שידורי hd ב yes
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
שתי החברות מסוגלות כבר היום להתחיל בשידורי HD.
יש להם את התשתית ומרכז השידורים שלהם אפילו כבר "טעון" בתוכן.
צריך עדיין עוד כמה דברים כמו לצאת למכרז לממירים (הרי הם לא מייצרים אותם בעצמם), לבנות חבילות, ליצור "מוצר" ולצאת עם זה.
כפי שאמרנו, הצפי שלנו הוא עד סוף השנה, מקסימום תחילת שנה הבאה.
בכל מקרה, זה לא עיניין של "שיקול כלכלי" כי לשתי החברות ברור שזה הולך לעלות הרבה כסף (שהן כבר השקיעו לא מעט ממנו), מספיק להציץ לארה"ב ולראות שעדיין אף חברה שם לא התחילה להרוויח משידורי HD, עדיין, את המהפכה הזו לא ניתן לעצור....
יש להם את התשתית ומרכז השידורים שלהם אפילו כבר "טעון" בתוכן.
צריך עדיין עוד כמה דברים כמו לצאת למכרז לממירים (הרי הם לא מייצרים אותם בעצמם), לבנות חבילות, ליצור "מוצר" ולצאת עם זה.
כפי שאמרנו, הצפי שלנו הוא עד סוף השנה, מקסימום תחילת שנה הבאה.
בכל מקרה, זה לא עיניין של "שיקול כלכלי" כי לשתי החברות ברור שזה הולך לעלות הרבה כסף (שהן כבר השקיעו לא מעט ממנו), מספיק להציץ לארה"ב ולראות שעדיין אף חברה שם לא התחילה להרוויח משידורי HD, עדיין, את המהפכה הזו לא ניתן לעצור....
אני חושב שאף פעם לא יהיה כאן שידורי HD , טוב אולי פעם איזה ערוץ או שתיים בתשלום.
ארץ שלנו קטנה מידי ובגדול הבן אדם ממוצע לא מבין בזה , לא צריך את זה ולא ישלם על זה.
זה פשוט לא יצליח פה.
הרי רוב האנשים כאן בארץ קונים פלזמה וLCD בגלל השם הזה "פלזמה וLCD " אפילו אם רואים בהם הכי גרוע שיש.
ולא בגלל שהם יודעים שהולכים לראות בעתיד HD או שיש להם כבר איך לראות HD.
אני במקרה הייתי מוכר בחנות מוצרי חשמל והייתה לנו שם LCD של AKAI שראו בה פשוט מזעזע
כל התמונה הייתה מרוחה , אבל אנשים היו באים והייתי נדהם כל פעם מחדש כשהייתי שומע אותם מהצד אומרים
"וואו תראה איזה מדהים רואים בLCD"
אני גם חושב ש BLUE-RAY ו HD-DVD אף פעם לא יהפוך לMAINSTREAM בעולם
כי גם הבן אדם ממוצע לא יבין למה לו לשלם יותר כסף כשבדי ווי די הרגיל רואים מעולה
ואני חייב להסכים שכן בדי ווי די רואים מעולה והיכות הזאת מספיקה בהחלט.
אבל אני כמובן עדיין רוצה לראות HD ובגלל זה אני כן בפורום ואדם רגיל קונה טלוויזיה ב600 ש"ח וזה מספיק לו ובחיים לא יכנס לכאן
ארץ שלנו קטנה מידי ובגדול הבן אדם ממוצע לא מבין בזה , לא צריך את זה ולא ישלם על זה.
זה פשוט לא יצליח פה.
הרי רוב האנשים כאן בארץ קונים פלזמה וLCD בגלל השם הזה "פלזמה וLCD " אפילו אם רואים בהם הכי גרוע שיש.
ולא בגלל שהם יודעים שהולכים לראות בעתיד HD או שיש להם כבר איך לראות HD.
אני במקרה הייתי מוכר בחנות מוצרי חשמל והייתה לנו שם LCD של AKAI שראו בה פשוט מזעזע
כל התמונה הייתה מרוחה , אבל אנשים היו באים והייתי נדהם כל פעם מחדש כשהייתי שומע אותם מהצד אומרים
"וואו תראה איזה מדהים רואים בLCD"
אני גם חושב ש BLUE-RAY ו HD-DVD אף פעם לא יהפוך לMAINSTREAM בעולם
כי גם הבן אדם ממוצע לא יבין למה לו לשלם יותר כסף כשבדי ווי די הרגיל רואים מעולה
ואני חייב להסכים שכן בדי ווי די רואים מעולה והיכות הזאת מספיקה בהחלט.
אבל אני כמובן עדיין רוצה לראות HD ובגלל זה אני כן בפורום ואדם רגיל קונה טלוויזיה ב600 ש"ח וזה מספיק לו ובחיים לא יכנס לכאן
המעבר מקלטת לDVD היה שינוי מהפכני לדעתיsapir255 כתב:הכל עניין של זמן. כמו שלקח כמה שנים לDVD להיות סטנדרט ולהחליף את הוידיאו הישן, ככה יהיה גם עם HD-DVD. גם כשהDVD יצא אנשים לא התלהבו, בכל זאת זה הפך לסטנדרט....
אבל מDVD לHD לא כל אחד ירגיש הבדל ממשי
ועוד פעם אני מדבר על בן אדם ממוצע ולא פריק כמונו
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
איזה שטויות
scsa
אתה לא מבין כלום
לפחות אל תכתוב שטויות
אתה יודע כמה אנשים יתחברו וישלמו כשיקבלו כדורגל בשידור HD
זה נראה PRO EVOLUTION ממש לא מציאותי
אתה לא מבין כלום
לפחות אל תכתוב שטויות
אתה יודע כמה אנשים יתחברו וישלמו כשיקבלו כדורגל בשידור HD
זה נראה PRO EVOLUTION ממש לא מציאותי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בארה"ב המדינה התערבה, היתה רגולציה וחייבו לעבור ל hd (ישנם הרבה מרויחים , רק לא חברות הלויין והכבלים בנתיים)
כרגע ל yes ו hot אין יותר מידי מוטיבציה, אבל הם מבינים שזה העתיד וצריך להערך.
אני מאוד מקווה שבשנתיים הקרובות נקבל יותר מערוצי "דמו" (עם סדרות בישול וכאלה).
כרגע ל yes ו hot אין יותר מידי מוטיבציה, אבל הם מבינים שזה העתיד וצריך להערך.
אני מאוד מקווה שבשנתיים הקרובות נקבל יותר מערוצי "דמו" (עם סדרות בישול וכאלה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
scsa,
אמרו את אותו דבר על PVR, שזה לא כלכלי, ושאף אחד לא ירכוש את זה, אבל גם יס וגם הוט מוכרים את המכשירים שלהם יפה מאוד עכשיו.
לגבי HDTV, הוט כרגע מתקדמים יותר ויש להם כבר שידורי "ניסיון" (בפועל, יש אנשים שכבר קולטים שידורים מהוט כבר כמה חודשים!) ללא בעיות משמעותיות. יש להם תוכן (כ-70 סרטים נרכשו לשלב הניסיון). יש גם מרכז שידורים חדש שחברת NETCOM הקימה עבורם.
ליס שלב השידור טיפה קל יותר כי המרכז שלהם היה יותר קרוב למה שצריך להרים. מצד שני, דווקא הממירים הם צוואר בקבוק גדול יותר, וגם ציוד ההפקה (תרגום וכו') יותר מסובך.
יש מכרזים לממירים לשתי החברות (אני לא מעודכן לגבי תאריכים וזמני הספקה).
שתי החברות הצהירו בעיתונות שבמהלך החודשים הקרובים (יס אמרו עד סוף השנה) הם יתחילו בשידורים סדירים.
אמרו את אותו דבר על PVR, שזה לא כלכלי, ושאף אחד לא ירכוש את זה, אבל גם יס וגם הוט מוכרים את המכשירים שלהם יפה מאוד עכשיו.
לגבי HDTV, הוט כרגע מתקדמים יותר ויש להם כבר שידורי "ניסיון" (בפועל, יש אנשים שכבר קולטים שידורים מהוט כבר כמה חודשים!) ללא בעיות משמעותיות. יש להם תוכן (כ-70 סרטים נרכשו לשלב הניסיון). יש גם מרכז שידורים חדש שחברת NETCOM הקימה עבורם.
ליס שלב השידור טיפה קל יותר כי המרכז שלהם היה יותר קרוב למה שצריך להרים. מצד שני, דווקא הממירים הם צוואר בקבוק גדול יותר, וגם ציוד ההפקה (תרגום וכו') יותר מסובך.
יש מכרזים לממירים לשתי החברות (אני לא מעודכן לגבי תאריכים וזמני הספקה).
שתי החברות הצהירו בעיתונות שבמהלך החודשים הקרובים (יס אמרו עד סוף השנה) הם יתחילו בשידורים סדירים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים