המלצה לרובוט חדש אחרי אכזבה משירות Iclebo
טוב, אז אם אפשר להחזיר את הדיון לנושא הפוסט -
אני מבין שרוב החברים פה חושבים לרכוש רובוט סיני אבל אני לא בעניין.
אני לא מרוצה שהרובוט יסתובב איפה שבא לו ויתחיל למשוך לי כבלים ברחבי הבית.
מספיק לי ה-iClebo שהרס לי את כל רגלי הרהיטים בבית בגלל שהתנגש בהם כל הזמן.
אני שואל אם מישהו חושב לרכוש משהו יותר רציני עם או בלי מצלמה אבל לפחות שיש לו מסלול ניקוי מסודר שאפשר לשלוט עליו בדומה ל-iClebo.
ועדיף עם שירות כלשהו שלא צריך לחכות חודשיים שיחזרו אליך על פנייה וגם אז יבקשו ממך בנימוס לחכות עוד שבועיים וכל זה בשביל כמה פילטרים עלובים.
אני מבין שרוב החברים פה חושבים לרכוש רובוט סיני אבל אני לא בעניין.
אני לא מרוצה שהרובוט יסתובב איפה שבא לו ויתחיל למשוך לי כבלים ברחבי הבית.
מספיק לי ה-iClebo שהרס לי את כל רגלי הרהיטים בבית בגלל שהתנגש בהם כל הזמן.
אני שואל אם מישהו חושב לרכוש משהו יותר רציני עם או בלי מצלמה אבל לפחות שיש לו מסלול ניקוי מסודר שאפשר לשלוט עליו בדומה ל-iClebo.
ועדיף עם שירות כלשהו שלא צריך לחכות חודשיים שיחזרו אליך על פנייה וגם אז יבקשו ממך בנימוס לחכות עוד שבועיים וכל זה בשביל כמה פילטרים עלובים.
הסתכלתי על ה-Roomba 960.
נראה מרשים אבל עדיין, עולה 3000. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בפחות שיגיד.
השואב של שיומי נראה מבטיח לפי הביקורות.
אם מתייחסים אליו בתור שואב סיני אז הוא נחשב יקר, אבל אני לא מתייחס לשיומי בתור חברה סינית גנרית.
אם מישהו רכש ויכול לשתף, אשמח.
בנוסף, אם מישהו יכול להגיד כמה עלה כולל המע"מ ושאר ההפתעות.
נראה מרשים אבל עדיין, עולה 3000. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בפחות שיגיד.
השואב של שיומי נראה מבטיח לפי הביקורות.
אם מתייחסים אליו בתור שואב סיני אז הוא נחשב יקר, אבל אני לא מתייחס לשיומי בתור חברה סינית גנרית.
אם מישהו רכש ויכול לשתף, אשמח.
בנוסף, אם מישהו יכול להגיד כמה עלה כולל המע"מ ושאר ההפתעות.
fenderon, יש בפייסבוק קבוצת "שואבי אבק רובוטים". יש בקבוצה כמה חבר'ה שרכשו את השיאומי וממש מרוצים, העלות הכוללת יצאה סביבות 1700 שקל, עד הבית. מחיר טוב בהתחשב שזה רובוט חכם שממפה את הבית ולא עובר בצורה רנדומלית.
אגב, אני קיבלתי אתמול את הILIFE A4, עושה עבודה יפה מאוד, והחיסרון - שקט מאוד! מפתיע ביותר. מייצר רעש שדומה למזגן.
אגב, אני קיבלתי אתמול את הILIFE A4, עושה עבודה יפה מאוד, והחיסרון - שקט מאוד! מפתיע ביותר. מייצר רעש שדומה למזגן.