lg b7y
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
מה הכוונה קופצת נקודה?
האם זה בצפייה ממקור מסויים? סטרימר, סמארט, מחשב, ממיר?
האם מדובר בפיקסל אחד או כמה? היא זזה על המסך או שהיא קבועה?
האם היא תמיד מופיעה באותו מקום?
האם זה בצפייה ממקור מסויים? סטרימר, סמארט, מחשב, ממיר?
האם מדובר בפיקסל אחד או כמה? היא זזה על המסך או שהיא קבועה?
האם היא תמיד מופיעה באותו מקום?
מה ההבדל בן האולטרה ולממיר המקליט שלהם?CF666 כתב:·......
כי זה ממיר ישן. תזמין את האולטרה....
כי הם חוצפנים אמרו לי שהם נותנים לי במחיר מאוד נמוך את הממיר המקליט שהוא הכי טוב שלהם
נערך לאחרונה על ידי tomeryyy ב 19/12/2017 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
העיקר שיקרו לי אמרו לי שהממיר המקליט הזה הוא הכי טוב שלהם ואני אקבל במחיר נמוך.CF666 כתב:·......
בין היתר תמיכה ב4K....
כבר שילמתי עליו והתקינו לי אותו אני אבטל תמנוי נראה אם יתנו לי את הממיר הזה כפיצוי באותה עלות.
·tomeryyy כתב:העיקר שיקרו לי אמרו לי שהממיר המקליט הזה הוא הכי טוב שלהם ואני אקבל במחיר נמוך.......
כבר שילמתי עליו והתקינו לי אותו אני אבטל תמנוי נראה אם יתנו לי את הממיר הזה כפיצוי באותה עלות....
נו בשביל מה אתה פה כל היום אם לא בשביל ללמוד? לפעמים בדרך הקשה אבל הנה אתה לומד...
יס בעיקר רוצים להרוויח עליך ולא הכי מעניין אותם איכות התמונה אצלך במסך.
אמרתי ל YES לפני כמה ימים שקבלתי הצעה מהוט לממיר הכי טוב יחד עם אינטרנט וטלפון ב 310 ושאני רוצה להתנתק אז הם הציעו לי את הממיר הכי טוב שלהם שהוא מממיר מקליט (לא האולטרה כבר קבלתי אותו) ב 200 שק'ל עם כל הערוצים.sigamore כתב:@tomeryyy
לא הבנתי …ביקשת ultra ומה אמרו לך ??...
כרגע אני מגלה שהם שיקרו לי וזה בכלל לא הממיר הכי טוב שלהם.
כרגע נציג בתמיכה הציעה לי את הממיר אולטרה בגלל מה שקרה לי איתם ב 219 עם כל הערוצים והתקנה חינם.
אבל אני רוצה לדבר עם השירות לקוחות מחר לדעת למה שיקרו לי ואמרו לי שאני מקבל את הממיר הכי טוב ב 200 שזה לא הממיר הכי טוב.