אחראיות של סמליין (תחשבו טוב טוב לפני קניה של סמסונג)
במסך שלי PS-42S5H הופיעו פיקסלים שרופים. פניתי ליבואן סמליין (ומאז התחילה מסכת תרתורים) . נשלח אלי טכנאי שכנראה לא ידע חשבון, איתו יחד ספרנו 9 פיקסלים שרופים , בדוח נרשם 4 (בכוונה או לא אני לא יודע) נאלצתי להזמינו שוב שיספור וידווח ישירות לידי למרכז שירות ואיזה פלא נמצאו 9 פקסלים. אבל כאן לא תם הסיפור, אם חשבתם שיחליפו לכן פלזמה מסתבר שלא כך הדבר. שלחו אליי טכנאי שיאסוף את המסך חכיתי חיכתי חיכתי והוא לא הגיע (הם טוענים שהתקשרו אליי ולא עניתי) לא נורא עוד יום עבודה/חופשה הלך. הזמנתי שוב טכנאי ליום אחר שהגיע ואסף מסך.
שאלתי איך הם הולכים "לתקן" מסך פלזמה הוסבר לי שמחליפים פאנל לפאנל חדש (עוד לא שמעתי שמתקנים פלאזמות בארץ) רשמתי מספר סידורי של המסך ושלחתי אותו אם טכנאי.
לאחר 5 ימים הביאו לי מסך שכלל לא שלי מספר סידורי לא תואם על פלטת מסך תאריך יצור מ 25.1.2006 ומה, גם פיקסלים מרצדים בצבע ירוק. שלחתי אותו חזרה לחברה עם טכנאי.
כל הסיפור נמשך כבר למלה מחודשיים.
שלמתי על המסך לא 6K אלא 11K
אז לפני שאתם חושבים על סמסונג תבדקו את טושיבה פנסוניק שלהם יש שירות הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
שאלתי איך הם הולכים "לתקן" מסך פלזמה הוסבר לי שמחליפים פאנל לפאנל חדש (עוד לא שמעתי שמתקנים פלאזמות בארץ) רשמתי מספר סידורי של המסך ושלחתי אותו אם טכנאי.
לאחר 5 ימים הביאו לי מסך שכלל לא שלי מספר סידורי לא תואם על פלטת מסך תאריך יצור מ 25.1.2006 ומה, גם פיקסלים מרצדים בצבע ירוק. שלחתי אותו חזרה לחברה עם טכנאי.
כל הסיפור נמשך כבר למלה מחודשיים.
שלמתי על המסך לא 6K אלא 11K
אז לפני שאתם חושבים על סמסונג תבדקו את טושיבה פנסוניק שלהם יש שירות הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 157 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
כדאי גם להעלות את הנושא בפורומי צרכנות ואולי לפנות לאגודה לצרכנות.
אולי להם יש קצת מנוף כנגד היבואן.
אולי להם יש קצת מנוף כנגד היבואן.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כמו שציינת, לפחות ל- PANASONIC יש שירות ה רבה יותר טוב. בזכות זה יכלה החנות שרכשתי בה להחליף לי את ה- PHD8 לחדשה וזאת מבלי לשלוח טכנאי בכלל...
החלטתי לערוך את ההודעה הזו.
אשמח לענות בהודעה פרטית על המקרה המצער שלי אחרי רכישת טלויזיית LCD סמסונג למי שמעוניין.
מי שראה את ההודעה המקורית יודע על מסע התלאות.
משיקולים שלי החלטתי להוריד מפה את ההודעה.
אשמח לענות בהודעה פרטית על המקרה המצער שלי אחרי רכישת טלויזיית LCD סמסונג למי שמעוניין.
מי שראה את ההודעה המקורית יודע על מסע התלאות.
משיקולים שלי החלטתי להוריד מפה את ההודעה.
נערך לאחרונה על ידי asp ב 07/03/2007 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
מוסר השכל: כאשר קונים פלזמה (או מוצר אחר באותו סדר גודל של המחיר), לא חוסכים אלף -אלפיים ש"ח אלא קונים מותג איכותי מיבואן אמין (במקרה הספציפי הזה אני מתכוון ל-Panasonic). "חיסכון " שכזה לעתים קרובות הופך להפסד, ולא רק כספי (עוגמת נפש היא גם הפסד).
אני ממש לא מסכים איתך .vitalyi כתב:מוסר השכל: כאשר קונים פלזמה (או מוצר אחר באותו סדר גודל של המחיר), לא חוסכים אלף -אלפיים ש"ח אלא קונים מותג איכותי מיבואן אמין (במקרה הספציפי הזה אני מתכוון ל-Panasonic). "חיסכון " שכזה לעתים קרובות הופך להפסד, ולא רק כספי (עוגמת נפש היא גם הפסד)....
כאילו מה סמסונג זה מותג גרוע ולא איכותי? ממש לא.
יבואן אמין ? אז כן אולי ישפר,ניופאן(שאני דרך אגב עובד שם כדייל) ויורוקום הם נותנים שרות מצויין.
אבל מה זהו, אסור לקנות שום מוצר יקר של סמסונג בארץ?
אני חושב שזה יותר עניין של מזל ואני בטוח שאפשר למצוא אנשים שנהנו מהשירות של סמסונג.
כי עדיין סמסונג קונים בארץ המון והיבואן זה לא איזה י.שלום שדרך אגב אני לא בטוח אם הוא גרוע.
scsascsa כתב:
אני ממש לא מסכים איתך .
כאילו מה סמסונג זה מותג גרוע ולא איכותי? ממש לא.
יבואן אמין ? אז כן אולי ישפר,ניופאן(שאני דרך אגב עובד שם כדייל) ויורוקום הם נותנים שרות מצויין.
אבל מה זהו, אסור לקנות שום מוצר יקר של סמסונג בארץ?
אני חושב שזה יותר עניין של מזל ואני בטוח שאפשר למצוא אנשים שנהנו מהשירות של סמסונג....
אתה לא חייב להסכים איתי – אני רק הבעתי את דעתי. אתה רוצה לשחק במזל בסכומים שעולים על 10000 ש"ח – זכותך. כנראה שיש לך יותר מדי כסף...
נושא האיכות של Samsung שנוי במחלוקת. יש לי במקרה מסך SyncMaster LCD של החברה הזו – בתקופת האריות הוא בילה במעבדה ארבע או חמש פעמים (כבר לא זוכר...), במצטבר יותר משלושה חודשים. מזל שקניתי אותו אצל ספק חזק שהתעסק עם היבואן במקומי, וזה לא היה פשוט (לספק).
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
יבואן סמסונג
בתור אחד שחשב בכיוון של סמסונג וכרגע ירד מזה - אני מודה לפותח השרשור.
יש לשים לב שמיניליין הינה היבואנית של סמסונג רק לטלוויזיות ומוצרים לבנים.
מסכי מחשב ודיסקים קשיחים מיובאים ע"י חיון.
זכרונות למחשב ורכיבים אקטיביים מיובאים ע"י Data JCE.
ויש עוד יבואנים בתחומים אחרים כמו סלולר, רכיבים פאסיביים וכו'
איציק.
יש לשים לב שמיניליין הינה היבואנית של סמסונג רק לטלוויזיות ומוצרים לבנים.
מסכי מחשב ודיסקים קשיחים מיובאים ע"י חיון.
זכרונות למחשב ורכיבים אקטיביים מיובאים ע"י Data JCE.
ויש עוד יבואנים בתחומים אחרים כמו סלולר, רכיבים פאסיביים וכו'
איציק.