בחירת כבל HDMI
שלום לכולם,
אני אקנה בקרוב טלוויזית oled ומעוניין לקנות כבר עכשיו כבל hdmi עבור צפיה ב- 4k, hdr ו - dolby Vision.
עיינתי בפורם והגעתי לכבלים של MONOPRICE אבל פתאום ראיתי סוג נוסף ששם יש התייחסות ל- dolby vision ועוד פרמטרים שאין אליהם התייחסות בכבל הרגיל.
זה הלינק לכבל הזול יותר: כבל ראשון
זה לכבל המעט יותר יקר: כבל שני
האם, לדעתכם, באמת יש ההבדלים בין הכבלים והכבל היקר יותר יתן תוצאות טובות יותר ויש בו פרמטרים שאין בכבל הזול יותר? מה ההבדל ביניהם?
אני אקנה בקרוב טלוויזית oled ומעוניין לקנות כבר עכשיו כבל hdmi עבור צפיה ב- 4k, hdr ו - dolby Vision.
עיינתי בפורם והגעתי לכבלים של MONOPRICE אבל פתאום ראיתי סוג נוסף ששם יש התייחסות ל- dolby vision ועוד פרמטרים שאין אליהם התייחסות בכבל הרגיל.
זה הלינק לכבל הזול יותר: כבל ראשון
זה לכבל המעט יותר יקר: כבל שני
האם, לדעתכם, באמת יש ההבדלים בין הכבלים והכבל היקר יותר יתן תוצאות טובות יותר ויש בו פרמטרים שאין בכבל הזול יותר? מה ההבדל ביניהם?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
מה אורך הכבל הדרוש? מעל ל-5 מטר עם כבל רגיל (קישור ראשון) יכולות להיות בעיות, ואז יש לשקול כבל אקטיבי (קישור שני).
אם אתה צריך כבל באורך "רגיל" (2-3מטר) אין טעם לקנות אקטיבי.
אם אתה צריך כבל באורך "רגיל" (2-3מטר) אין טעם לקנות אקטיבי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אקטיבי אומר שיש באחד הקצוות (או בשניהם) שבב שעוזר לשמור על תקינות של האות. ברוב המקרים זה מיותר לחלוטין למרחקים קטנים, אלא אם כן אתה רוצה כבל דק יותר (עם ראש גדול יותר) ויקר יותר. למרחקים ארוכים, שבהם יש ניחות באות + מקור גדול יותר לרעשים, כבל אקטיבי יכול להוות הבדל בין יש תמונה תקינה לבין אין תמונה בכלל.
@orn
·
היי
גם אני בסוגיית ה HDMI אבל ראיתי את הלינק הזה :
https://www.cnet.com/news/you-dont-need-new-hdmi-cables-for-dolby-vision-hdr/
·
היי
גם אני בסוגיית ה HDMI אבל ראיתי את הלינק הזה :
https://www.cnet.com/news/you-dont-need-new-hdmi-cables-for-dolby-vision-hdr/
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בעיקרון אתה לא חייב כבל חדש, אבל יש סבירות גבוהה שכבלים ישנים\זולים לא יעשו את העבודה. ואז לאחר שכבר התקנת את הטלוויזיה תצטרך לרכוש כבלים, ולחכות עד שהם יגיעו. כשהכבל הוא המקור לבעיה, יכולות להיות גם צרות אחרות, כמו איבוד אות (המסך הופך שחור ומסתנכרן מחדש), שלג (כמו במאמר) כל מני בעיות עם handshaking ותופעות מוזרות של דברים שלא עובדים כמו שצריך.