סנסה E280

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
ilanb0 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

הצעצוע החדש של הבן שלי לא מכיל רדיו FM מובנה כמובטח, והפכנו בתפריטים עוד ועוד. הייתכן (אלא אם כן המוצר פגום)?!
כמו כן, איך מוחקים מהסנסה תמונות שהועלו למכשיר?
והאם המכשיר ישדר סרטים באורך מלא (כ - 700 מגה סרט)?

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

כנראה שרכשת את המודל האירופי, דווקא רוב מה שמוכרים באתרים בארץ זה המודל האמריקאי עם הרדיו.
עוד חיסרון למודל האירופי הוא שהווליום נמוך יותר.

לא בדיוק מנגן סרטים באורך מלא אבל אם תמיר סרט של 700 מגה אתה תקבל כמה חלקים שכל אחד מהם זה 15 דקות, כלומר תוכל לנגן אותם אחד אחרי השני.

אבל רגע, אם הבטיחו לך רדיו FM בפנים אז הם עשו את הטעות, תחזיר את המכשיר ותבקש אחד עם רדיו !

ilanb0 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #3 

Ncoder כתב:כנראה שרכשת את המודל האירופי, דווקא רוב מה שמוכרים באתרים בארץ זה המודל האמריקאי עם הרדיו.
עוד חיסרון למודל האירופי הוא שהווליום נמוך יותר.

לא בדיוק מנגן סרטים באורך מלא אבל אם תמיר סרט של 700 מגה אתה תקבל כמה חלקים שכל אחד מהם זה 15 דקות, כלומר תוכל לנגן אותם אחד אחרי השני.

אבל רגע, אם הבטיחו לך רדיו FM בפנים אז הם עשו את הטעות, תחזיר את המכשיר ותבקש אחד עם רדיו !
...
בינתיים כבר החלפתי את המכשיר לגירסא האמריקאית עם רדיו. אבל הבעייה החדשה - בשום פנים ואופן לא מצליח להעלות עליו קבצי וידאו - לא 700 מגה, לא 12 מגה וגם לא 2 מגה, לרבות קבצים המותרים להעלאה (שהמכשיר יכול לנגן אותם). דיברתי עם התמיכה בארה"ב רבות ולטענתו, זה בגלל שיש לי מחשב בעברית (כלומר, מערכת הפעלה בעברית). גם את הטענה הזו כבר שללתי בכך שאחר ענה לי שהמחשב שלו בעברית והוא כן מצליח. התבקשתי ע"י התמיכה לנסות במחשב אחר - ואני מחפש שת"פ...

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #4 

אתה לא יכול להעלות איזה קבצים שאתה רוצה, רק קבצים שעברו טיפול בתוכנת ההמרה המצורפת, קבצי MOV, ברגע שתנסה להמיר קובץ של 700 מגה התוכנה פשוט תחלק לך אותו לכמה חלקים ותיתן להם שמות בסדר עוקב .
לאחר ההמרה התוכנה אמורה אוטומטית להעביר את הסרט לנגן אבל במידה והיא מוגדרת לא לעשות זאת אוטומטית אז את הקבצים האלה אתה בעצמך מעביר לתיקיית VIDEO שבנגן (שהיא אגב תיקייה מוסתרת ועל מנת לחשוף אותה אתה צריך לבטל במחשב שלך את ההסתרה לתיקיות מוסתרות) .

ilanb0 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #5 

Ncoder כתב:אתה לא יכול להעלות איזה קבצים שאתה רוצה, רק קבצים שעברו טיפול בתוכנת ההמרה המצורפת, קבצי MOV, ברגע שתנסה להמיר קובץ של 700 מגה התוכנה פשוט תחלק לך אותו לכמה חלקים ותיתן להם שמות בסדר עוקב .
לאחר ההמרה התוכנה אמורה אוטומטית להעביר את הסרט לנגן אבל במידה והיא מוגדרת לא לעשות זאת אוטומטית אז את הקבצים האלה אתה בעצמך מעביר לתיקיית VIDEO שבנגן (שהיא אגב תיקייה מוסתרת ועל מנת לחשוף אותה אתה צריך לבטל במחשב שלך את ההסתרה לתיקיות מוסתרות) .
...
ראה, תיקיית וידאו בנגן אצלי גלויה. אבל אני לא מצליח להעלות לשם קבצים. או שתכנת ההמרה נתקעת (ותוקעת לי את המחשב - זה בגירסה 1.4 שבאה עם הנגן האירופאי), או שאני מקבל הודעה שהקובץ לא מזוהה (זה בגירסת 1.3 של התכנה שבאה עם הנגן הנוכחי, "האמריקאי").
בנוסף, שלחו לי מהתמיכה בארה"ב לינק לתכנה נוספת, אלטרנטיבית, בקישור http://files.filefront.com//;7271579;;/.
הממשק דומה לתכנת ההמרה של סנדיסק ומהתמיכה אמרו לי "שזה בטוח יעבוד". לשווא. גם זה תוקע לי את המחשב.
בקיצור, בעל הנגן, הבן שלי, מתוסכל מכך שלא יכול להעלות וידאו. אני לא יודע מה לעשות אלא אם כן אני עושה משהו לא נכון - וקשה לי להאמין שאכן כך כי לא מדובר כאן על בניית טיל גרעיני, אלא בסה"כ גרירת קובץ לתכנת ההמרה ולחיצה על convert.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

גם לי היו בעיות עם הגירסאות האלה...

שרשור שלא נקרא #6 

בסוף מצאתי גירסא אחרת שכן עבדה אצלי ואולי תעבוד גם אצלך .
Sansa Media Converter גירסא 1.2.1.74 .

לאן לשלוח ? שלח לי מסר בפרטי.

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”