בעיה עם חיבור לאפליקציה באזעקת פימא

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
אבינור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום, יש לי אזעקת פימא דגם 8144, קניתי כרטיס רשת net4pro חיברתי אותו ובדקתי שכל הנורות בכרטיס דולקות כראוי, עידכנתי בקודן לפי ההוראות את הכתובות ip אבל לא מצליח להתחבר לאפליקציה, אני רושם את הקוד של ההפעלה ומופיעה לי תמיד קוד שגוי.. מה יכולה להיות הבעיה?

Itsik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

בפימא יש 3 סוגי קודים עיקריים(ואפילו יותר)
קוד דריכה/כיבוי
קוד משתמש
וקוד טכנאי

אתה צריך להקיש את קוד המשתמש, זה אותו הקוד שנותן לך לכוון את השעון של המערכת ואופציות נוספות ברמת משתמש פשוט, בקיצור זה קוד שאם תקיש אותו בקיבורד, תגיע לתפריט ולא תדרוך את האזעקה.

עריכה:
1. אני מבין שאת קוד הטכנאי כבר יש לך באם הגדרת את מרחיב הרשת, דרכו תוכל גם לעדכן את קוד המשתמש.
2. האם החלפת את רכיב הEEPROM שהגיע עם הNET4PRO?
איציק.

אבינור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

תודה איציק.. קוד דריכה וקוד טכנאי יש לי, חיפשתי איך אני מעדכן את הקוד משתמש ולא מצאתי, את השעון אני מעדכן דרך הקוד טכנאי + # אז אני לא צריך את הקוד משתמש, תוכל להדריך אותי איך?
אם בכוונתך אתה מתכוון ל"ג'וק" שזהו הeeprom אז התשובה היא לא, במדריך לא היה רשום שצריך להחליף אותו.. מה הוא הרכיב הזה?
מהו subnet mask? השארתי אותו בכתובת שהוא הגיע..

Itsik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #4 

יש מצב שאצלך קוד המשתמש הוא גם קוד הדריכה, בשביל לבדוק באם זה המצב, תלחץ 2 שניות על מקש 0 ואז תכניס את הקוד, אם זה יכניס אותך לתפריט משתמש אז זה המצב. אם לא וזה גורם לדריכת המערכת, אז עדיין צריך להיות לך קוד משתמש נפרד.
אגב איזה קיבורד יש לך? 4xx או 700? ניסית להקיש את קוד ברירת המחדל 5555?

הסאבנט בדר"כ הוא 255.255.255.0, אתה יכול לבדוק איזה סאבנט אתה מקבל במחשב או בטלפון שלך שמחוברים לאותה רשת וזה צריך להיות זהה לזה.

הEEPROM זה בעצם הקושחה של המערכת, אם הורסיה שרשומה עליו יותר חדשה מהורסיה שלך, עדיף לך להחליף כי זה יכול גם להוות מכשול בתמיכה של המערכת בNET4PRO. את הגרסה של המערכת אתה יכול לבדוק מהקיבורד ע"י לחיצה ארוכה על מקש האנטר. בכל מקרה באם תחליט להחליף, שים לב שאתה צריך לנתק את המערכת ממתח ומסוללת הגיבוי.
איציק.

אבינור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #5 

ניסיתי את הקוד דריכה וגם 5555 וזה לא הולך.. הקיבורד שלי הוא rnx-800.. בשביל לעשות איפוס לקוד משתמש אני צריך לעשות איפוס לכל המערכת למרות שיש לי את הקוד טכנאי?

Itsik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #6 

מי התקין לך את המערכת ותכנת אותה? אתה לא יכול לפנות אליו ולברר איתו?
איציק.

אבינור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #7 

ניסיתי.. הוא לא זוכר את הקוד משתמש והוא עבר לגור באיזור אחר אז עד שאחכה לו שיבוא ייקח זמן, בעיה לשחזר קוד משתמש בלי לעשות ריסט לכל המערכת?

Itsik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #8 

לא מכיר אפשרות כזאת, אם כי אנסה לבדוק כשאגיע הביתה.
איציק.

אבינור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #9 

כרגע יש לי תקלת תקשורת שמהבהבת ואין אפשרות לבטל ולהכנס לקוד טכנאי.. רק לדרוך את האזעקה.. מיואש..

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”