אמרתי לה שאני כלקוח שעבר את התהליך הזה מאוד מאוכזב מירידה שאני רואה ברמת השרות שלהם. היא לא הצליחה להבין על מה אני מדבר.
אמרתי שאם כך המצב אני מתנצל שיש לי ציפיות גבוהות כל כך מרמת השרות שלהם - התשובה שלה הייתה שהיא תעביר את המידע על כך ויש לה רק להתנצל על כך שכך אני מרגיש.
בחברות שנותנות שרות יש כל כך הרבה דרכים לפצות לקוחות שלא מקבלים שרות טוב - הטבות קטנות שיכולים לתת להרגשה טובה (כמובן שלא היצאו לי כלום - לא שאני צריך משהוא אבל זה נתון הרגשה טובה), אני חושב שזה מראה על נכונות לשרות טוב. היות ובמקרה זה הם בכלל לא חשבו שאני קיבלתי שרות לא תקין מראה על בעיה וירידה ברמת השרות - חבל בעבר באמת היה להם שרות טוב.