שלום.
אני מחפש לקנות לאשתי DSLR שיתן תוצאה יותר טובה ממה שיש לה היום.
יש לה נייקון D5000 עם עדשת הקיט ועדשה 55-200 1.1M 3.6FT
הבעיה העיקרית היא מהירות התריס וצילום בחדר קצת חשוך.
עוד בעיה היא הפוקוס שתמיד עשה בעיות ובזמן האחרון ממש קשה לקבל תוצאה טובה. יש למצלמה (או העדשה) בעית עומק depth of field
ההעדפה היא למצלה חדשה, כאשר היא מאוד אהבה את הקנון 7D (אני לא יודע מה הייתה העדשה)
אני יודע שהעדשה חשובה יותר, והעדשה שיש לה טובה מאוד ורק בגלל זה אני מאמין שעדיף נייקון.
האם זו מצלמה טובה בשבילי?
https://www.amazon.com/gp/product/B01DK ... _i=desktop
האם המצלמה הזו תתן לי את מה שאני מחפש?
מחפש מצלמה עד $1000
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·מה הכוונה "בעית עומק"? מה זה אומר?ngold7 כתב:שלום.
אני מחפש לקנות לאשתי DSLR שיתן תוצאה יותר טובה ממה שיש לה היום.
יש לה נייקון D5000 עם עדשת הקיט ועדשה 55-200 1.1M 3.6FT
הבעיה העיקרית היא מהירות התריס וצילום בחדר קצת חשוך.
עוד בעיה היא הפוקוס שתמיד עשה בעיות ובזמן האחרון ממש קשה לקבל תוצאה טובה. יש למצלמה (או העדשה) בעית עומק depth of field
...
לא מובן אילו עדשות יש לה, האנגלית שיבשה הכל.
בעיקרון אמרת בעצמך, העדשות חשובות, הן חשובות יותר מהגוף. היתי מתחיל משדרוג לעדשות מהירות יותר, כאלה ישש להן מפתח צמצם גדול והן מכניסות יותר אור. זה יעזור בצילום בתנאי אור חלשים יותר מאשר גוף חדש.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
@ngold7
·
אתה צריך להסביר את אצמך קצת יותר טוב, מה זה בעיה בפוקוס, אין פוקוס, לא מצליח למצוא פוקוס, איך זה נראה, הוא מחפש כל הזמן או שפשוט מוותר? מה זה אומר "תנאיר אור"? איך זה קשור למצלמה?
דוגמאות תמיד עוזרות.
בלי קשר, אכן ממולץ להתקדם מעל עדשות הקיט. אם אין בעיה במצלמה, אז עדשה מהירה יותר תעזור המון עם הפוקוס וכמובן תכניס יותר אור מה שאומר תמונות טובות יותר.וזה בלי קשר לזה שיש להן איכות אופטית טובה יותר.
בעיקרון, קצת קשה יהיה להמליץ לך כי אתה לא זה שמצלם ואתה לא יודע אילו עורכי מוקד היא מעדיף בדרך כלל, מה נחוץ לה וכדומה.
אישי היתי מתחיל מעדשת פריים, אחת כמו ה-ניקון 35 1.8, זאת.
אבל, דיברת איתה? אולי היא רוצה לעבור למערכת קטנה יותר, מצלמה ללא מראה או קומפקטית טובה?
·
אתה צריך להסביר את אצמך קצת יותר טוב, מה זה בעיה בפוקוס, אין פוקוס, לא מצליח למצוא פוקוס, איך זה נראה, הוא מחפש כל הזמן או שפשוט מוותר? מה זה אומר "תנאיר אור"? איך זה קשור למצלמה?
דוגמאות תמיד עוזרות.
בלי קשר, אכן ממולץ להתקדם מעל עדשות הקיט. אם אין בעיה במצלמה, אז עדשה מהירה יותר תעזור המון עם הפוקוס וכמובן תכניס יותר אור מה שאומר תמונות טובות יותר.וזה בלי קשר לזה שיש להן איכות אופטית טובה יותר.
בעיקרון, קצת קשה יהיה להמליץ לך כי אתה לא זה שמצלם ואתה לא יודע אילו עורכי מוקד היא מעדיף בדרך כלל, מה נחוץ לה וכדומה.
אישי היתי מתחיל מעדשת פריים, אחת כמו ה-ניקון 35 1.8, זאת.
אבל, דיברת איתה? אולי היא רוצה לעבור למערכת קטנה יותר, מצלמה ללא מראה או קומפקטית טובה?