אני שוקל קניייה של כרטיס עם טיונר DVB-T. כמה שאלות. תודה
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
אז ככה, אני מעוניין שהHTPC שלי יבצע הקלטה של תוכנית אחת בזמן שהוא מציג תוכנית אחרת בלייב, כאשר שתי התוכניות צריכות להיות ממקור דיגיטלי.
אז כרגע יש לי ממיר שמחובר אליו כרטיס ATi Theater 550 Pro שאותו אני אשאיר אצלי, כדי שהATI יהיה הכרטיס שמבצע את ההקלטות, מכוון שיש לו מקודד MPEG2 עליו.
ועכשיו בקשר לכרטיס השני:
אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עם טיונר DVB-T, לא חייב שיהיה מקודד MPEG2 עליו כי אני הולך להשתמש בו בשביל צפייה בשידורים בלייב. אז קודם כל כמה שאלות :
1. השידורים הדיגיטליים של HOT מקודדים (כלומר שהכרטיס יצטרך לכלול מפענח) או שהם שידורים דיגיטליים רגילים והממיר רק קולט אותם ומשדר לTV ?
2. הכרטיס אמור לעבוד בכלל ?
ועכשיו בקשר לכרטיס.
ראיתי את הכרטיס Hauppauge Nova-T MCE (אני הולך להשתמש בWindows MCE) אבל התקשתי למצוא בחנויות את גרסאת הMCE, ואיפה שמצאתי המחיר ממש יקר.
כמו כן, ראיתי את הכרטיס של VBOX, ה-VBox DTT 150 Rev.B. הכרטיס הזה נתמך בMCE 2K5 ואין לי בעייה להשיג אותו.
אז מה אתם אומרים ?
על איזה כרטיס ללכת, ומה דעתכם על כל הרעיון הזה, האם יוכל לצאת לפועל או לא ?
תודה מראש.
אז כרגע יש לי ממיר שמחובר אליו כרטיס ATi Theater 550 Pro שאותו אני אשאיר אצלי, כדי שהATI יהיה הכרטיס שמבצע את ההקלטות, מכוון שיש לו מקודד MPEG2 עליו.
ועכשיו בקשר לכרטיס השני:
אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עם טיונר DVB-T, לא חייב שיהיה מקודד MPEG2 עליו כי אני הולך להשתמש בו בשביל צפייה בשידורים בלייב. אז קודם כל כמה שאלות :
1. השידורים הדיגיטליים של HOT מקודדים (כלומר שהכרטיס יצטרך לכלול מפענח) או שהם שידורים דיגיטליים רגילים והממיר רק קולט אותם ומשדר לTV ?
2. הכרטיס אמור לעבוד בכלל ?
ועכשיו בקשר לכרטיס.
ראיתי את הכרטיס Hauppauge Nova-T MCE (אני הולך להשתמש בWindows MCE) אבל התקשתי למצוא בחנויות את גרסאת הMCE, ואיפה שמצאתי המחיר ממש יקר.
כמו כן, ראיתי את הכרטיס של VBOX, ה-VBox DTT 150 Rev.B. הכרטיס הזה נתמך בMCE 2K5 ואין לי בעייה להשיג אותו.
אז מה אתם אומרים ?
על איזה כרטיס ללכת, ומה דעתכם על כל הרעיון הזה, האם יוכל לצאת לפועל או לא ?
תודה מראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
DVB-T אינו התקן של חברות הכבלים. אם אתה רוצה שזה יעבוד עם ממיר כבלים, אתה צריך טיונר אנלוגי.
כנראה שיש שידורים באוויר של DVB-T. רציתי לרכוש ממיר כזה בנסיעתי לחו"ל, אבל לא היה בבלגיה או בהולנד למכירה. אני מקווה שיביאו לי אחד כזה בקרוב מאוד.
כנראה שיש שידורים באוויר של DVB-T. רציתי לרכוש ממיר כזה בנסיעתי לחו"ל, אבל לא היה בבלגיה או בהולנד למכירה. אני מקווה שיביאו לי אחד כזה בקרוב מאוד.
- oferlaor
- מנהל

-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

לא כל כך הבנתי את מה שאתה אומר. כל העניין הוא שאני רוצה לקלוט ערוצים דיגיטלים דרך חיבור לשקע בקיר, אז בשביל מה עוד ממיר ?oferlaor כתב:DVB-T אינו התקן של חברות הכבלים. אם אתה רוצה שזה יעבוד עם ממיר כבלים, אתה צריך טיונר אנלוגי.
כנראה שיש שידורים באוויר של DVB-T. רציתי לרכוש ממיר כזה בנסיעתי לחו"ל, אבל לא היה בבלגיה או בהולנד למכירה. אני מקווה שיביאו לי אחד כזה בקרוב מאוד....
ושאלתי על HOT ככה שאתה יכל להבין שאני לא מדבר על DVB-S כי אני לא מחובר בלוויין...
אז הכרטיס DVB-T לא מתאים לשיטה של הוט ? אם כן, באיזו שיטה הוט משדרים ?
לכבלים זה DVB-C אבל זה כנראה לא יעבוד עקב הצפנה
לווין - DVB-S
אוויר/אנטנה - DVB-T (לא נראה לי שיש כאלה שידורים בארץ)
כבלים - DVB-C
אבל YES/HOT מצפינים את התוכן ואין כרטיסי DVB התואמים את ההצפנה שלהם.
חומר נוסף ב: http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T
כבלים - DVB-C
אבל YES/HOT מצפינים את התוכן ואין כרטיסי DVB התואמים את ההצפנה שלהם.
חומר נוסף ב: http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

Re: לכבלים זה DVB-C אבל זה כנראה לא יעבוד עקב הצפנה
תודה על המידעrani כתב:לווין - DVB-S
כבלים - DVB-C
אבל YES/HOT מצפינים את התוכן ואין כרטיסי DVB התואמים את ההצפנה שלהם.![]()
חומר נוסף ב: http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T...
ובטוח שאין כרטיסים שמפענחים את ההצפנה שלהם ? כי פרסמו פה לא מזמן שהכרטיס DVB-S של החברה הישראלית VBox נבדק ונמצא מתאים לשידורים של YES, ככה שעוד יש לי תקווה.
יש לי חבר שעובד בHOT במחלקה הטכנית, אני אשאל אותו מה הוא יודע על הדבר.
- oferlaor
- מנהל

marioman,
הפיתרון שלך זה או עבודה עם כניסה אנלוגית (היפרבנד), או עבודה עם הממיר עצמו (SCART או קומפוננט דרך TRANSCODER).
הפיתרון שלך זה או עבודה עם כניסה אנלוגית (היפרבנד), או עבודה עם הממיר עצמו (SCART או קומפוננט דרך TRANSCODER).
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

המטרה שלי היא לקנות כרטיס שיודע לקבל את אות הDVB-C, היפרבנד זה לא השידורים האנלוגיים ?oferlaor כתב:marioman,
הפיתרון שלך זה או עבודה עם כניסה אנלוגית (היפרבנד), או עבודה עם הממיר עצמו (SCART או קומפוננט דרך TRANSCODER)....
עכשיו, אני מעוניין לקבל את השידורים ---ללא-- עזרה של ממיר דיגיטלי... הנה רשימת כרטיסים:
http://www.videohelp.com/capturecards.p ... h&country=
בכל מקרה, השידורים של הוט בנוסף לכל מוצפנים או שצריך רק כרטיס שיודע לקבל את שדר הDVB-C ?
- oferlaor
- מנהל

אין דרך לקבל את השידורים של HOT או יס באופן דיגיטלי מחוץ לממיר שלהם.
זה עונה לך על כל השאלות?
זה עונה לך על כל השאלות?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

כן. למרות שעכשיו נוצר מצב שקצת קשה לי להאמין לו. שאלת השאלות היא האם השידורים מוצפנים ורק הכרטיס החכם יודע לפענח אותם ?oferlaor כתב:אין דרך לקבל את השידורים של HOT או יס באופן דיגיטלי מחוץ לממיר שלהם.
זה עונה לך על כל השאלות?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג