המלצה לבעלי MAX
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לכל בעלי ה- MAX:
לדעתי כדאי מאוד לבטל לחלוטין את האופציה של הקלטה אוטומטית ב- MAX (הגדרה של 0 דקות מבטלת את האופציה), כאשר By degault היא מוגגדרת על 45 דקות אחרונות בערוץ עליו מכוון הממיר.
פשוט, נוצר מצב בו מתבצעת כתיבה לדיסק 7/24 * 365 יום בשנה. ואל תגידו לי שזה לא דופק את הדיסק..
רלוונטי ורצוי לפחות לאלה שלא ממש רואים שימוש באופציה..נראה לי שמדובר ברובנו,
ובהמשך ישיר לשרשור שהתחלתי פה השבוע,לגבי אחריות על ה- MAX שתקפה לשנה בלבד.
Giliboy
לדעתי כדאי מאוד לבטל לחלוטין את האופציה של הקלטה אוטומטית ב- MAX (הגדרה של 0 דקות מבטלת את האופציה), כאשר By degault היא מוגגדרת על 45 דקות אחרונות בערוץ עליו מכוון הממיר.
פשוט, נוצר מצב בו מתבצעת כתיבה לדיסק 7/24 * 365 יום בשנה. ואל תגידו לי שזה לא דופק את הדיסק..
רלוונטי ורצוי לפחות לאלה שלא ממש רואים שימוש באופציה..נראה לי שמדובר ברובנו,
ובהמשך ישיר לשרשור שהתחלתי פה השבוע,לגבי אחריות על ה- MAX שתקפה לשנה בלבד.
Giliboy
אני זוכר שקראתי בכמה מקומות שבלאי של דיסקים קשיחים די לא קשור לעומס (יותר קשור לגיל ולפגמים ביצור).
אני גם מוצא את ההקלטה אוטומטית כאופציה די שימושית. למשל אפשר להשתמש בזה במקום לעשות pause וזה גם שימושי לחזור אחורה אם אני מפספס משהו בחדשות/סרט.
אני גם מוצא את ההקלטה אוטומטית כאופציה די שימושית. למשל אפשר להשתמש בזה במקום לעשות pause וזה גם שימושי לחזור אחורה אם אני מפספס משהו בחדשות/סרט.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
MatanE
אם מצאת המלצה זו נכונה, ובכוונתך להעביר לערוצי רדיו בסיום כל צפייה בטלויזיה, לא יהיה יותר קל לוותר על האופציה לחלוטין, כדי שלא תשכח או דברים כאלה..?
סתם מחשבה..
Giliboy
אם מצאת המלצה זו נכונה, ובכוונתך להעביר לערוצי רדיו בסיום כל צפייה בטלויזיה, לא יהיה יותר קל לוותר על האופציה לחלוטין, כדי שלא תשכח או דברים כאלה..?
סתם מחשבה..
Giliboy
Giliboy
נשמע לי מאד הגיוני מה שאתה אומר. אני גם ביטלתי את האופציה הזו. חבל רק שלא ניתן לכבות את הרד דיסק - הוא סתם תוכן סביב השעון.
אגב, יש למישהו מושג מהי צריכת החשמל של YESMAX2? לא חשבתי להסתכל מה הוא ההספק שלו לפני שהתקנתי אותו בארונית (כעת מסובך להוציא אותו משם...)
נשמע לי מאד הגיוני מה שאתה אומר. אני גם ביטלתי את האופציה הזו. חבל רק שלא ניתן לכבות את הרד דיסק - הוא סתם תוכן סביב השעון.
אגב, יש למישהו מושג מהי צריכת החשמל של YESMAX2? לא חשבתי להסתכל מה הוא ההספק שלו לפני שהתקנתי אותו בארונית (כעת מסובך להוציא אותו משם...)
זה עוזר באופן חלקי כי לא מצביע על צריכת חשמל ממוצעת. לפי המספר שנתת הספק הממיר הוא 0.8*230=184W שזה מתבטא ב- 63 ש"ח לחודש. יותר מדי עבור PVR.
.. לא חשבתי על זה כאשר הזמנתי את YES MAX. אני משתמש ב-DVD מקליט יותר משנתיים – גם הרבה יותר נוח (והרבה יותר אפשרויות), וגם השימוש השותף עולה גרושים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
יש לי מקליט PVR של פיליפס.
הוא אצלי כבר כמה וכמה שנים. יש לו 180 דקות BUFFER הקלטה.
הוא שמח וטוב לב
הוא אצלי כבר כמה וכמה שנים. יש לו 180 דקות BUFFER הקלטה.
הוא שמח וטוב לב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
kobi1023,
שים לב לגבי האחריות - הם אולי יחליפו אבל יתכן שזה יעלה לך כסף.
אני מעריך שעד אז יהיה רצון לעבור ל-PVR של HDTV, או לפחות לעשות שדרוג לדיסק גדול יותר...
שים לב לגבי האחריות - הם אולי יחליפו אבל יתכן שזה יעלה לך כסף.
אני מעריך שעד אז יהיה רצון לעבור ל-PVR של HDTV, או לפחות לעשות שדרוג לדיסק גדול יותר...