30% הנחה על מגוון ציוד עבודה של Stanley
אם אני רוצה לקנות ארגז כלים + כלים בסיסיים (סט מברגים, בוקסות 3/8, פלייר, פטיש, קצת מסמרים, קצת ברגים)
אתם ממליצים לקנות באמזון, או שעדיף ללכת לחנות כלי עבודה כאן פה בארץ ולעשות קנייה פה?
שאלה נוספת, איזה כלי עבודה אתן ממליצים שיהיה בארגז כלים בסיסי?
אתם ממליצים לקנות באמזון, או שעדיף ללכת לחנות כלי עבודה כאן פה בארץ ולעשות קנייה פה?
שאלה נוספת, איזה כלי עבודה אתן ממליצים שיהיה בארגז כלים בסיסי?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
@ZeppeliN - מה אתה הולך לעשות ובאיזה תדירות? בעיקרון יש לפעמים סטים לכל מיני מומחים - כמו חשמלאים וכד'.
לגבי אמזון - בד"כ המשלוח מחו"ל בגלל המשקל הורג את הכדאיות.
אולי אם תשכנע את אמזון להכניס את הציוד בתוך הארגז כלים זה יצא משתלם (כי לדעתי הם מחשבים לפי נפח ולא משקל).
אלא אם אתה קונה מברגה/מקדחה וכו' - אז זה בד"כ יוצא מאוד משתלם.
אולי אם תשכנע את אמזון להכניס את הציוד בתוך הארגז כלים זה יצא משתלם (כי לדעתי הם מחשבים לפי נפח ולא משקל).
אלא אם אתה קונה מברגה/מקדחה וכו' - אז זה בד"כ יוצא מאוד משתלם.
·את האמת אני לא מתכוון לעשות משהו מיוחד. סתם סט שיהיה בבית, כרגע יש לי סט פשוט מאוד של ראצ'ט עם מתאמים לגדלים שונים שקניתי מ-aliexpress.Itay_Pollak כתב:@ZeppeliN - מה אתה הולך לעשות ובאיזה תדירות? בעיקרון יש לפעמים סטים לכל מיני מומחים - כמו חשמלאים וכד'.
אלא אם אתה קונה מברגה/מקדחה וכו' - אז זה בד"כ יוצא מאוד משתלם....
אם אני עובד על משהו אני מניח שזה יהיה לתחזוקה רגילה של הבית או לעבוד על האופנוע. אבל אני חושב שפשוט כל פעם אקנה את החלק שלו אזדקק ואשקיע בחברות טובות, ולאט לאט כבר אצבור סט ראוי. אז תודה בכל אופן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
המלצה שלי - בהזמנות "רגילות" תוסיף כלי כל פעם.
ככה המחיר לא גבוה, והסט שלך ילך ויגדל לאט לאט.
הזמנתי לי לאחרונה ככה סט מברגים לסלולר. לכל מקרה שלא יבוא
ככה המחיר לא גבוה, והסט שלך ילך ויגדל לאט לאט.
הזמנתי לי לאחרונה ככה סט מברגים לסלולר. לכל מקרה שלא יבוא