סנסה E280
כנראה שרכשת את המודל האירופי, דווקא רוב מה שמוכרים באתרים בארץ זה המודל האמריקאי עם הרדיו.
עוד חיסרון למודל האירופי הוא שהווליום נמוך יותר.
לא בדיוק מנגן סרטים באורך מלא אבל אם תמיר סרט של 700 מגה אתה תקבל כמה חלקים שכל אחד מהם זה 15 דקות, כלומר תוכל לנגן אותם אחד אחרי השני.
אבל רגע, אם הבטיחו לך רדיו FM בפנים אז הם עשו את הטעות, תחזיר את המכשיר ותבקש אחד עם רדיו !
לא בדיוק מנגן סרטים באורך מלא אבל אם תמיר סרט של 700 מגה אתה תקבל כמה חלקים שכל אחד מהם זה 15 דקות, כלומר תוכל לנגן אותם אחד אחרי השני.
אבל רגע, אם הבטיחו לך רדיו FM בפנים אז הם עשו את הטעות, תחזיר את המכשיר ותבקש אחד עם רדיו !
בינתיים כבר החלפתי את המכשיר לגירסא האמריקאית עם רדיו. אבל הבעייה החדשה - בשום פנים ואופן לא מצליח להעלות עליו קבצי וידאו - לא 700 מגה, לא 12 מגה וגם לא 2 מגה, לרבות קבצים המותרים להעלאה (שהמכשיר יכול לנגן אותם). דיברתי עם התמיכה בארה"ב רבות ולטענתו, זה בגלל שיש לי מחשב בעברית (כלומר, מערכת הפעלה בעברית). גם את הטענה הזו כבר שללתי בכך שאחר ענה לי שהמחשב שלו בעברית והוא כן מצליח. התבקשתי ע"י התמיכה לנסות במחשב אחר - ואני מחפש שת"פ...Ncoder כתב:כנראה שרכשת את המודל האירופי, דווקא רוב מה שמוכרים באתרים בארץ זה המודל האמריקאי עם הרדיו.
אבל רגע, אם הבטיחו לך רדיו FM בפנים אז הם עשו את הטעות, תחזיר את המכשיר ותבקש אחד עם רדיו !...
אתה לא יכול להעלות איזה קבצים שאתה רוצה, רק קבצים שעברו טיפול בתוכנת ההמרה המצורפת, קבצי MOV, ברגע שתנסה להמיר קובץ של 700 מגה התוכנה פשוט תחלק לך אותו לכמה חלקים ותיתן להם שמות בסדר עוקב .
לאחר ההמרה התוכנה אמורה אוטומטית להעביר את הסרט לנגן אבל במידה והיא מוגדרת לא לעשות זאת אוטומטית אז את הקבצים האלה אתה בעצמך מעביר לתיקיית VIDEO שבנגן (שהיא אגב תיקייה מוסתרת ועל מנת לחשוף אותה אתה צריך לבטל במחשב שלך את ההסתרה לתיקיות מוסתרות) .
לאחר ההמרה התוכנה אמורה אוטומטית להעביר את הסרט לנגן אבל במידה והיא מוגדרת לא לעשות זאת אוטומטית אז את הקבצים האלה אתה בעצמך מעביר לתיקיית VIDEO שבנגן (שהיא אגב תיקייה מוסתרת ועל מנת לחשוף אותה אתה צריך לבטל במחשב שלך את ההסתרה לתיקיות מוסתרות) .
ראה, תיקיית וידאו בנגן אצלי גלויה. אבל אני לא מצליח להעלות לשם קבצים. או שתכנת ההמרה נתקעת (ותוקעת לי את המחשב - זה בגירסה 1.4 שבאה עם הנגן האירופאי), או שאני מקבל הודעה שהקובץ לא מזוהה (זה בגירסת 1.3 של התכנה שבאה עם הנגן הנוכחי, "האמריקאי").Ncoder כתב:אתה לא יכול להעלות איזה קבצים שאתה רוצה, רק קבצים שעברו טיפול בתוכנת ההמרה המצורפת, קבצי MOV, ברגע שתנסה להמיר קובץ של 700 מגה התוכנה פשוט תחלק לך אותו לכמה חלקים ותיתן להם שמות בסדר עוקב .
לאחר ההמרה התוכנה אמורה אוטומטית להעביר את הסרט לנגן אבל במידה והיא מוגדרת לא לעשות זאת אוטומטית אז את הקבצים האלה אתה בעצמך מעביר לתיקיית VIDEO שבנגן (שהיא אגב תיקייה מוסתרת ועל מנת לחשוף אותה אתה צריך לבטל במחשב שלך את ההסתרה לתיקיות מוסתרות) ....
בנוסף, שלחו לי מהתמיכה בארה"ב לינק לתכנה נוספת, אלטרנטיבית, בקישור http://files.filefront.com//;7271579;;/.
הממשק דומה לתכנת ההמרה של סנדיסק ומהתמיכה אמרו לי "שזה בטוח יעבוד". לשווא. גם זה תוקע לי את המחשב.
בקיצור, בעל הנגן, הבן שלי, מתוסכל מכך שלא יכול להעלות וידאו. אני לא יודע מה לעשות אלא אם כן אני עושה משהו לא נכון - וקשה לי להאמין שאכן כך כי לא מדובר כאן על בניית טיל גרעיני, אלא בסה"כ גרירת קובץ לתכנת ההמרה ולחיצה על convert.
גם לי היו בעיות עם הגירסאות האלה...
בסוף מצאתי גירסא אחרת שכן עבדה אצלי ואולי תעבוד גם אצלך .
Sansa Media Converter גירסא 1.2.1.74 .
לאן לשלוח ? שלח לי מסר בפרטי.
Sansa Media Converter גירסא 1.2.1.74 .
לאן לשלוח ? שלח לי מסר בפרטי.