פליז קולומביה Columbia Men's Walnut Hills Full Zip Fleece ב155 שקלים
https://www.amazon.co.uk/d/Mens-Outdoor ... 01HPSZZ2M/
מחיר אמאזון: 25.20 פאונד
עד הבית: 155 שקלים
2 יחידות ב 260
מחיר אמאזון: 25.20 פאונד
עד הבית: 155 שקלים
2 יחידות ב 260
-
- 81EnrE0ow5L._SL1500_.jpg
- (21.09 KiB) הורד 3919 פעמים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- dannyka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בתור התחלה, קצת יחס של כבוד למישהו שאתם לא מכירים. גם אם הוא טועה.
דבר שני, אנחנו לא ילדים קטנים והפורום הזה (לפחות פורום הקפה) הוא מקום לדיונים רציניים ולא להסתלבטויות.
אם אני רוצה שיצחקו עלי אני הלך למופע של אדיר מילר.
דבר שני, אנחנו לא ילדים קטנים והפורום הזה (לפחות פורום הקפה) הוא מקום לדיונים רציניים ולא להסתלבטויות.
אם אני רוצה שיצחקו עלי אני הלך למופע של אדיר מילר.
אל תיעלב, אבל אם אתה דורש כבוד מהפורום מן הראוי שאתה תכבד גם אותו קצת בכך שהיית משקיע יותר בקריאה בו ומבין ש:
1. כולם כאן מעדיפים משלוח ישיר של אמזון כשיש כזה. לא בגלל שאנו Fan Boys של אמזון, אלא בגלל שזה כמעט תמיד המשלוח הזול (באמצעות שליח), המהיר, האמין ביותר, בלי תרגילים של חברת שילוח להוציא מאתנו כסף נוסף, וגם אם יש כאלה - אמזון לוקחת את המשמעויות הכספיות של זה על עצמה.
2. המשלוח של אמזון ברוב המקרים (בכל המקרים כאשר אמזון עצמה מוכרת) נעשה באמצעות שליח, ולכן יקר מחבילה בדואר, אבל בשורה התחתונה הקנייה תהיה יותר זולה בעשרות אחוזים מאשר לקנות את אותו מוצר בארץ.
ועניינית לשאלה שלך: אפשר להוזיל את המשלוח אם תמצא עוד אנשים שמעוניינים לקנות אתך ביחד ואז עלויות המשלוח יחלקו בינכם.
ושוב, אנא קח את התשובה שקיבלת כביקורת ולא כנסיון לעלוב בך.
1. כולם כאן מעדיפים משלוח ישיר של אמזון כשיש כזה. לא בגלל שאנו Fan Boys של אמזון, אלא בגלל שזה כמעט תמיד המשלוח הזול (באמצעות שליח), המהיר, האמין ביותר, בלי תרגילים של חברת שילוח להוציא מאתנו כסף נוסף, וגם אם יש כאלה - אמזון לוקחת את המשמעויות הכספיות של זה על עצמה.
2. המשלוח של אמזון ברוב המקרים (בכל המקרים כאשר אמזון עצמה מוכרת) נעשה באמצעות שליח, ולכן יקר מחבילה בדואר, אבל בשורה התחתונה הקנייה תהיה יותר זולה בעשרות אחוזים מאשר לקנות את אותו מוצר בארץ.
ועניינית לשאלה שלך: אפשר להוזיל את המשלוח אם תמצא עוד אנשים שמעוניינים לקנות אתך ביחד ואז עלויות המשלוח יחלקו בינכם.
ושוב, אנא קח את התשובה שקיבלת כביקורת ולא כנסיון לעלוב בך.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1224
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
תודה
הוזמנו שניים
ערן
הוזמנו שניים
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
·זה הדגם שנמכר שםkobbi כתב:היתי גם בתערוכה, ראשית זה איננו הדגם שנמכר שם ושנית עדיף לשבת מול המחשב ולהזמין מאשר לרכוש בתערוכה...
http://www.columbia.co.il/Products/1420 ... k_Full_Zip