האם יש ירידה ברמת השרות של YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
כרמי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1150
שם מלא: כרמי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

לפני כשבוע הזמנתי YES MAX (כן גם אני)
נאמר לי שתוך 48 שעות יצרו איתי קשר מדואר השליחים לקבלת המוצר בינתיים הזמנתי ביקור טכנאי להתקנה ל 15 למרץ (יום ההולדת שלי :cake: )
אחרי 48 שעות שלא נוצר שום קשר פניתי שוב ל YES לברר מה קורה, הנציג התנצל ואמר שמדובר על שבוע ולא על 48 שעות (טוב ממתינים) :?
לאחר שעבר שבוע פניתי שוב והנציגה שענתה לי שוב התנצלה ואמרה שלא מדובר על שבוע ואין לה מושג כמה זמן זה לוקח - לא קיבלתי את זה והיא אמרה עד ביקור הטכנאי המכשיר יהיה אצלך.
לא אהבתי את התשובה וביקשתי לדבר עם נציג בכיר יותר - העבירו אותי לשרות לקוחות. :roll:
הנציגה שם (לאחר ששמעה את כל הסיפור), אמרה שהמדינות כעת שונה,בגלל הלחץ, (בגלל הלחץ הם לא פנו לחברת שליחויות?) והמכשיר מגיעה עם הטכנאי (שזה בעצם שיפור). אמרתי שזה מוזר שהנציגה שדיברתי איתה לפני כמה דקות לא יודעת על כך ומסרה לי משהוא אחר. כאן הנציגה התחילה לתת לי הסברים שיווקיים - שבאמת לא כל כך חשבים לי כלקוח.
אמרתי לה שאני כלקוח שעבר את התהליך הזה מאוד מאוכזב מירידה שאני רואה ברמת השרות שלהם. היא לא הצליחה להבין על מה אני מדבר.
אמרתי שאם כך המצב אני מתנצל שיש לי ציפיות גבוהות כל כך מרמת השרות שלהם - התשובה שלה הייתה שהיא תעביר את המידע על כך ויש לה רק להתנצל על כך שכך אני מרגיש.

בחברות שנותנות שרות יש כל כך הרבה דרכים לפצות לקוחות שלא מקבלים שרות טוב - הטבות קטנות שיכולים לתת להרגשה טובה (כמובן שלא היצאו לי כלום - לא שאני צריך משהוא אבל זה נתון הרגשה טובה), אני חושב שזה מראה על נכונות לשרות טוב. היות ובמקרה זה הם בכלל לא חשבו שאני קיבלתי שרות לא תקין מראה על בעיה וירידה ברמת השרות - חבל בעבר באמת היה להם שרות טוב.
(n)
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395

שרשור שלא נקרא #2 

כרמי,
אני יודע גם מחברים בעבודה שהזמינו שיש להם לחץ עצום והתורים ארוכים עד מאוד.
ניצטרך למדוד את השרות שלהם, אחרי שיעברו את משבר ה- YES MAX שלהם :)

אגב,
הלחץ הזה אני שומע קיים רק באזור המרכז.
אני הזמנתי לפני שבועים, קיבלתי תוך יומים את המכשיר ויומים אח"כ היה טכנאי.
הנה מצאתי יתרון לאלו מהפרובינציה :)
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

תזמין עוד אחד ושלח לכרמי.
HiFiMusic IL

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שרשור שלא נקרא #4 

:lol:

אני מוכן את שלי. במחיר מתאים...
:lol:
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שרשור שלא נקרא #5 

5 שקל עלי, סע.
HiFiMusic IL

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שרשור שלא נקרא #6 

בואנה...
אתה לארג' :roll:
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

כרמי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #7 

לפי לאן שהאשכול הזה הולך - אולי באמת YES צודקים ואף אחד באמת לא שם F על רמת השרות
החיים זה מה שקורה לנו,

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שרשור שלא נקרא #8 

אני אגיד לך את האמת כרמי, כשלא נותנים שירות כמו שצריך ומציעים לך מתנות אותי זה רק מעצבן... מתנות אני אוהב רק כשהכל בסדר.

אין ספק שהשירות שקיבלת הוא לא משהו להתפאר בו, וזה שיש לחץ כיום זה לא תירוץ לכלום (אלא אם אומרים לך מראש).
HiFiMusic IL

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שרשור שלא נקרא #9 

כרמי כתב:לפי לאן שהאשכול הזה הולך - אולי באמת YES צודקים ואף אחד באמת לא שם F על רמת השרות
...
הגזמת !!
קראת בכלל את התגובה הראשונה שלי ?

כרמי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #10 

אלוני,
אני גם לא רוצה מתנות ובדרך כלל מסרב לקבל כאלו - אבל כאשר חברה לא מספקת שרות כמו שצריך (קורה לכל חברה), לדעתי הם לפחות צרכים להראות קצת נכונות לשפר את ההרגשה של הלקוח.

אם היו באים ומציאים לי איזה צופר קטן - הייתי מסרב , אבל לפחות מרגיש שחשוב להם שאני יהיה מרוצה.

כאמור לפי התגובות כאן, אני מתחיל לחשוב שבעצם הם צודקים - תחשבו על זה
החיים זה מה שקורה לנו,

ranchaman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שרשור שלא נקרא #11 

אני מסכים איתך כרמי.

לפני יותר משבוע עודכנה גירסא בכל מכשירי ה-yes-max. כמעט בכל המכשירים ... באופן תמוה למדי, המכשיר שלי לא עודכן.
לאחר שמספר ימים לא הצלחתי לצפות בתוכניות מוקלטות, פניתי לאליאב משירות הלקוחות של YES. בדקו מה שבדקו, והודיעו לי שמשום מה הגירסא לא עודכנה. יטפלו בזה תוך 48 שעות ויחזרו אליי לוודא שהבעיה נפתרה.

בחיים לא תנחשו ... הבעיה לא תוקנה תוך 48 שעות ואף אחד לא חזר אליי. התקשרתי שוב. ביקשתי לדבר עם נציג טכני שיסביר לי מה הבעיה ולמה לא מצליחים (מנסים?) לעדכן לי גירסא. ילנה (?) הבטיחה שיחזרו אליי עד הערב.

לא חזרו ...
התקשרתי שוב. ליאת הבטיחה שיחזרו אליי בבוקר.

לא חזרו. התקשרתי שוב ודיברתי עם סיוון שלא ידעה לומר לי למה לא חזרו אליי, מה בכלל הבעיה, כמה זמן אני צריך לחכות עד לפתרונה, איך הולכים לפתור אותה ומתי הולכים לספר לי על זה ... אבל הבטיחה שיחזרו אליי באותו יום (זה היה היום).
(כמעט) מיותר לציין שאף אחד לא דיבר איתי על פיצוי על הזמן האבוד בו מכשיר ה-YESMAX לא תיפקד כראוי.

אני עדיין מחכה ...

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שרשור שלא נקרא #12 

כרמי כתב: כאמור לפי התגובות כאן, אני מתחיל לחשוב שבעצם הם צודקים - תחשבו על זה
...

צודקים במה?
שוב, אני מעדיף התנצלות כנה ממתנות חסרות טעם שמרגישות כמו שוחד.

על איזה תגובות אתה מדבר? אתה מדבר על ההתבדחות שלי ושל אפי? לא צריך להתייחס... יש אנשים לא רציניים שצריך להוקיע אותם מהקהילה.

או שאולי אתה מתכוון לחוסר תגובות של אנשים? אותי זה לא מפתיע, אנחנו רגילים לספוג כל כך הרבה... אם תקבל את המכשיר עד יום ההולדת אז יצאת בזול... (ותאמין לי, אתה לא צריך להסביר כמה זה מעצבן לעמוד מול נותני השירות האלו, זה יכול לעלות בבריאות)

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שרשור שלא נקרא #13 

אתה רואה aloni למה אתה גורם ?
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

ranchaman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שרשור שלא נקרא #14 

aloni לדעתי אתה טועה. לא רק בנוגע לשירות של YES אלא בנוגע לשירות בכלל.

כמו שאני רואה את זה, על טעויות צריך לשלם. קל וחומר על טעויות שנעשו ובגללן נפגע צד אחר.

במקרה ש-YES עשתה טעות ובעקבותיה אני נפגעתי (אפילו אם הפגיעה בי מסתכמת בהשחתת זמני ופיתוח ציפיות לריק...), אני מצפה שהם ישלמו על כך. רק כך אני יכול לצפות, בתור צרכן, שהם יטרחו לשפר בפעם הבאה - כיוון שהטעויות עולות להם כסף ...

התנצלויות זה בחינם ותאמין לי שנציגי השירות (לא רק של YES) מאומנים להתנצל "בכנות" על אוטומט ... התנצלויות מבחינתי הן נדרשות אך לא מספקות.

תחשוב על זה כעל שיטת המקל והגזר:
* הגזר - עצם זה שאתה מסכים להמשיך להיות לקוח שלהם (ואולי אפילו לספר ללקוחות פוטנציאליים אחרים כמה השירות/המוצר שהם מספקים טוב).
* המקל - פיצויים שהם צריכים לתת לך במקרה שהם מפשלים.

נכון שאפשר להסתפק בגזר אבל הוכח כבר שהשילוב מקל+גזר הינו היעיל ביותר :wink:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

דיברתי איתם על זה באירוע אתמול. אין לכם מושג איזה באלגן הולך שם...

לפי מה שהבנתי, הם בעיקרון תכננו לשים פרסומת של ה "מקסימוס" (הפרסומת עם הגלדיאטור) ואחריה להתחיל לדחוף באופן פעיל את המקס (לשלוח הצעות ללקוחות וכו'). הם הכינו כמות נכבדת של מכשירים, אבל לפי מה שהבנתי המחירים החדשים (שעקרונית הם לא ממש פרסמו בפומבי בשלב הזה) כנראה דלפו מפה לאוזן (ומהאתר שלנו לכל העולם) והם פתאום עמדו עם קצב הזמנות מטורפות למכשיר.

לא רק שלא היו להם מספיק טלפניות ואנשים לטפל בזה, גם היה חוסר של מכשירים. היה להם במחסנים כמות שהיא יותר מ-50% מכמות המקסים שנמכרו עד אותו רגע. הסטוק הזה נגמר תוך פחות משלושה שבועות.

לפי מה שאני מבין, כרגע יש גם עומס על הייצרן שפשוט לא מספיק לעמוד בעבודת הייצור. כאמור, הם לא הגיעו עדיין לשלב הפוש של הקמפיין. יתכן אפילו שהם "יעלימו" את הקמפיין בכדי להפחית את הלחץ, אבל ממה שאני מבין זה כבר לא משנה, כולם כבר יודעים על המחירים החדשים והלחץ ממשיך...

בקיצור, לגבי היס מקס, צפויים עיכובים משמעותיים בהספקה של המכשירים בעתיד הנראה לעיין (עד שהם ידביקו את הדרישה למכשירים). הם לא מדברים במספרים אבסלוטיים, אבל ככל הנראה במהלך החודשיים האחרונים מספר המקסים בשוק הוכפלו לפחות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”