בעיה הקלטה ב YES MAX לאחר ניסיון הקלטה של 3 ערוצים
האם אני היחיד שפגש את הבעיה הבאה של YES MAX:
כאשר יש שתי תוכניות (או סדרות) שמוקלטות באותו זמן ואני מנסה לצפות בערוץ אחר יש חלון שמופיע ומודיע על הבעיה (היות ויש לי BUFFER של הקלטה אוטמטית, כלומר יש ניסיון הקלטה של 3 ערוצים).
לא משנה מה אני בוחר משלב זה כל צורת ההקלטה לא מצליחות - הפתרון הוא להוציא את המכשיר מהחשמל ולהחזיר אותו לאחר כחצי דקה (כלומר לבצע תיחול לשמכשיר).
האם עוד אנשים פוגשים את הבעיה?
האם רק לי חלונות ההתראות של ה YES MAX (כמו זה שיש יותר מ 2 הקלטות) לא ברורים - ואני צריך לקרוא אותם מספר פעמים להבין מה אני צריך לעשות?
כאשר יש שתי תוכניות (או סדרות) שמוקלטות באותו זמן ואני מנסה לצפות בערוץ אחר יש חלון שמופיע ומודיע על הבעיה (היות ויש לי BUFFER של הקלטה אוטמטית, כלומר יש ניסיון הקלטה של 3 ערוצים).
לא משנה מה אני בוחר משלב זה כל צורת ההקלטה לא מצליחות - הפתרון הוא להוציא את המכשיר מהחשמל ולהחזיר אותו לאחר כחצי דקה (כלומר לבצע תיחול לשמכשיר).
האם עוד אנשים פוגשים את הבעיה?
האם רק לי חלונות ההתראות של ה YES MAX (כמו זה שיש יותר מ 2 הקלטות) לא ברורים - ואני צריך לקרוא אותם מספר פעמים להבין מה אני צריך לעשות?
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני תמיד לוחץ על BACK אם זה קורה לי במקרה.
אגב, ברור לי לחלוטין שכמעט כל משתמש חדש ב-YES MAX מסתבך עם התפריט הזה.
הוא כ"כ לא ברור כי לחיצה על OK גורמת בעצם להפסקת ההקלטה של התוכניות.
צריך היה אולי לסמן X ליד כל אחד מהתוכניות האפשריות ושתבחר ככה איך זה בדיוק עובד.
כבר העלו את התזה בעבר שהתנגשויות מהסוג הזה הן המקור למרבית התקלות שחווים משתמשי המקס.
אגב, ברור לי לחלוטין שכמעט כל משתמש חדש ב-YES MAX מסתבך עם התפריט הזה.
הוא כ"כ לא ברור כי לחיצה על OK גורמת בעצם להפסקת ההקלטה של התוכניות.
צריך היה אולי לסמן X ליד כל אחד מהתוכניות האפשריות ושתבחר ככה איך זה בדיוק עובד.
כבר העלו את התזה בעבר שהתנגשויות מהסוג הזה הן המקור למרבית התקלות שחווים משתמשי המקס.
להקליט 2 תוכניות במקביל ולצפות בערוץ שלישי? ככל שידוע לי, הדבר בכלל אינו אפרי; ה-YES MAX כולל שני מקלטים (TUNERS) ולא שלושה, ז"א, לא תוכל לצפות בערוץ נוסף על השניים מהם אתה מקליט ברגע נתון. כלומר, אפשרותיך הן אחד מהערוצים מהם אתה מקליט, או תוכנית מוקלטת אחרת.
נערך לאחרונה על ידי Merit ב 12/04/2007 8:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Merit,
זה ברור מעליו, הבעיה היא כשהוא מקליט שתי תוכניות ובטעות עובר לערוץ שלישי, מופיע תפריט ואם בטעות הוא לוחץ OK מאותו רגע משתבש לו המקס...
זה ברור מעליו, הבעיה היא כשהוא מקליט שתי תוכניות ובטעות עובר לערוץ שלישי, מופיע תפריט ואם בטעות הוא לוחץ OK מאותו רגע משתבש לו המקס...