עדשת עדשת טמרון 18-270 למכירה (חדשה)

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
guydigital פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם אני מוכרת עדשה מסוג עדשת טמרון 18-270 קניתי אותה ממש לפני כמה חודשים והשתמשתי בה אולי 3 פעמים
יש לי חברה לצילום מגנטים והשתמשתי בה לצילום מגנטים אבל אני צריכה עדשה עם תווך יותר רחב , המחיר שאני רוצה הוא 1700 שח אפשר ליצור איתי קשר ... במס : 0525454124

<עפר: לינקים הוסרו>

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

guydigital כתב:שלום לכולם אני מוכרת עדשה מסוג עדשת טמרון 18-270 קניתי אותה ממש לפני כמה חודשים והשתמשתי בה אולי 3 פעמים
יש לי חברה לצילום מגנטים והשתמשתי בה לצילום מגנטים אבל אני צריכה עדשה עם תווך יותר רחב , המחיר שאני רוצה הוא 1700 שח אפשר ליצור איתי קשר ...או דרך האתר שלי : magnet2li.com או במס : 0525454124
...
·תווך יותר רחב? על מה את מדברת, העדשה הזאת היא כבר יותר מדי תווך. מי שעוסק בזה בצורה מקצועית צריך להבין: את צריכה שני גופים. לצלם עם שניהם במקביל. על גוף אחד עדשת זום סטנדרטית אבל איכותית ועל הגוף השני או זום טלה או טלה פריים. לדוגמה: 17-55 2.8 על גוף אחד ו70-200 או 85 על הגוף השני. כך גם מקבלים מקסימום איכות. תווך מעולה אבל היא חשוב זה הגיבוי. כך שאם אחת המצלמות מתה לך תוך כדי הצילומים יש לך גיבוי מוכן. כל דבר אחר זה פשוט רשלנות ואפשר לקבל תביע על הראש במקרה של תקלה.

רגע, זה בעצם פרסומת סמוייה? :?

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”