יש סיכוי לארגן רכישה קבוצתית ל LG B6 55/65 [עדכון: יש הנחות]
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
מה סדר גודל של מחיר על ה- C6 מיבואן רשמי מול יבוא מקביל ? גודל 65 כמובן.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
סתם ככה תהייה,
באתר האמריקאי של LG, הC6 והB6 מתומחרות בדיוק אותו הדבר (2000$), למה בארץ קיים הפרש במחיר בין הטלוויזיות, חמדנות של היבואן בארץ או תמחור מוזר בארה"ב?
http://www.lg.com/us/oled-tvs
באתר האמריקאי של LG, הC6 והB6 מתומחרות בדיוק אותו הדבר (2000$), למה בארץ קיים הפרש במחיר בין הטלוויזיות, חמדנות של היבואן בארץ או תמחור מוזר בארה"ב?
http://www.lg.com/us/oled-tvs
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
הייתי ברומא לפני מספר שבועות גם שם היה פער של 500 יורו ביניהן על גודל של 55 אינץ'.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
הייטקזון שוב הורידו את ה B6 מתחת ל 10K..
אחרי ש LG הציגו את הדור הבא, ברור שהמחירים יתחילו לרדת.
הייטקזון החזירו את המחיר של בלאק פריידי, אפילו טיפה פחות - כמובן שזה מגיע עם משלוח חינם והתקנה.
הייטקזון החזירו את המחיר של בלאק פריידי, אפילו טיפה פחות - כמובן שזה מגיע עם משלוח חינם והתקנה.
-
- asd.JPG
- (25.65 KiB) הורד 4404 פעמים
אני לא חושב שזה קשור לדגמים החדשים, המחיר לא השתנה ברוב החנויות מאז הBF, זה לא בדיוק היה מבצע חד פעמי אלא יותר הורדת מחיר קבועה למוצר הזה, הם פשוט שיחקו על BF כדי לגרום ליותר אנשים לרכוש במחשבה שיש מבצע.
יחד אם זאת, אחלה מחיר
יחד אם זאת, אחלה מחיר
@movieman
במבט קליל על זאפ, אני רואה טלוויזיות OLED של LG מלפני שנתיים שנמצאים באזור ה 8K, אז קח בחשבון שייתכן ויקח זמן עד שה B6 יגיע לשם גם כן..
בכל אופן, כל מחיר שהוא בין 9K ל 10K נראה לי די הוגן, בהתחשב והטלוויזיה הזו עולה 2K דולר בארה"ב..
במבט קליל על זאפ, אני רואה טלוויזיות OLED של LG מלפני שנתיים שנמצאים באזור ה 8K, אז קח בחשבון שייתכן ויקח זמן עד שה B6 יגיע לשם גם כן..
בכל אופן, כל מחיר שהוא בין 9K ל 10K נראה לי די הוגן, בהתחשב והטלוויזיה הזו עולה 2K דולר בארה"ב..
·idanh כתב:@movieman
בכל אופן, כל מחיר שהוא בין 9K ל 10K נראה לי די הוגן, בהתחשב והטלוויזיה הזו עולה 2K דולר בארה"ב.....
יש לך טעות
המחיר שלהן לא התעדכן ורובן אפילו לא נמצאות בכלל במלאי
זאפ לא יורדים בכל המיקרים לרזולוצייה הזו של מוצרים ישנים
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1632
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
המחיר הוא די מחיר קבוע עכשיו בכל החנויות.
בכל מקום הצלחתי לקבל את ה-B6 ב-10.
הכי הרבה שהצלחתי להתמקח זה 9900.
עם כל ההכרזות המעניינות ב-CES אני די בין הפטיש לסדן בנוגע לרכישה כעת.
מצד אחד אני חם-אש לקנות טלויזיה כי החזרתי את ה-KS9500 שהייתה לי ואישתי לא רוצה שאחזיר חזרה לסלון את הפנסוניק E5 מחדר השינה,
מצד שני, אני יודע שאתבאס אם אקנה עכשיו ועוד מס' חודשים בודדים יצא משהו טוב יותר וזול יותר או באותו מחיר.
בכל מקום הצלחתי לקבל את ה-B6 ב-10.
הכי הרבה שהצלחתי להתמקח זה 9900.
עם כל ההכרזות המעניינות ב-CES אני די בין הפטיש לסדן בנוגע לרכישה כעת.
מצד אחד אני חם-אש לקנות טלויזיה כי החזרתי את ה-KS9500 שהייתה לי ואישתי לא רוצה שאחזיר חזרה לסלון את הפנסוניק E5 מחדר השינה,
מצד שני, אני יודע שאתבאס אם אקנה עכשיו ועוד מס' חודשים בודדים יצא משהו טוב יותר וזול יותר או באותו מחיר.