מחשב נייד Acer Aspire E 15 כ 1544 ש"ח
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
מחשב נייד Acer Aspire E 15 כ 1544 ש"ח.
[left](Intel Core i3-7100U Processor 7th Generation , 4GB DDR4, 1TB 5400RPM Hard Drive, Intel HD Graphics 620, Windows 10 Home)
[/left]
https://www.amazon.com/gp/product/B01K1 ... 3754757e93
[left](Intel Core i3-7100U Processor 7th Generation , 4GB DDR4, 1TB 5400RPM Hard Drive, Intel HD Graphics 620, Windows 10 Home)
[/left]
https://www.amazon.com/gp/product/B01K1 ... 3754757e93
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

יחסית לארץ. פה תקבל במחיר הזה מחשב נחות בכל רמה (מסך לא FHD, דיסק קטן יותר ועוד). תיכנס לאייבורי, תסדר את הניידים לפי מחיר ותראה מה אתה מקבל שם בכ 1500 ש"ח.
כמובן שאני ממליץ בחום רב להחליף דיסק ל SSD כשתקבלו את המחשב (הביצועים יזנקו פלאים), אבל זה לשיקולו של כל אחד ואחד.
כמובן שאני ממליץ בחום רב להחליף דיסק ל SSD כשתקבלו את המחשב (הביצועים יזנקו פלאים), אבל זה לשיקולו של כל אחד ואחד.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/06/2017 10:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם מחיר טוב יותר יחסית לארץ זה דיל. בנוסף המחיר הכי זול למוצר הזה לפי הגמל היה סה"כ 20 דולר פחות, 69 ש"ח, אם מישהו רוצה לשבת ולהמתין לירידת מחיר של 69 ש"ח במוצר של 1500 ש"ח, מוזמן להמתין.
מחיר נחמד, לא הייתי רץ לקנות...
שבוע שעבר ידידה שלי קנתה בהמלצתי מחשב נייד של אסוס עם נתונים דומים יחסית ב1,500 ש"ח בארץ.
אמנם האסוס היה עם 500GB אבל מכיוון שתחליף בעתיד לSSD אז פחות משמעותי וגם הרזולציה שהיא לא FHD פחות משמעותית לה.
היא כן קיבלה מחשב מחברה יותר אמינה, עם 3 שנים אחריות עד הבית...
שבוע שעבר ידידה שלי קנתה בהמלצתי מחשב נייד של אסוס עם נתונים דומים יחסית ב1,500 ש"ח בארץ.
אמנם האסוס היה עם 500GB אבל מכיוון שתחליף בעתיד לSSD אז פחות משמעותי וגם הרזולציה שהיא לא FHD פחות משמעותית לה.
היא כן קיבלה מחשב מחברה יותר אמינה, עם 3 שנים אחריות עד הבית...
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940051
היא קנתה אותו ממוכר שלא נמצא בזאפ (הגעתי אליו דרך רוטר) ב1,500 כולל מערכת הפעלה.
כפי שציינתי, המחשבים לא דומים אחד לאחד (קשה מאוד להשוות מחשב אחד לשני) לכל מחשב יש את היתרונות והחסרונות שלו.
רק שאני חושב שההבדל והיתרונות במחשבים פשוטים יחסית (עד 2,000 ש"ח) בארץ, לא כאלה גדולים שכדאי לקנות בחו"ל על החסרונות במימוש אחריות הנלוות לקניה בחו"ל (אפילו שאחריות של אמזון בד"כ מעולה, א"א להשוות ל3 שנים טכנאי בבית).
נ.ב
עכשיו אני שם לב שלא ציינתי שהמעבד הוא מדור 6 לעומת דור 7 במחשב שלך. לדעתי לא הבדל גדול (קצת יותר מהיר, אבל יצאו באותו זמן לשוק)
היא קנתה אותו ממוכר שלא נמצא בזאפ (הגעתי אליו דרך רוטר) ב1,500 כולל מערכת הפעלה.
כפי שציינתי, המחשבים לא דומים אחד לאחד (קשה מאוד להשוות מחשב אחד לשני) לכל מחשב יש את היתרונות והחסרונות שלו.
רק שאני חושב שההבדל והיתרונות במחשבים פשוטים יחסית (עד 2,000 ש"ח) בארץ, לא כאלה גדולים שכדאי לקנות בחו"ל על החסרונות במימוש אחריות הנלוות לקניה בחו"ל (אפילו שאחריות של אמזון בד"כ מעולה, א"א להשוות ל3 שנים טכנאי בבית).
נ.ב
עכשיו אני שם לב שלא ציינתי שהמעבד הוא מדור 6 לעומת דור 7 במחשב שלך. לדעתי לא הבדל גדול (קצת יותר מהיר, אבל יצאו באותו זמן לשוק)
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז אני אציין מה היתרונות במה שאני פרסמתי לבין זה ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו (אם שכחתי משהו לכאן או לכאן אתם מוזמנים לציין):
1. מעבד חדש/מתקדם יותר (הבדל של כ 5 אחוז בביצועים בכללי).
2. מסך איכותי יותר, 1920 על 1080 לעומת 1366 על 768 (לניסיוני האישי די מורגש במסך 15 אינץ").
3. מגיע עם מערכת הפעלה חוקית.
4. דיסק קשיח 1 טרה לעומת 500 גיגה.
לגבי אחריות, אני אישית אקח כל יום אחריות של אמזון על פני אחריות של רב הגופים בארץ. היה לי מחשב של HP שישב חודשיים אצלהם במעבדה, בסוף שלחו לי מחשב של לקוח אחר בכלל, אז מניסיון שלי שירות בארץ זה לאו דווקא יתרון.
1. מעבד חדש/מתקדם יותר (הבדל של כ 5 אחוז בביצועים בכללי).
2. מסך איכותי יותר, 1920 על 1080 לעומת 1366 על 768 (לניסיוני האישי די מורגש במסך 15 אינץ").
3. מגיע עם מערכת הפעלה חוקית.
4. דיסק קשיח 1 טרה לעומת 500 גיגה.
לגבי אחריות, אני אישית אקח כל יום אחריות של אמזון על פני אחריות של רב הגופים בארץ. היה לי מחשב של HP שישב חודשיים אצלהם במעבדה, בסוף שלחו לי מחשב של לקוח אחר בכלל, אז מניסיון שלי שירות בארץ זה לאו דווקא יתרון.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/06/2017 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
ערן, לצערי התגובה שלך לא רצינית.
1. מאיפה הגעת למסקנה שמדובר על מערכת לא חוקית?
2. בתגובות שלי ציינתי את כל היתרונות של המחשב שלך שמנית עכשיו (ועוד אני טרחתי לציין שHDD גדול יותר).
3. אתה משווה שירות של HP (שידוע כגרוע מאוד) במעבדה, לשירות של אסוס שבו מגיע טכנאי הביתה עם חלקים ומתקן את המחשב במקום?
שוב, אני לא אוהב להציג חצי תמונה (להבדיל ממך אני מניתי את היתרונות והחסרונות של 2 המחשבים), הדיל שהבאת סבבה, יש לו יתרונות וכל אחד יעשה את השיקולים שלו...
2. בתגובות שלי ציינתי את כל היתרונות של המחשב שלך שמנית עכשיו (ועוד אני טרחתי לציין שHDD גדול יותר).
3. אתה משווה שירות של HP (שידוע כגרוע מאוד) במעבדה, לשירות של אסוס שבו מגיע טכנאי הביתה עם חלקים ומתקן את המחשב במקום?
שוב, אני לא אוהב להציג חצי תמונה (להבדיל ממך אני מניתי את היתרונות והחסרונות של 2 המחשבים), הדיל שהבאת סבבה, יש לו יתרונות וכל אחד יעשה את השיקולים שלו...
-
Huber
- חבר במועדון HT

·הקרנף כתב:ערן, לצערי התגובה שלך לא רצינית.
[/]...
מהעובדה שאף אחת מהחנויות בזאפ לא מוכרת אותו עם ווינדוס, ואני בטוח שאף אחד לא יתן רשיון חוקי בחינם.
·הקרנף כתב: 2. בתגובות שלי ציינתי את כל היתרונות של המחשב שלך שמנית עכשיו (ועוד אני טרחתי לציין שHDD גדול יותר).
[/]...
ובגלל זה ציינתי שאם שכחתי משהו לכאן או לכאן (יתרונות/חסרונות של שתי המוצרים) אשמח את תתקנו אותי, אני מנסה להציג תמונה מלאה ככל האפשר לעזור למי שמתלבט להחליט.
·הקרנף כתב: 3. אתה משווה שירות של HP (שידוע כגרוע מאוד) במעבדה, לשירות של אסוס שבו מגיע טכנאי הביתה עם חלקים ומתקן את המחשב במקום?[/]...
לא מכיר את השירות של אסוס, אבל כן מכיר את השירות של אמזון (אני ורבים אחרים פה בפורום), והוא לא נופל בכלום מהשירות הכי טוב בארץ, לכן אחריות בארץ בעיני היא לא יתרון.
תגובה מספיק רצינית?