מקדחה פטישון Makita HP2050 ב480 שקלים
·kobbi כתב:אבל יש את זה שכן נשלח לארץ ב 610 שח
https://www.amazon.co.uk/dp/B01AMK0MKU/?tag=curiua0e-21...
This item does not ship to Israel. Learn more
Dispatched from and sold by Amazon. Gift-wrap available.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
@NoamGuy
·SDS, הוא חיבור שונה לחלוטין ולא ניתן לשים מקדח רגיל בפטישון SDS. והם יקרים יותר מהרגילים.
·SDS, הוא חיבור שונה לחלוטין ולא ניתן לשים מקדח רגיל בפטישון SDS. והם יקרים יותר מהרגילים.
-
- sds-plus-shank.jpg
- (32.58 KiB) הורד 6607 פעמים
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
@NoamGuy
·יש כמה יתרונות על פני חיבור "רגיל". אבל למשתמש הביתי או לכל מי שלא קודח בבטון כל הזמן, זה נראה לי ממש מיותר. השימוש הוא יותר ל"פטישון" ופחות לקידוח. צריך להבין. פטישון, Rotary Hammer זה כלי מאוד ספציפי, לשני סוגי עבודות מאוד ספציפיות ולכן הSDS מותאם לזה (מאפשר תזוזה מאוד מסויימת של הביט בתוך הכלי). מקדחה רוטטת, hammer-drill, לעומת זאת, היא כלי יותר אונברסלי ולכן זה שיש לו צ'אק, זה רק יתרון.
·יש כמה יתרונות על פני חיבור "רגיל". אבל למשתמש הביתי או לכל מי שלא קודח בבטון כל הזמן, זה נראה לי ממש מיותר. השימוש הוא יותר ל"פטישון" ופחות לקידוח. צריך להבין. פטישון, Rotary Hammer זה כלי מאוד ספציפי, לשני סוגי עבודות מאוד ספציפיות ולכן הSDS מותאם לזה (מאפשר תזוזה מאוד מסויימת של הביט בתוך הכלי). מקדחה רוטטת, hammer-drill, לעומת זאת, היא כלי יותר אונברסלי ולכן זה שיש לו צ'אק, זה רק יתרון.
נערך לאחרונה על ידי BUGY ב 01/07/2017 21:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
@BUGYBUGY כתב:@NoamGuy
·יש כמה יתרונות על פני חיבור "רגיל". אבל למשתמש הביתי או לכל מי שלא קודח בבטון כל הזמן, זה נראה לי ממש מיותר. השימוש הוא יותר ל"פטישון" ופחות לקידוח. צריך להבין. פטישון, Hammer Drill זה כלי מאוד ספציפי, לשני סוגי עבודות מאוד ספציפיות ולכן הSDS מותאם לזה (מאפשר תזוזה מאוד מסויימת של הביט בתוך הכלי). מקדחה רוטטת, hammer-drill, לעומת זאת, היא כלי יותר אונברסלי ולכן זה שיש לו צ'אק, זה רק יתרון....
כשכתבת: "פטישון, hammer drill זה כלי..." התכוונת לכתוב rotary hammer?