רובוט אייקלבו אומגה
-
yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4165
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
קניתי את הרובוט הזה בספטמבר 2016 ומאז הרובוט לא תקין.
דיברנו עם נציגים כולל רונן שאמר שנקבל רובוט חליפי חדש שעדיין לא הגיע .
רונן הבטיח שאם לא נהיה מרוצים נקבל את כספנו בחזרה
למרות שחלפו 7 חודשים עדיין את פתרון לבעיה.
מה עושים?
דיברנו עם נציגים כולל רונן שאמר שנקבל רובוט חליפי חדש שעדיין לא הגיע .
רונן הבטיח שאם לא נהיה מרוצים נקבל את כספנו בחזרה
למרות שחלפו 7 חודשים עדיין את פתרון לבעיה.
מה עושים?
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
שלום אורי,
אחרי שהייתי אצלכם אישית בבית ואחרי ששלחנו לכם רובוט או רובוטים נוספים (איני זוכר,יכול לבדוק), הסכמתי לקבל את הרובוט חזרה ולזכות אתכם במלוא הסכום. זאת אחרי שאשתך העדיפה שלא לקבל אומגה עם מערכת ניווט משןדרגת.
אספנו ממך את הרבוט, נכנס אליהו ב 7/5.
הסברתי לאשתך שבגלל הזמן שעבר מאז ספטמבר הזיכוי ייארך קצת יותר אך יהיה על מלוא הסכום. ץ
אשתך הסכימה לכך .
לשאלתך "מה עושים ", התשובה היא כלום....
מניח שהזיכוי יהיה אצלכם במהלך שבוע הבא.
אחרי שהייתי אצלכם אישית בבית ואחרי ששלחנו לכם רובוט או רובוטים נוספים (איני זוכר,יכול לבדוק), הסכמתי לקבל את הרובוט חזרה ולזכות אתכם במלוא הסכום. זאת אחרי שאשתך העדיפה שלא לקבל אומגה עם מערכת ניווט משןדרגת.
אספנו ממך את הרבוט, נכנס אליהו ב 7/5.
הסברתי לאשתך שבגלל הזמן שעבר מאז ספטמבר הזיכוי ייארך קצת יותר אך יהיה על מלוא הסכום. ץ
אשתך הסכימה לכך .
לשאלתך "מה עושים ", התשובה היא כלום....
מניח שהזיכוי יהיה אצלכם במהלך שבוע הבא.
@yuria
·
מצטער שמגיב רק בשלוש בלילה. כפי שאמרתי לאשתך שלשום, אני טרוד בבעיה אישית מורכבת ולא תמיד זמין ליד מחשב. לאור תשובתה אני קצת מופתע ממה שכתבת כאן.
על מנת לשמור על פרטיותך לא אפרסם כאן את האסמכתא לביטול העסקה כפי שהתקבלה מחברת האשראי. אך הזיכוי בהחלט בוצע.
אין לי את המייל שלך ואיני מעוניין לשלוח הודעה לטלפון הנייד בשעות הלילה. אשלח לטלפון בשבע בבוקר.
כל טוב..
·
מצטער שמגיב רק בשלוש בלילה. כפי שאמרתי לאשתך שלשום, אני טרוד בבעיה אישית מורכבת ולא תמיד זמין ליד מחשב. לאור תשובתה אני קצת מופתע ממה שכתבת כאן.
על מנת לשמור על פרטיותך לא אפרסם כאן את האסמכתא לביטול העסקה כפי שהתקבלה מחברת האשראי. אך הזיכוי בהחלט בוצע.
אין לי את המייל שלך ואיני מעוניין לשלוח הודעה לטלפון הנייד בשעות הלילה. אשלח לטלפון בשבע בבוקר.
כל טוב..