ה OLED ושידור סאונד 5.1 למגבר חיצוני דרך SPDIF
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
צריך את עזרתכם,
חיברתי את הטלוויזיה למגבר בעזרת SPDIF.
עשיתי מנוי לנטפליקס, ויש שם סדרות שמצויין שהן משודרות בפורמט 5.1.
המגבר לא מזהה את השידור, לא כדולבי דיגיטל ולא כ DTS (כן משמיע את התוכן בסטיראו).
יש זיהוי מלא מ HTPC.
שאלה שנייה בקשר לסאונד, בהגדרות הקול, אני לא מצליח להגיע ולשנות את מוד ה Standard.
יש רעיונות?
תודה
חיברתי את הטלוויזיה למגבר בעזרת SPDIF.
עשיתי מנוי לנטפליקס, ויש שם סדרות שמצויין שהן משודרות בפורמט 5.1.
המגבר לא מזהה את השידור, לא כדולבי דיגיטל ולא כ DTS (כן משמיע את התוכן בסטיראו).
יש זיהוי מלא מ HTPC.
שאלה שנייה בקשר לסאונד, בהגדרות הקול, אני לא מצליח להגיע ולשנות את מוד ה Standard.
יש רעיונות?
תודה
נערך לאחרונה על ידי moshikantebi ב 30/11/2017 22:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: ה OLED ושידוא סאונד 5.1 למגבר חיצוני דרך SPDIF
@moshikantebi
·מוזר אצלי זה עובד ללא בעיה
אני אבדוק כשאחזור הביתה מה בהגדרות שונה
·מוזר אצלי זה עובד ללא בעיה
אני אבדוק כשאחזור הביתה מה בהגדרות שונה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
Re: ה OLED ושידוא סאונד 5.1 למגבר חיצוני דרך SPDIF
@moshikantebi
מה דגם המסך ?
מה דגם המסך ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
אם הגדרת את הטלוויזיה להוציא סאונד בSPDIF/HDMI אז לא תוכל לשנות את הגדרות הסאונד ולהשתמש בכל מיני איקולייזרים וDSP, כל זה מיעוד רק לרמקולים של הטלוויזיה.
בנוגע לDTS/DD, תוודא שהDigital Sound Out מכוון לAuto ולא לPCM.
בנוגע לDTS/DD, תוודא שהDigital Sound Out מכוון לAuto ולא לPCM.
- sigamore
- חבר מביא חבר

נסה את ההגדרות -->.
-
- IMG_2467 3.JPG
- (38.12 KiB) הורד 3396 פעמים
-
- IMG_2468 2.JPG
- (33.42 KiB) הורד 3396 פעמים
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אתם אנשים נהדרים.
המון תודה.
ניסיתי לקנפג כמו בתמונות, וזה עזר, אך שמעו במערכת (ב5.1) עם איזה הפרעה/הנחתה בסאונד, אבל לא שמעו ברמקולים של המכשיר.
מצד שני הבחירה שיש למטה שייצא גם לרמקולי המכשיר וגם ל SPDIF, המשיכה לא לעבוד, כאשר הבחירה ב SPDIF היא על PCM ולא נתנת לשינוי.
הפתרון נמצא בסופו של דבר בעזרת כיבוי האופצייה של תמיכה ב Dolby Atmos (למעלה בתפריט), ואז בבחירה של שילוב הוצאת הסאונד גם מרמקולי המכשיר וגם ב SPDIF ואז מתאפשר לבחור ב AUTO (תחת ה SPDIF), ואז הסאונד יוצא משניהם וגם ה 5.1 נשמע כמו שצריך.
לא מבין למה הדלקת התמיכה ב Dolby Atmos, מחייבת הוצאת סטרים בפורמט PCM?
מושיק
המון תודה.
ניסיתי לקנפג כמו בתמונות, וזה עזר, אך שמעו במערכת (ב5.1) עם איזה הפרעה/הנחתה בסאונד, אבל לא שמעו ברמקולים של המכשיר.
מצד שני הבחירה שיש למטה שייצא גם לרמקולי המכשיר וגם ל SPDIF, המשיכה לא לעבוד, כאשר הבחירה ב SPDIF היא על PCM ולא נתנת לשינוי.
הפתרון נמצא בסופו של דבר בעזרת כיבוי האופצייה של תמיכה ב Dolby Atmos (למעלה בתפריט), ואז בבחירה של שילוב הוצאת הסאונד גם מרמקולי המכשיר וגם ב SPDIF ואז מתאפשר לבחור ב AUTO (תחת ה SPDIF), ואז הסאונד יוצא משניהם וגם ה 5.1 נשמע כמו שצריך.
לא מבין למה הדלקת התמיכה ב Dolby Atmos, מחייבת הוצאת סטרים בפורמט PCM?
מושיק
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
ככל הנראה הרסיבר לא תומך בפורמט הזה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·פאק...לא נכנסתי לזה מוכן בכלל...מסתבר שאני צריך להחליף כרטיס מסך, ולי זה אומר 1080 או 1070T במימינום, שזה כ2K שקלים. צריכך כבלים חדשים (בדרך), צריך מתקן חדש (נקנה כבר), צריך תוכן חדש (מוריד), צריך מקום אחסון לתוכן החדש (בדרך), צריך להתקין מחדש את כל המקודדים והתוכנות (עובד על זה) והרבה מהגדרות ומשחקים בתפריטים.sigamore כתב:@BUGY
להבנתי , במקרה של Atmos המסך מעביר דרך ה ARC אות שאינו ״סטנדרטי״. האות הזה מפוענח כ Atmos רק ע״י הסאונד בר של LG עצמם SJ9 וכד׳...
- sigamore
- חבר מביא חבר

…נשמע שצריך על הדרך גם חשבון בנק חדש …BUGY כתב:·פאק...לא נכנסתי לזה מוכן בכלל...מסתבר שאני צריך להחליף כרטיס מסך, ולי זה אומר 1080 או 1070T במימינום, שזה כ2K שקלים. צריכך כבלים חדשים (בדרך), צריך מתקן חדש (נקנה כבר), צריך תוכן חדש (מוריד), צריך מקום אחסון לתוכן החדש (בדרך), צריך להתקין מחדש את כל המקודדים והתוכנות (עובד על זה) והרבה מהגדרות ומשחקים בתפריטים..........
תשמע - מה עם ״עריקה״ לכיוון Nvidia Shield וכד׳? לא בא בחשבון ?
יכול לחסוך הרבה כאב ראש ומצלצלים …
לגבי התוכן - אני בבוכמן
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·חחחח...בוכמן זה יותר רחוק ממאדים בשביל תושבי עמק האלה...מאיפה התוכן?sigamore כתב:…נשמע שצריך על הדרך גם חשבון בנק חדש …......![]()
תשמע - מה עם ״עריקה״ לכיוון Nvidia Shield וכד׳? לא בא בחשבון ?
יכול לחסוך הרבה כאב ראש ומצלצלים …
לגבי התוכן - אני בבוכמן...
שילד לא בשבילי, אנשים שעובדים על PC צמוד לא יכולים לעבור לקופסאות חלשות יותר...למרות שזה יחסוך הרבה כסף, אני לא יקבל משחקים, לא אוכל לערוך תמונות וזה מאוד חשוב בשבילי...תחלס בדקתץי אותו רק בגלל שאתה צינתה אותו זה נראה כמו פתרון טוב רק לא בשבילי...
- sigamore
- חבר מביא חבר

@BUGY
תוכן מפה ומשם … לא מתחזק את בית אריאלה אבל יש כמה טרה ביטים מן הסתם
תכתוב (פרטי או אחר) מה חסר ואולי תרוויח
לגבי השילד - no hard feelings …אני בעדו אבל כמובן שיש הרבה דגים בים
תוכן מפה ומשם … לא מתחזק את בית אריאלה אבל יש כמה טרה ביטים מן הסתם
תכתוב (פרטי או אחר) מה חסר ואולי תרוויח
לגבי השילד - no hard feelings …אני בעדו אבל כמובן שיש הרבה דגים בים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@BUGY
איזה כרטיס מסך יש לך?
אם אתה לא מקבל ATMOS מהנגן הפנימי במסך אז יש בעיה. בדקת שהסאונד בתוכן הוא של דולבי, ולא DTS במקרה?
תוודא שבתפריט הסאונד, Atmos דלוק.
ואם תוכל לצלם את ההודעה שהמסך נותן, אולי זה ייתן כיוון. בנוסף, אתה יכול לנסות חיבור אופטי לרסיבר, הוא אמנם מוגבל ל-DD\DTS בלבד, אבל במצב כזה אמור לעבוד כמו שצריך.
איזה כרטיס מסך יש לך?
אם אתה לא מקבל ATMOS מהנגן הפנימי במסך אז יש בעיה. בדקת שהסאונד בתוכן הוא של דולבי, ולא DTS במקרה?
תוודא שבתפריט הסאונד, Atmos דלוק.
ואם תוכל לצלם את ההודעה שהמסך נותן, אולי זה ייתן כיוון. בנוסף, אתה יכול לנסות חיבור אופטי לרסיבר, הוא אמנם מוגבל ל-DD\DTS בלבד, אבל במצב כזה אמור לעבוד כמו שצריך.
אגב, אם כבר מדברים על סאונד, אחרי יומיים של התעסקות הצלחתי סוף סוף בניסיונות לחבר את הסאונד של הטלוויזה דרך ARC לרסיבר ניסיתי בדרך יותר פשוטה והצלחתי לגרום גם למחשב וגם לטלוויזיה לשדר דרך אותו כבל spdif. הסאונד עובר מהמחשב לטלוויזה דרך ה HDMI של שיוצא מהכרטיס מסך, ומהחיבור spdif out של הטלוויזיה חיבור אופטי לרסיבר וזה עובד מעולה ! יש לי 5.1 אז גם ככה האות שמועבר מתאים לרסיבר שלי. אגב, אם סרט מקודד ב atmos אז הוא גם מקודד בDTS או dd אז אין שום בעיה :}
ו bugy - יש לי GTX 1070 ולשחק ב 4K על הטלוויזיה הזאת זה פשוט מדהים !! שיחקתי אתמול DOOM וזה לא נורמלי :}
ו bugy - יש לי GTX 1070 ולשחק ב 4K על הטלוויזיה הזאת זה פשוט מדהים !! שיחקתי אתמול DOOM וזה לא נורמלי :}