אם הייתי קונה היום סלולר ברמות מחיר אלו פחות מ-4GB RAM לא בא בחשבון.
לרדת בשביל 200 ₪ לדגם ה-5 עם 2GB לא שווה לדעתי.
2GB בעידן הנוגאט זה כבר המינימום לטעמי.
אבל תלוי בשימוש של כ"א.
אם אתה לא מתקין שום דבר חוץ מווטסאפ ווייז יספיק לך.
אני נאמן לסדרה של ה MOTO בגלל האנדרואיד הנקי, והעדכונים המהירים בד"כ למ"ה.
למי שזה לא חשוב, אכן אין סיבה כנראה...
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
חייב להביע את ההתנסות האישית שלי, פשוט כי ציינו פה את ה HONOR והשיומי.
בשנה וחצי האחרונות עברתי בין שיומי רדמי נוט 2, ל HONOR 5X וממנו ל MOTOROLA G4 כאשר לכולם מפרט דומה.
בעיני, אין בכלל מה להשוות, ה HONOR עולה על השיומי וה G4 עולה על שניהם בקלות.
ההבדל - בתוכנה.
השיומי היה סוגר לי אפליקציות בלי הפסקה, כל פעם היית צריך לאשר כל אפליקציה בנפרד שלא תסגר וגם זה לא תמיד עזר.
ב HONOR - לא היה סוגר אפליקציות אבל היה נחנק מהר מאד.
בינתיים ב G4, פשוט תענוג.
מבחינתי, האנדרואיד הנקי זה תמורה הרבה יותר טובה מחומרה חזקה יותר.
נערך לאחרונה על ידי shemsha ב 28/03/2017 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצחיק - אתה מתאר בדיוק את החוויה המוזרה שיש לי עם הHUAWEI P8 - צריך כל הזמן להלחם איתו בשביל להבין איזה אפליקציות הוא סוגר, מתי ולמה, וגם הוא נחנק.
אין ספק שמצד שני - מאוד מתסכל המצב עם עדכוני התוכנה.
אם נשלב את העובדה שגוגל שכחה שהמשתמשים שלה "עניים" - מגיעים למצב לא נעים בכלל.
כבר אמרתי כמה אפל "פשוט"?
ביום שאפל יצליחו ליצר טלפון בגודל סביר (4.7) במחיר עממי - הם יחתכו בבשר החי של גוגל.
מצטער - עדכונים זה חלק ממכשירים כאלה והחוסר ידיעה איזה מכשיר יקבל גרסה חדשה מסרסרת את הרצון לקנות טלפון יקר.
אני לא מודאג מעדכוני תוכנה, תמיד יש את XDA DEVELOPERS. לכל טלפון פופולרי יחסית שמבוסס מעבד SNAPDRAGON, אפשר למצוא שם רום.
לדוגמה, HTC הפסיקו לעדכן את ה-M8 שיש לי כרגע אחרי יציאת מרשמלו. כרגע מותקן לי NOUGAT על המכשיר.
לגבי אפל, כן, החומרה והתוכמה שלהם מצויינים בסה"כ, אבל העובדה שאי אפשר אפילו לשנות ברירת מחדל לאימייל ודפדפן פשוט מגוחכת.
@Itay_Pollak
·אפל יחתכו גם בבשר החי של עצמם. ברגע שיהיה אייפון טוב ב400$ יותר אנשים יקנו אותו, ולא אחד ב700$
כרגע המצב שלהם מצוין כי הרווח שלהם על כל חתיכה מטורף.