שואב אבק Dyson DC62 Animal ב1300 שקלים עד הבית
https://www.amazon.de/gp/product/B01JM3VCCA/
מחיר אמאזון: 292.08 יורו
עד הבית: 1300 שקלים
המחיר הכי נמוך אי פעם לפי הגמלים
יש גם את:
Dyson DC62 Extra
https://www.amazon.de/gp/product/B01E5XQLSW/
ב1250 שקלים עד הבית
מחיר אמאזון: 292.08 יורו
עד הבית: 1300 שקלים
יש גם את:
Dyson DC62 Extra
https://www.amazon.de/gp/product/B01E5XQLSW/
ב1250 שקלים עד הבית
-
- 31i7fufQLVL.jpg
- (13.79 KiB) הורד 3954 פעמים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
·Elwin כתב:הפוך. זו הגרסה הישנה ביותר, ה-V6 היא הגרסה החדשה יותר, ו-V8 הגרסה הכי חדשה.
אני לא בטוח שיש הבדל משמעותי מעבר לעיצוב עדיף ב-V6 לעומת DC62, מה שכן. הם משתמשים באותו מנוע....
לפי ויקיפדיה הוא מבוסס על המנוע של ה v6, אז איך הוא ישן יותר?
[left]DC62
For specific markets (e.g. Canada, Singapore, Continental Europe); based on the V6; very similar to the DC59
V6
The Dyson V6 replaced the Dyson DC59
[/left]....
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אין הבדל במנוע בין כל דגמי ה-v6. ההבדל הוא באבזור שזה הראש שמקבלים.
ההבדל בין הv6 לדגמי הv8 הוא זמן הסוללה שמחזיקה מעמד..
ודרך אגב יש לי את השואב פשוט מומלץ!!! שואב מעולה ונוח מאוד. אבל לא מתאים לכל אחד צריך לדעת את זה.
ודרך אגב יש לי את השואב פשוט מומלץ!!! שואב מעולה ונוח מאוד. אבל לא מתאים לכל אחד צריך לדעת את זה.
·מה הכוונה בלא מתאים לכל אחד? מאילו סיבות?tal001 כתב:אין הבדל במנוע בין כל דגמי ה-v6. ההבדל הוא באבזור שזה הראש שמקבלים.
ודרך אגב יש לי את השואב פשוט מומלץ!!! שואב מעולה ונוח מאוד. אבל לא מתאים לכל אחד צריך לדעת את זה....
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@baraq
·
כי זה שואב שיש לו קודם כל זמן עבודה קצר-בינוני.. וזה ממש לא מתאים לכל אחד שרוצה לשאוב עכשיו בית שלם. בגלל זה אמרתי שזה מיועד לאנשים שצריכים שאיבה נקודתית כמו: ספות, מיטה, שערות של בע״ח. דברים קטנים שלא אמורים לקחת יותר מדי זמן עבודה. למשל אם הייתי מחפש שואב בשביל לשאוב בית שלם זה האחרון שהייתי קונה.. אבל בשביל הדברים הספציפים שאני מחפש ( שאיבות נקודתיות אני צריך ) הוא מושלם בשבילי.
ואולי אם אתה מחפש שואב ליותר זמן עבודה תחכה לדיל על הv8.
ואם זה לא מפריע לך אז תקנה ולא תצטער, ואם תזדקק להמלצות על כמה אביזרים בשבילו אני פה. יש לי לא מעט ראשים שקניתי.
·
כי זה שואב שיש לו קודם כל זמן עבודה קצר-בינוני.. וזה ממש לא מתאים לכל אחד שרוצה לשאוב עכשיו בית שלם. בגלל זה אמרתי שזה מיועד לאנשים שצריכים שאיבה נקודתית כמו: ספות, מיטה, שערות של בע״ח. דברים קטנים שלא אמורים לקחת יותר מדי זמן עבודה. למשל אם הייתי מחפש שואב בשביל לשאוב בית שלם זה האחרון שהייתי קונה.. אבל בשביל הדברים הספציפים שאני מחפש ( שאיבות נקודתיות אני צריך ) הוא מושלם בשבילי.
ואולי אם אתה מחפש שואב ליותר זמן עבודה תחכה לדיל על הv8.
ואם זה לא מפריע לך אז תקנה ולא תצטער, ואם תזדקק להמלצות על כמה אביזרים בשבילו אני פה. יש לי לא מעט ראשים שקניתי.
·Elwin כתב:המנוע בשניהם נקרא V6. הדגם V6 הוא גרסה חדשה יותר של DC..........
אבל עדיין, רשום שדגם ה v6 הוא המחליף של ה59, כלומר לא היה דגם ביניהם. ואז יצא ה62, שממה שהבנתי הוא פשוט שם אחר ל v6 (מיועד לשווקים מסויימים)
ככה או ככה זה לא באמת קריטי בשורה התחתונה זה כמעט אותו המוצר להבנתי המינימלית בנושא
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1924
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
·קניתי לאמא שלי את ה-V6 בבלאק פריידי בקצת פחות מ-1000 מאמזוןUK, פורסם בשרשור המפורסם.shuali כתב:
...
היא מאוד מרוצה!
כמו שכתבו זה לא מיועד לשאיבה של כל הבית, אבל מאוד אפקטיבי ברוב הזמן, במטבח, בסלון אחרי ביקור מהנכדים וכו'.
·wallalon כתב:·קניתי לאמא שלי את ה-V6 בבלאק פריידי בקצת פחות מ-1000 מאמזוןUK, פורסם בשרשור המפורסם.......
היא מאוד מרוצה!
כמו שכתבו זה לא מיועד לשאיבה של כל הבית, אבל מאוד אפקטיבי ברוב הזמן, במטבח, בסלון אחרי ביקור מהנכדים וכו'....
מוזר באמאזון UK אין אפילו דייסון אחר למכירה (שנמכר על ידי אמאזון עצמו)
נופ. זה אכן ממש מבלבל, ודייסון לא מוסיפים, בכך שאין כמעט שום מידע לגבי זה ברשת. כנראה זה נוח להם. אני נברתי קצת (הרבה) בגוגל ומצאתי תגובה רשמית של דייסון צרפת לעניין:shuali כתב:·......
אבל עדיין, רשום שדגם ה v6 הוא המחליף של ה59, כלומר לא היה דגם ביניהם. ואז יצא ה62, שממה שהבנתי הוא פשוט שם אחר ל v6 (מיועד לשווקים מסויימים)
ככה או ככה זה לא באמת קריטי בשורה התחתונה זה כמעט אותו המוצר להבנתי המינימלית בנושא...
http://choisirsonaspirateur.free.fr/For ... hp?id=7356
התגובה שלהם בתרגום לאנגלית:
I inform you that the Dyson V6 succeeds the DC62.
Indeed, it is equipped with our V6 digital engine lighter, smaller and more powerful.
It is also equipped with a new motorized brush with belt system with carbon fiber filaments to remove fine dust on hard floors and nylon rigid bristles to suck up dust encrusted in carpets and carpets.