קניתי טלוויזיה מסוג B7Y צריך עזרה קטנה.
-
udisrael159
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם, היום קיבלתי את הטלוויזיה של LG B7Y יש לי בעיה קטנה שבה אם אני רואה סרט, לא משנה מאיפה, אם זה נט פליקס, hot vod אז ברגע שיש תנועה יותר מידי בתמונה, יש תקיעה, כאילו התמונה לא רצה חלק
אפרט יותר לעומק.
לדוגמא שמתי סרט ויש קטע שבו השחקן רץ, יש רגע שבו התמונה קצת מקרטעת, ואז רצה חלק, וכו', עוד מישהו שנתקל בבעיה הזו?
אפרט יותר לעומק.
לדוגמא שמתי סרט ויש קטע שבו השחקן רץ, יש רגע שבו התמונה קצת מקרטעת, ואז רצה חלק, וכו', עוד מישהו שנתקל בבעיה הזו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
תכבה את TruMotion בהגדרות התמונה.
-
udisrael159
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
·סגור אחי אבדוק את זה, ועוד שאלה, אם שילמתי 1900 שקל על כאבל HDMI 4K, מתלה קיר מתכוונן, והרחבת אחריות ל3 שנים נוספות..
האם לדעתך רימו אותי?
אפילו את החוזה של האחריות לא נתנו לי.. זה הגיוני?
·סגור אחי אבדוק את זה, ועוד שאלה, אם שילמתי 1900 שקל על כאבל HDMI 4K, מתלה קיר מתכוונן, והרחבת אחריות ל3 שנים נוספות..
האם לדעתך רימו אותי?
אפילו את החוזה של האחריות לא נתנו לי.. זה הגיוני?
-
udisrael159
-
- חבר שרק התחיל

דרשתי מחכה שילחו לי במייל, מעבר לזה עדיין יש לי ריצודים, מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
udisrael159
-
- חבר שרק התחיל

@sky1sky10
·מכל מקור וידאו, בעיקר ממקור USB אבל גם מיוטיוב וגם מהטלוויזיה אני מקבל..
זה הגיוני? טלוויזיה של 7000 שקל עושה דבר כזה?
·מכל מקור וידאו, בעיקר ממקור USB אבל גם מיוטיוב וגם מהטלוויזיה אני מקבל..
זה הגיוני? טלוויזיה של 7000 שקל עושה דבר כזה?
-
udisrael159
-
- חבר שרק התחיל

@sky1sky10
·רגע אחי שאלה, אם יש לי ריצודים מחיבור USB ישיר? או בHOT? זה כל סירטון 4K או 1080p שאני מפעיל אצלי
·רגע אחי שאלה, אם יש לי ריצודים מחיבור USB ישיר? או בHOT? זה כל סירטון 4K או 1080p שאני מפעיל אצלי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אם תסביר טוב יותר על איזה ריצודים בדיוק אתה מדבר, אולי נוכל להבין מה הבעיה.
אפשרות נוספת, היא שפשוט כך המסכים של LG (לא רק OLED) עובדים. המסכים של LG עובדים בצורה מעט שונה מבחינת הצגת התמונה, ויכול להיות שזו הסיבה שנראה לך שיש ריצודים בתמונה. בנוסף בגלל שבאולד זמן התגובה של הפיקסלים הוא מיידי, זה רק מחריף את הבעיה\תופעה למי שזה מפריע לו.
אפשרות נוספת, היא שפשוט כך המסכים של LG (לא רק OLED) עובדים. המסכים של LG עובדים בצורה מעט שונה מבחינת הצגת התמונה, ויכול להיות שזו הסיבה שנראה לך שיש ריצודים בתמונה. בנוסף בגלל שבאולד זמן התגובה של הפיקסלים הוא מיידי, זה רק מחריף את הבעיה\תופעה למי שזה מפריע לו.
-
udisrael159
-
- חבר שרק התחיל

חברים אני מתקן, זה לא בידיוק ריצודים,זה יותר מריחות של התמונה, מכל התקן שאני שם סרט, בכל איכות, כשיש קטע אקשן, ותנועות חדות, יש מריחות בתנועה.
ניסיתי לצלם לכם את זה, אבל קשה לראות את זה במצלמה, עוד מישהו חווה מריחות בתמונה?
ניסיתי לצלם לכם את זה, אבל קשה לראות את זה במצלמה, עוד מישהו חווה מריחות בתמונה?