בעיית ריבוי שלטים וקניית שלט אוניברסאלי

פורום מסכי OLED בחסות LG
tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום

עד לפני שבוע היה לי שלט מעולה של ONCE FOR ALL ששלט לי על כל הסלון.
היום אחרי שרכשתי את ה B7, SHILED ויש לי גם ריסיבר של דנון, אני נמצא עם 4 שלטים על המזנון (וזה בלי השלטים של ה PS4..).
השלט האוניברסלי שהיה לי לא יכול להחליף את השלטים של ה LG וה SHILED .
הבנתי שהכיוון היחידי שלי זה שלט של HARMONY.
אבל הלכתי לאיבוד בין הדגמים, איזה שלט יכול לשלוט לי על כל המוצרים ברמה של שלט מקורי כולל הפוינטר ?
אני לא צריך בעיקרון שלט עם כל הקומבינציות של הכפתורים, ככה שאם יש שלט אחר זול יותר שעדיין יכול לשלוט על כל המוצרים ברמה טובה זה גם מספיק.
יש המלצות ?

תודה

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #2 

@sigamore
·
יש לך HARMONY, תוכל להתייחס לאשכול בבקשה ?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4675
נתן תודות: 374 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

@tzahi
בחוץ …:D אתייחס מאוחר יותר
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

alex2411
טרול
טרול
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

Harmony 600 הוא שלט מצוין וזול שיתן לך פתרון מצוין.

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1100
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

הרמוני מכל סוג זה אחד המוצרים הגרועים שניתן למצוא. הוא מתקשה לתפקד ראוי עם המון קודים שונים, ולא משנה כמה תכייל את זמני ההשהיות, זה לא יעבוד ברגע שזה לא רוצה לעבוד. עבור מכשירים שלא תומכים ב IR, אתה פשוט רוכש מתאם USB ל IR מסוג FLIRC שמסוגל ללמוד פקודות שלט מכל חברה שאתה בוחר ולתרגם אותם לפקודות עכבר, מקלדת ומדיה עבור מכשירים עם שלטי USB.

https://flirc.tv/

alex2411
טרול
טרול
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

Rekcuf כתב:הרמוני מכל סוג זה אחד המוצרים הגרועים שניתן למצוא. הוא מתקשה לתפקד ראוי עם המון קודים שונים, ולא משנה כמה תכייל את זמני ההשהיות, זה לא יעבוד ברגע שזה לא רוצה לעבוד. עבור מכשירים שלא תומכים ב IR, אתה פשוט רוכש מתאם USB ל IR מסוג FLIRC שמסוגל ללמוד פקודות שלט מכל חברה שאתה בוחר ולתרגם אותם לפקודות עכבר, מקלדת ומדיה עבור מכשירים עם שלטי USB.

...
·
תשמע מבלי להעליב ובלי לפגוע אתה אחד האנשים הכי מטומטמים והכי הזויים שאי פעם דרכו בפורום הזה ואני פה מהיום הראשון. אתה צריך לבדוק דחוף בקשר להשתלת מוח או לפחות לקבוע פגישה דחופה עם הפסיכיאטר המחוזי כי המצב שלך מדרדר מהודעה להודעה.....
מצא לך איזה עיסוק או ריפוי ועזוב כבר את הפורום הזה! אתה פשוט מסכן חסר חיים.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #7 

Rekcuf כתב:הרמוני מכל סוג זה אחד המוצרים הגרועים שניתן למצוא. הוא מתקשה לתפקד ראוי עם המון קודים שונים, ולא משנה כמה תכייל את זמני ההשהיות, זה לא יעבוד ברגע שזה לא רוצה לעבוד. עבור מכשירים שלא תומכים ב IR, אתה פשוט רוכש מתאם USB ל IR מסוג FLIRC שמסוגל ללמוד פקודות שלט מכל חברה שאתה בוחר ולתרגם אותם לפקודות עכבר, מקלדת ומדיה עבור מכשירים עם שלטי USB.

...
סליחה על הבוטות חיים אבל זהו קשקוש …!

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5196
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 225 פעמים
קיבל תודות: 1440 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

מה רע ב one for all שלך?
אני מכור אליהם קונה רק אותם

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1100
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

sigamore כתב:
...
...
...
·

יש לי 3 שלטי הרמוני זרוקים במגירה. יש המון דיונים על זה בפורום AVS. יש משירים מסויימים שההרמוני מסרב ללמוד כראוי. למשל רסיבר ימהה. לחיצה מתמשכת בניווט תפריטים לא גוררת תגובה רציפה ומיידית כמו בשלט המקורי. אתה לוחץ וזה מגיב באיחור. זה בעיקר קורה עם סטרימרים שונים. לכיין השהיה לא עוזר בכלל. כאשר אתה פונה ללוגי'טק הם מפנים אותך למדריך כיצד לכוון השהיה שלא עוזר כלל... אני התיאשתי..

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #10 

tzahi כתב:שלום

עד לפני שבוע היה לי שלט מעולה של ONCE FOR ALL ששלט לי על כל הסלון.
היום אחרי שרכשתי את ה B7, SHILED ויש לי גם ריסיבר של דנון, אני נמצא עם 4 שלטים על המזנון (וזה בלי השלטים של ה PS4..).
השלט האוניברסלי שהיה לי לא יכול להחליף את השלטים של ה LG וה SHILED .
הבנתי שהכיוון היחידי שלי זה שלט של HARMONY.
אבל הלכתי לאיבוד בין הדגמים, איזה שלט יכול לשלוט לי על כל המוצרים ברמה של שלט מקורי כולל הפוינטר ?
אני לא צריך בעיקרון שלט עם כל הקומבינציות של הכפתורים, ככה שאם יש שלט אחר זול יותר שעדיין יכול לשלוט על כל המוצרים ברמה טובה זה גם מספיק.
יש המלצות ?

תודה
...
כל שילוב של harmony Hub ושלט יתאים למעשה גם Hub לבדו יספיק - אם אתה מוכן לתפעל את הסטאפ ממסך טלפון או טאבלט זמין.
בכל הסטים, ה hub זהה ומה שלמעשה קובע את המחיר הוא השלט הנלווה.
הסט היקר ביותר מכונה Elite והוא מורכב משלט מדגם 950 ו hub. מחירו באיזור $250 בארה״ב
אחריו יש סט שנקרא Companion ומחירו באזור ה $130
ואחרון הוא סט בשם Smart Control שמחירו באיזור $70
(יש למעשה אופציה לרכוש hub בלבד אבל מחירו גבוה יותר מסט ה Smart Control כך שלא משתלם…)
כאמור כל הסטים הנ״ל כוללים שלט + hub .

באשר לרשימת ה״דרישות״ שלך — הכל אפשרי חוץ מעניין הפוינטר של מסך ה lg. שים לב ששלט המסך כולל ג׳ירוסקופ שמאפשר את פונקצייית ״עכבר האויר״. אישית לא ניסיתי אפילו לשחזר את הפונקציה עם ה harmony אבל כאמור אל תבנה על זה ;)

עם מעט סבלנות אתה יכול להגיע לתרחישים מורכבים כולל פתיחת אפליקציות ספציפיות על ה Shield או על ה Smart TV, אינטגרציה מלאה עם Alexa או Google Home וכו׳

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 16671
נתן תודות: 973 פעמים
קיבל תודות: 2092 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

sigamore כתב:
...
...
...
·

אפילו קישקוש בלבוש מאחד שלא מבין כלום בנושא.

הזוי כמה בורות בהודעה אחת.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #12 

Rekcuf כתב:
...
...
·

יש לי 3 שלטי הרמוני זרוקים במגירה. יש המון דיונים על זה בפורום AVS. יש משירים מסויימים שההרמוני מסרב ללמוד כראוי. למשל רסיבר ימהה. לחיצה מתמשכת בניווט תפריטים לא גוררת תגובה רציפה ומיידית כמו בשלט המקורי. אתה לוחץ וזה מגיב באיחור. זה בעיקר קורה עם סטרימרים שונים. לכיין השהיה לא עוזר בכלל. כאשר אתה פונה ללוגי'טק הם מפנים אותך למדריך כיצד לכוון השהיה שלא עוזר כלל... אני התיאשתי..
...
שוב חיים , no hard feelings …:)
גם לי נסיון רב שנים עם משפחת הרמוני לדורותיה. אני מודה שהעניין רחוק מלהיות plug & play אבל כאמור עם מעט סבלנות אין תרחיש או מכשיר שלא הצלחתי להריץ בהצלחה.
אצלי כרגע ה harmony (לי יש דגם elite ) שולט בשקיפות מלאה על מסך lg , רסיבר denon, נגן Shield , נגן Apple TV , מערך של רמקולי Sonos , ועוד כמה שבטח החסרתי…
לאחרונה הוספתי אופציית פקודות קוליות דרך Alexa ו google home mini אז בכלל שמח … :music:

איני יודע אלו דגמים של harmony יש ברשותך ואם הם מבוססי hub או home או מוקדמים יותר …

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #13 

sigamore כתב:
...
...
באשר לרשימת ה״דרישות״ שלך — הכל אפשרי חוץ מעניין הפוינטר של מסך ה lg. שים לב ששלט המסך כולל ג׳ירוסקופ שמאפשר את פונקצייית ״עכבר האויר״. אישית לא ניסיתי אפילו לשחזר את הפונקציה עם ה harmony אבל כאמור אל תבנה על זה ;)
...
·
@tomer953
·
@sigamore
·
יש לי שלט של ONCE FOR ALL, אבל חיפשתי משהו שיוכל להחליף בצורה מלאה את כל השלטים החדשים.
ל OFA אין שליטה קולית אבל עכשיו אני רואה של HARMONY אין אפשרות להשתמש כ POINTER, אז בכלל אני מתלבט ביניהם.
אם אני מוותר על השליטה קולית איזה יתרון יש ל HARMONY על ONCE FOR ALL ?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #14 

@tzahi
צחי - השלט שיש לך מצויין. מכיר אישית ואין לי מילה רעה בגנותו :D
ה harmony הוא בליגה אחרת מבחינת פעולות מורכבות יותר, תזמון תרחישים ועוד.
כמו תמיד - הכל מסתכם בהגדרת הצרכים מול התקציב.
אם כל מה שחסר לך זה הפויינטר (שאני אישית כמעט לא מפעיל לעולם גם בשימוש בשלט המקורי) אז כמובן שאין שום טעם לשקול מעבר.

gilyos
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

האמתי שגם אני מעוניין בשלט של harmony
יש לי טלווזיה xbox one x ,ps4,shiled ממיר יס
מה הייתם ממליצים??
בנוסף יש לי פיליפס hue יכול גם לשלוט עליו??

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”