מחיר b7
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון שווה לקחת במחיר העכשווי. אני חושב שהיו כאלה שהצליחו להוריד ל-6900 או משהו כזה, ההבדל כבר לא כזה גדול.
אבל יש דיבורים שיבוטל המכס על מוצרי חשמל בתחילת שנה הבאה וזה ישפיע בצורה ישירה על עלות המסכים. מצד שני אף אחד לא יודע בוודאות מה יהיה עם התחום הספציפי הזה, עניין של הימור אם אתה רוצה לנצל מחיר מבצע עכשיו או לחכות ולקוות לחסוך קצת בקניה במחיר מלא אבל ללא מסים.
אבל יש דיבורים שיבוטל המכס על מוצרי חשמל בתחילת שנה הבאה וזה ישפיע בצורה ישירה על עלות המסכים. מצד שני אף אחד לא יודע בוודאות מה יהיה עם התחום הספציפי הזה, עניין של הימור אם אתה רוצה לנצל מחיר מבצע עכשיו או לחכות ולקוות לחסוך קצת בקניה במחיר מלא אבל ללא מסים.
אצל המתחרים שלהם לאחר מיקוח קצר. אבל קשה לדעת, יכול להיות שהביקוש עלה והם באמת לא רוצים לרדת מהמחיר הזה עכשיו.
קשה להמליץ משהו חכם, המצב רחוק מאיזשהו אידיאל של שוק חופשי. אנחנו לא יודעים כמה מסכים כאלה ח.י. הביאו, לא יודעים בכמה נוח להם למכור אותם, לא יודעים כמה הסוחרים מרוויחים מכל מכירה וכו'. אם אתה מחכה אז אתה מסתכן שהמלאי יגמר, אם אתה מזדרז אז אתה מסתכן לשלם יותר מדי.
קשה להמליץ משהו חכם, המצב רחוק מאיזשהו אידיאל של שוק חופשי. אנחנו לא יודעים כמה מסכים כאלה ח.י. הביאו, לא יודעים בכמה נוח להם למכור אותם, לא יודעים כמה הסוחרים מרוויחים מכל מכירה וכו'. אם אתה מחכה אז אתה מסתכן שהמלאי יגמר, אם אתה מזדרז אז אתה מסתכן לשלם יותר מדי.
אין סוף לגרידיות של אנשים,ועוד לא קולטים איזה ג'יוקר שלפתם,האנשים חושבים שזה יהיה המחירים של OLED,ורק יירד מפה
....ברור בטווח ארוך,אבל בחודשים הקרובים לא ניראה לי שיהיה בסביבות 7000 ש"ח מסך פרמיום.
אני לא בטוח שיהיה גם ב"שאלטר"....אם מישהו הפעיל עליו HDR אמיתי,צריך להיות פשוט עיוור
אם יחזיר מסך כזה.
אני אישית לקחתי C6 כי היה לי חשוב 3D MVC,פשוט תענוג.
אני לא בטוח שיהיה גם ב"שאלטר"....אם מישהו הפעיל עליו HDR אמיתי,צריך להיות פשוט עיוור
אני אישית לקחתי C6 כי היה לי חשוב 3D MVC,פשוט תענוג.