בסופה של התלבטות שדרגתי את מסך ה-LG OLED 65E6 לדגם החדש של E7P
אחרי התלבטות אם שווה להרוויח את שדרוג איכות התמונה שהיתה והינה מדהימה גם-E6 ולוותר אגב כך על פונקציית התלת מימד,החלטתי לטובת איכות התמונה שב-E7.
לטובת אלה מכם שבעניין רק אגיד שללא ספק התמונה בדגם של 2017 הרבה יותר טבעית מבחינת עושר הצבעים. כמו כן ההמרה משידור HD ממש מדהימה . הממשק קצת יותר מהיר וגם איכות הסאונד של המסך פשוט מבהילה כמה שזה נשמע כאילו הסאונד יוצא מכל 11 הרמקולים שמחוברים אצלי בקולנוע הביתי. אז נכון שבשבילי זה לא רלוונטי לשמוע דרך הרמקולים של המסך,אבל מעולם לא שמעתי כזו הדמיה של DOLBY ATMOS מכמה רמקולים קטנים במסך טלויזיה. אז אם בא לך לראות משהו חטוף ואתה לא ממש רוצה להדליק את כל המערכת אתה בהחלט תיהנה מהרמקולים של המסך החדש הזה.
לסיכום אני בהחלט לא מתחרט כי באמת התמונה בדגם החדש הרבה יותר קרובה לסרט בקולנוע גם בגלל הטכניקולור בדגם הזה,וגם כל דבר נראה הרבה יותר טוב אפילו שידורים ב-SD מה שאני כבר שנים לא צופה בהם.
זהו זה סתם סיקור קל על ההבדל בין שני המסכים המדהימים האלה של LG מהשנתיים האחרונות.
שנה טובה וחג שמח לכל החברים
לטובת אלה מכם שבעניין רק אגיד שללא ספק התמונה בדגם של 2017 הרבה יותר טבעית מבחינת עושר הצבעים. כמו כן ההמרה משידור HD ממש מדהימה . הממשק קצת יותר מהיר וגם איכות הסאונד של המסך פשוט מבהילה כמה שזה נשמע כאילו הסאונד יוצא מכל 11 הרמקולים שמחוברים אצלי בקולנוע הביתי. אז נכון שבשבילי זה לא רלוונטי לשמוע דרך הרמקולים של המסך,אבל מעולם לא שמעתי כזו הדמיה של DOLBY ATMOS מכמה רמקולים קטנים במסך טלויזיה. אז אם בא לך לראות משהו חטוף ואתה לא ממש רוצה להדליק את כל המערכת אתה בהחלט תיהנה מהרמקולים של המסך החדש הזה.
לסיכום אני בהחלט לא מתחרט כי באמת התמונה בדגם החדש הרבה יותר קרובה לסרט בקולנוע גם בגלל הטכניקולור בדגם הזה,וגם כל דבר נראה הרבה יותר טוב אפילו שידורים ב-SD מה שאני כבר שנים לא צופה בהם.
זהו זה סתם סיקור קל על ההבדל בין שני המסכים המדהימים האלה של LG מהשנתיים האחרונות.
שנה טובה וחג שמח לכל החברים
-
- IMG_6314.JPG
- (21.77 KiB) הורד 6050 פעמים
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
תתחדש !!
אין סוף לשדרגת..
אין סוף לשדרגת..
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
·Evil-u כתב:מסתובבות שמועות על עדכון בקובץ שמסתובב לו.
לכאן אני חותר...
גם אם קיים איזה עדכון בטה דרך usb עדיף לוותר על התענוג ולחכות לעדכון הרשמי שהמסך יוריד.
העדכונים המוקדמים הללו משפרים לך משהו אחד ודופקים משהו אחר.
·shlomore כתב:תודה לכל המגיבים,עדיין לא היה עדכון רשמי למסך מה גם שהמסך הספציפי הזה הגיע רק לפני שבוע מארה״ב כך שאני מעריך שמן הסתם הגיע מעודכן לשבועות האחרונים. אשמח לעדכן כשיהיה עדכון.
חג שמח...
אז רק שתדע לידע כללי מסך לא מגיע מעודכן, מסך בד"כ שוכב הרבה זמן בקרטון במחסן היצרן/יבואן/חנות ומקבל את העדכון האחרון ברגע שאתה מחבר אותו לרשת.
bigib , זה לא מסך שהגיע דרך היבואן אלא מסך שהגיע כאמור לפני פחות משבוע מארה״ב ויוצר לפי התאריך ייצור בחודש שעבר. הרבה מאד קונים של המסך הזה שנרכשו יותר בתחילת השנה אכן קיבלו מסכים ללא העדכון האחרון שיצא לדעתי לפני שלושה חודשים.
זו הסיבה שהמסך הגיע מעודכן כי לפני הייצור כבר רצה קושחה חדשה למסך. אם איני טועה מס הקושחה הוא: 3.60.09 .
זו הסיבה שהמסך הגיע מעודכן כי לפני הייצור כבר רצה קושחה חדשה למסך. אם איני טועה מס הקושחה הוא: 3.60.09 .