חשבונית בדואר מיס
-
firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1430
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
התחברתי לאחרונה ליס ושמתי לב שאני לא מקבל חשבוניות בדואר כמו שהייתי רגיל לקבל כאשר הייתי מחובר כמנוי אחר.
בשירות אמרו לי שאם אני רוצה לקבל חשבוניות בדואר אני צריך לשלם על שמונה החשבוניות הראשונות 3 ש"ח (כל אחת) ומהחשבונית התשיעית ללא תשלום ללא כל הגבלת זמן.
1. האם מישהו משלם על החשבוניות בדואר מיס?
2. מישהו שמע על ה"שיטה" שתיארה לי נציגת יס?
בשירות אמרו לי שאם אני רוצה לקבל חשבוניות בדואר אני צריך לשלם על שמונה החשבוניות הראשונות 3 ש"ח (כל אחת) ומהחשבונית התשיעית ללא תשלום ללא כל הגבלת זמן.
1. האם מישהו משלם על החשבוניות בדואר מיס?
2. מישהו שמע על ה"שיטה" שתיארה לי נציגת יס?
-
firebird
- חבר ותיק

אז זהו שאני תמיד קיבלתי ללא תשלום ופעם ראשונה אני שומע על ה"שיטה" ה"חדשה" הזו
האם עוד מישהו נתקל בתופעה
(efib, אתה לא חייב להגיב בכל מחיר, לא שאלתי על חשבונית על המסך)
האם עוד מישהו נתקל בתופעה
(efib, אתה לא חייב להגיב בכל מחיר, לא שאלתי על חשבונית על המסך)
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

-
firebird
- חבר ותיק

אלוני,
אני ממש לא מיליטנטי.
יש לי רק 84 הודעות (למרות שאני רשום לאתר הזה לפני efib וגם לפניך, לא שזה אומר משהו) רק בגלל העובדה שאני לא מגיב לכל הודעה בפורום. ובטח שלא מנסה להעלות את מספר ההודעות על ידי תגובות פחחח וחחחח לנושאים שמפורסמים בפורום "ללא קשר".
תגובתו של efib: "אכן ביס החשבונית היא על המסך." ממנה ניתן להסיק כי שאלתי האם החשבונית נשלחת למסך.
אתה מצליח למצוא איפה שאלתי את זה? אני לא.
האם באיזשהיא צורה התגובה של efib ענתה על שתי השאלות ששאלתי בסוף ההודעה בפתיחת התרד? לדעתי לא.
התשובה שלו אפילו לא חידשה לי כלום (אהה בעצם כן, עכשיו כולם יודעים שהוא לא הזמין חשבוניות בדואר)
ולזה בדיוק התכוונתי, אם מישהו לא יודע, או אין לו ממש איך לענות לשאלה שנשאלה, אין צורך להגיב.
אני מקווה שעכשיו הייתי יותר ברור
אני ממש לא מיליטנטי.
יש לי רק 84 הודעות (למרות שאני רשום לאתר הזה לפני efib וגם לפניך, לא שזה אומר משהו) רק בגלל העובדה שאני לא מגיב לכל הודעה בפורום. ובטח שלא מנסה להעלות את מספר ההודעות על ידי תגובות פחחח וחחחח לנושאים שמפורסמים בפורום "ללא קשר".
תגובתו של efib: "אכן ביס החשבונית היא על המסך." ממנה ניתן להסיק כי שאלתי האם החשבונית נשלחת למסך.
אתה מצליח למצוא איפה שאלתי את זה? אני לא.
האם באיזשהיא צורה התגובה של efib ענתה על שתי השאלות ששאלתי בסוף ההודעה בפתיחת התרד? לדעתי לא.
התשובה שלו אפילו לא חידשה לי כלום (אהה בעצם כן, עכשיו כולם יודעים שהוא לא הזמין חשבוניות בדואר)
ולזה בדיוק התכוונתי, אם מישהו לא יודע, או אין לו ממש איך לענות לשאלה שנשאלה, אין צורך להגיב.
אני מקווה שעכשיו הייתי יותר ברור
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
גם פלאפון נמנעים מלשלוח חשבוניות בדואר ועוברים לדואר אלקטרוני.
יכול להיות שכל החברות האלה חוסכות ככה עלויות. אבל לפי דעתי הקונספירציה היא מניעת יכולת הלקוחות לבדוק חשבונות ישנים.
בעצם אני לא עונה לא על 1 ולא על 2. סליחה שהגבתי.
יכול להיות שכל החברות האלה חוסכות ככה עלויות. אבל לפי דעתי הקונספירציה היא מניעת יכולת הלקוחות לבדוק חשבונות ישנים.
בעצם אני לא עונה לא על 1 ולא על 2. סליחה שהגבתי.
כנראה שקשה לך להסתגל...maladjusted כתב:גם פלאפון נמנעים מלשלוח חשבוניות בדואר ועוברים לדואר אלקטרוני.
בעצם אני לא עונה לא על 1 ולא על 2. סליחה שהגבתי....
יתכן שאני מתערב שלא לצורך, אבל בהוט המדיניות היא שהחשבוניות מופיעות אך ורק על מסך הטלויזיה. רק לאחר התעקשות מצדי הסכימו לשלוח גם בדואר, בחינם.
פתרון פשוט לקבלת חשבונית מודפסת
תתקשר ותאמר להם שאתה זקוקו לחשבוית מכיווןש זו הוצאה מוכרת. כל עוד אין להם דרך להדפיס לך את החשבונית דגרך הממיר, הם חיייבים להנפיק לך חשבונית מס מודפסת אחרת תתלונן במע"מ והם כבר יטפלו בזה כמו שצריך.
הכבלים חסכו מיליוני שקלים ב עשור הראשון לקיומם מכיווןש הם פשוט החליטו על דעת עצמם לא לשלוח חשבוניות לכל המנויים עד שמישהו "הזכיר להם"..אבל הרגולטור אוהב לעזור להם לחסוך כסף מדי פעם...
הכבלים חסכו מיליוני שקלים ב עשור הראשון לקיומם מכיווןש הם פשוט החליטו על דעת עצמם לא לשלוח חשבוניות לכל המנויים עד שמישהו "הזכיר להם"..אבל הרגולטור אוהב לעזור להם לחסוך כסף מדי פעם...