אז שמעתי שאם כבר קונים TV,רק OLED (כל השאר לא שווה) אבל מה, אין פחות מ 55"?
הצפיה מקסימום מטר-מטר וחצי. יש גם כורסא מרוחקת שהצפיה היא 2 מטר.
הבנתי שלמרחקים כאלה אין סיבה לקחת טלויזיה גדולה מאוד (גם למה לשלם יותר? אם לא כדאי, אז אפשר להסתפק בקטן)
אז לא 32
אבל האם אין 42? 40? 39?
מה עושים אנשים שאין להם בית גדול, ועדיין לא רוצים לקנות טכנולוגיה ישנה. זה הרי לא אומר שאם אין לך בית גדול אתה צריך לקנות LCD.
אני בטוח שיהיה גם פה מי שיגיד "אף פעם אין דבר כזה גדול מדי"
אבל כשהמרחק צפיה הוא מטר-מטר וחצי. איזו סיבה יש לקחת 55 אינץ' ומעלה? עדיף להסתפק ב 40-42. אבל אין. למה?
הבנתי שלמרחקים כאלה אין סיבה לקחת טלויזיה גדולה מאוד (גם למה לשלם יותר? אם לא כדאי, אז אפשר להסתפק בקטן)
אז לא 32
אבל האם אין 42? 40? 39?
מה עושים אנשים שאין להם בית גדול, ועדיין לא רוצים לקנות טכנולוגיה ישנה. זה הרי לא אומר שאם אין לך בית גדול אתה צריך לקנות LCD.
אבל כשהמרחק צפיה הוא מטר-מטר וחצי. איזו סיבה יש לקחת 55 אינץ' ומעלה? עדיף להסתפק ב 40-42. אבל אין. למה?
·צודק..bb2019 כתב:אז מי קבע שאתה צריך אולד?...
אבל קצת כמו להגיד "OLED לעשירים בלבד עם בית גדול"
טוב...
אני פשוט לא הבנתי
האם חברה לא רוצה להרוויח?
הרי עצם זה שאדם גולש פה, זה כבר מראה שהוא לא יקנה טלויזיה מדבקה. אלא חשובה לו האיכות.
אז מן הסתם שאני גם רוצה כמה שיותר איכותי וטוב.
יצא וביתו לא גדול, והמרחק שלו לא גדול (כי הוא עדיין לא גר בוילה, או בבית ענק עם סלון גדול)
אז הוא שואל, בשביל לדעת, לוותר סופית על OLED או לא?
אבל חייב להודות שדי ציפיתי לתשובה כמו שלך, אולי אפילו היה אפשר לנחש את זה מעצם השאלה שלי.
תהנה לך עם ה OLED שלך
אולד זה ממש לא לעשירים בלבד והמחירים עכשיו שווים לכל נפש. העניין הוא שלא הייתי ממליץ לך לרכוש 55 אינץ׳ למרחק צפייה של מטר.. ומה זה בית גדול? מי שיושב 2.5-3 מטר מהמסך זה אומר שיש לו בית גדול? לא מובן.
אני יכול לבשר לך שאכן יש תוכניות לייצר בעתיד מסכי אולד קטנים יותר ועד אז לא חסרים מסכי LED טובים שיענו על הצרכים שלך.
אני יכול לבשר לך שאכן יש תוכניות לייצר בעתיד מסכי אולד קטנים יותר ועד אז לא חסרים מסכי LED טובים שיענו על הצרכים שלך.
נערך לאחרונה על ידי bb2019 ב 01/12/2017 0:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
·זו כבר תגובה מכבדת. כי עכשיו אני יכול להחליט, לבזבז כסף על LED או להמתין?bb2019 כתב:אולד זה ממש לא לעשירים בלבד והמחירים עכשיו שווים לכל נפש. העניין הוא שלא הייתי ממליץ לך לרכוש 55 אינץ׳ למרחק צפייה של מטר..
אני יכול לבשר לך שאכן יש תוכניות לייצר בעתיד מסכי אולד קטנים יותר ועד אז לא חסרים מסכי LED טובים שיענו על הצרכים שלך....
כי לפני זה זה היה נראה שזה מכוון, בכוונה, רק לגדלים מעל 55.
חבל שבן אדם יקנה LED ויגלה אחרי חצי שנה, שיצא 42" OLED
כשהוא היה יכול להוסיף עוד קצת (או קצת הרבה, אבל זה שווה את זה) ולקבל איכות וטנולוגיה חדישה יותר.
ל OLED לא חסרות בעיות. זו ממש לא טכנולוגיה מושלמת, אלא יותר כמו טכנולוגיה זמנית שבאה כדי למלא את הוואקום שנוצר בגלל חוסר בטכנולוגיה עם הארה אקטיבית מאז שהפלאזמה נעלמה. לא רחוק היום ש OLED תזכר כמו פלאזמה או BETA VHS כאשר יגיעו מסכי QLED אמיתיים ולא הז-ב-ל של סמסונג שזה LCD עם תרואת QLED גרועה.. מציע שכפתרון זמני לך על 43 עד 46 LED מחברה איכותית כגון סוני (יבואן פרלי כמובן), רק תוודא שהיא עם מעבד תמונה חזק (100 הרץ או כמו שסוני משווקים אותו 1000 הרץ TRUMOTION).
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
Re: אז שמעתי שאם כבר קונים TV,רק OLED (כל השאר לא שווה) אבל מה, אין פחות מ 55&qu
סיבה כלכלית בלבד.Ben-nadav כתב:הצפיה מקסימום מטר-מטר וחצי. יש גם כורסא מרוחקת שהצפיה היא 2 מטר.
אז לא 32
אבל האם אין 42? 40? 39?
אבל כשהמרחק צפיה הוא מטר-מטר וחצי. איזו סיבה יש לקחת 55 אינץ' ומעלה? עדיף להסתפק ב 40-42. אבל אין. למה?...
מסכי OLED לרוב מתחילים חייהם כפאנלים בגודל 250x220 ס״מ. פאנל כזה נחתך ל 6 פאנלים של 55 אינץ׳.
קומבינציות אחרות יביאו לחיתוך שאינו ״ריווחי״.
תוסיף את זה למגמת הגידול במידות המסכים שקיימת ממילא והנה כל הסיפור על רגל אחת
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
מובן לי.
רק לא מובן לי, איך יש מגמת הגידול במידות המסכים, פה בישראל, או שאתה מדבר בכללי אצל היצרניות?
הרי לאנשים קשה לקנות בית, בעיית דיור, מסתפקים בדירה קטנה יותר. סלון קטן, מרחק קטן (נניח, כי אני מאמין שאצל הרוב פה, הם אפילו לא מבינים על מה אני מדבר. אני בטח בין הבודדים פה שהמרחק אצלו הוא מטר-מטר וחצי)
או שלאנשים לא אכפת, וגם ממרחקים כאלה הם מעדיפים לקנות גדול (מודה שזה אולי מרגיש כיף, וכמו בית קולנוע, אבל אם אין בזה שום תועלת, שממרחק מסוים לא שמים לב להבדל וכל זה - למה סתם?) ולהוציא יותר כסף?
ותגיד, מה זה ה 0 ו 1 בחתימה שלך. יש מצב לתרגום לעברית. ראיתי את זה פעם באיזה פורום ומישהו אמר שזו איזו הודעה מוצפנת?8O
רק לא מובן לי, איך יש מגמת הגידול במידות המסכים, פה בישראל, או שאתה מדבר בכללי אצל היצרניות?
הרי לאנשים קשה לקנות בית, בעיית דיור, מסתפקים בדירה קטנה יותר. סלון קטן, מרחק קטן (נניח, כי אני מאמין שאצל הרוב פה, הם אפילו לא מבינים על מה אני מדבר. אני בטח בין הבודדים פה שהמרחק אצלו הוא מטר-מטר וחצי)
או שלאנשים לא אכפת, וגם ממרחקים כאלה הם מעדיפים לקנות גדול (מודה שזה אולי מרגיש כיף, וכמו בית קולנוע, אבל אם אין בזה שום תועלת, שממרחק מסוים לא שמים לב להבדל וכל זה - למה סתם?) ולהוציא יותר כסף?
ותגיד, מה זה ה 0 ו 1 בחתימה שלך. יש מצב לתרגום לעברית. ראיתי את זה פעם באיזה פורום ומישהו אמר שזו איזו הודעה מוצפנת?8O
- sigamore
- חבר מביא חבר

חחחBen-nadav כתב:מובן לי.
ותגיד, מה זה ה 0 ו 1 בחתימה שלך. יש מצב לתרגום לעברית. ראיתי את זה פעם באיזה פורום ומישהו אמר שזו איזו הודעה מוצפנת?8O...
מגמת הגידול היא בהחלט גם בישראל. למעשה אני מאמין שמגמת הגדול (באחוזים) היא הגבוהה ביותר במסכי 65…!!
במקרה הספציפי שלך הגדלים האלו אכן מעט מאתגרים אם כי מהכורסה במרחק 2 מטר תוכל בהחלט להנות ממסך 55.
ובכל זאת כמו שהגיבו קודם - לא כולם חייבים OLED…
בקשר ל 1 וה 0 … אם אגלה לך אצטרך ל…
אני עדיין חושב שלא כדאי לי לעבור את ה 49"
ברור שהייתי רוצה אפילו 65!
אבל אפילו פה, נושא אקראי, הוא הזמין 55
והמרחק צפייה שלו יותר גדול משלי, והוא מתבאס ואומר שהיה קונה קטן יותר
https://www.hometheater.co.il/vp2730421#2730421
במקרה הנושא הכי עדכני בפורום LCD/LED נכנסתי סתם לראות.
אז עם כמה שבא לנו תמיד הכי טוב והכי גדול, אני מוגבל ל 49 מקסימום למרחק מטר-מטר וחצי .
בקשר ל 1 וה 0....
סיקרנת אותי.
hometheater rocks !!!

אז עם כמה שבא לנו תמיד הכי טוב והכי גדול, אני מוגבל ל 49 מקסימום למרחק מטר-מטר וחצי .
בקשר ל 1 וה 0....
סיקרנת אותי.
hometheater rocks !!!
- sigamore
- חבר מביא חבר

מברוק יא אוסטאזBen-nadav כתב:אני עדיין חושב שלא כדאי לי לעבור את ה 49"
בקשר ל 1 וה 0....
סיקרנת אותי.
hometheater rocks !!!
...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
אני יושב קרוב מאוד למסך. 1.8-2 מטר. ויש לי אולד 55. לפני זה היה לי 42. ה42 מעולה למרחק קטן יותר אבל אין פשוט מקום להשווא. ה55 נראאה טוב יותר בכל מובן ולי, לסרטים, משחקים, 55 ממרחק קטן מעולה, מושלם. אני מקבל זווית צפיה גדולה יותר מאשר בבית קולנוע הכי טוב בעולם, 37 מעלות...
לבעיה הספציפית שלך, כן זה מתסכל שאאין אולד 42 אבל יש מסכים, לא טלוויזיות, שהם בגדלים נמוכים יותר. ויש מסכי QLED מעולים...הכל תללוי בתוכן שלך, בדרישת מהמסך ומה השימוש המדוייק...אבל על זה לא כתבת מילה.
לבעיה הספציפית שלך, כן זה מתסכל שאאין אולד 42 אבל יש מסכים, לא טלוויזיות, שהם בגדלים נמוכים יותר. ויש מסכי QLED מעולים...הכל תללוי בתוכן שלך, בדרישת מהמסך ומה השימוש המדוייק...אבל על זה לא כתבת מילה.