בעיית ריבוי שלטים וקניית שלט אוניברסאלי
שלום
עד לפני שבוע היה לי שלט מעולה של ONCE FOR ALL ששלט לי על כל הסלון.
היום אחרי שרכשתי את ה B7, SHILED ויש לי גם ריסיבר של דנון, אני נמצא עם 4 שלטים על המזנון (וזה בלי השלטים של ה PS4..).
השלט האוניברסלי שהיה לי לא יכול להחליף את השלטים של ה LG וה SHILED .
הבנתי שהכיוון היחידי שלי זה שלט של HARMONY.
אבל הלכתי לאיבוד בין הדגמים, איזה שלט יכול לשלוט לי על כל המוצרים ברמה של שלט מקורי כולל הפוינטר ?
אני לא צריך בעיקרון שלט עם כל הקומבינציות של הכפתורים, ככה שאם יש שלט אחר זול יותר שעדיין יכול לשלוט על כל המוצרים ברמה טובה זה גם מספיק.
יש המלצות ?
תודה
היום אחרי שרכשתי את ה B7, SHILED ויש לי גם ריסיבר של דנון, אני נמצא עם 4 שלטים על המזנון (וזה בלי השלטים של ה PS4..).
אבל הלכתי לאיבוד בין הדגמים, איזה שלט יכול לשלוט לי על כל המוצרים ברמה של שלט מקורי כולל הפוינטר ?
אני לא צריך בעיקרון שלט עם כל הקומבינציות של הכפתורים, ככה שאם יש שלט אחר זול יותר שעדיין יכול לשלוט על כל המוצרים ברמה טובה זה גם מספיק.
יש המלצות ?
תודה
הרמוני מכל סוג זה אחד המוצרים הגרועים שניתן למצוא. הוא מתקשה לתפקד ראוי עם המון קודים שונים, ולא משנה כמה תכייל את זמני ההשהיות, זה לא יעבוד ברגע שזה לא רוצה לעבוד. עבור מכשירים שלא תומכים ב IR, אתה פשוט רוכש מתאם USB ל IR מסוג FLIRC שמסוגל ללמוד פקודות שלט מכל חברה שאתה בוחר ולתרגם אותם לפקודות עכבר, מקלדת ומדיה עבור מכשירים עם שלטי USB.
https://flirc.tv/
https://flirc.tv/
·Rekcuf כתב:הרמוני מכל סוג זה אחד המוצרים הגרועים שניתן למצוא. הוא מתקשה לתפקד ראוי עם המון קודים שונים, ולא משנה כמה תכייל את זמני ההשהיות, זה לא יעבוד ברגע שזה לא רוצה לעבוד. עבור מכשירים שלא תומכים ב IR, אתה פשוט רוכש מתאם USB ל IR מסוג FLIRC שמסוגל ללמוד פקודות שלט מכל חברה שאתה בוחר ולתרגם אותם לפקודות עכבר, מקלדת ומדיה עבור מכשירים עם שלטי USB.
https://flirc.tv/...
תשמע מבלי להעליב ובלי לפגוע אתה אחד האנשים הכי מטומטמים והכי הזויים שאי פעם דרכו בפורום הזה ואני פה מהיום הראשון. אתה צריך לבדוק דחוף בקשר להשתלת מוח או לפחות לקבוע פגישה דחופה עם הפסיכיאטר המחוזי כי המצב שלך מדרדר מהודעה להודעה.....
מצא לך איזה עיסוק או ריפוי ועזוב כבר את הפורום הזה! אתה פשוט מסכן חסר חיים.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
סליחה על הבוטות חיים אבל זהו קשקוש …!Rekcuf כתב:הרמוני מכל סוג זה אחד המוצרים הגרועים שניתן למצוא. הוא מתקשה לתפקד ראוי עם המון קודים שונים, ולא משנה כמה תכייל את זמני ההשהיות, זה לא יעבוד ברגע שזה לא רוצה לעבוד. עבור מכשירים שלא תומכים ב IR, אתה פשוט רוכש מתאם USB ל IR מסוג FLIRC שמסוגל ללמוד פקודות שלט מכל חברה שאתה בוחר ולתרגם אותם לפקודות עכבר, מקלדת ומדיה עבור מכשירים עם שלטי USB.
https://flirc.tv/...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
מה רע ב one for all שלך?
אני מכור אליהם קונה רק אותם
אני מכור אליהם קונה רק אותם
·sigamore כתב:סליחה על הבוטות חיים אבל זהו קשקוש …!.........
יש לי 3 שלטי הרמוני זרוקים במגירה. יש המון דיונים על זה בפורום AVS. יש משירים מסויימים שההרמוני מסרב ללמוד כראוי. למשל רסיבר ימהה. לחיצה מתמשכת בניווט תפריטים לא גוררת תגובה רציפה ומיידית כמו בשלט המקורי. אתה לוחץ וזה מגיב באיחור. זה בעיקר קורה עם סטרימרים שונים. לכיין השהיה לא עוזר בכלל. כאשר אתה פונה ללוגי'טק הם מפנים אותך למדריך כיצד לכוון השהיה שלא עוזר כלל... אני התיאשתי..
- sigamore
- חבר מביא חבר

כל שילוב של harmony Hub ושלט יתאים למעשה גם Hub לבדו יספיק - אם אתה מוכן לתפעל את הסטאפ ממסך טלפון או טאבלט זמין.tzahi כתב:שלום
יש המלצות ?
תודה...
בכל הסטים, ה hub זהה ומה שלמעשה קובע את המחיר הוא השלט הנלווה.
הסט היקר ביותר מכונה Elite והוא מורכב משלט מדגם 950 ו hub. מחירו באיזור $250 בארה״ב
אחריו יש סט שנקרא Companion ומחירו באזור ה $130
ואחרון הוא סט בשם Smart Control שמחירו באיזור $70
(יש למעשה אופציה לרכוש hub בלבד אבל מחירו גבוה יותר מסט ה Smart Control כך שלא משתלם…)
כאמור כל הסטים הנ״ל כוללים שלט + hub .
באשר לרשימת ה״דרישות״ שלך — הכל אפשרי חוץ מעניין הפוינטר של מסך ה lg. שים לב ששלט המסך כולל ג׳ירוסקופ שמאפשר את פונקצייית ״עכבר האויר״. אישית לא ניסיתי אפילו לשחזר את הפונקציה עם ה harmony אבל כאמור אל תבנה על זה
עם מעט סבלנות אתה יכול להגיע לתרחישים מורכבים כולל פתיחת אפליקציות ספציפיות על ה Shield או על ה Smart TV, אינטגרציה מלאה עם Alexa או Google Home וכו׳
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
·sigamore כתב:סליחה על הבוטות חיים אבל זהו קשקוש …!.........
אפילו קישקוש בלבוש מאחד שלא מבין כלום בנושא.
הזוי כמה בורות בהודעה אחת.
- sigamore
- חבר מביא חבר

שוב חיים , no hard feelings …:)Rekcuf כתב:·......
יש לי 3 שלטי הרמוני זרוקים במגירה. יש המון דיונים על זה בפורום AVS. יש משירים מסויימים שההרמוני מסרב ללמוד כראוי. למשל רסיבר ימהה. לחיצה מתמשכת בניווט תפריטים לא גוררת תגובה רציפה ומיידית כמו בשלט המקורי. אתה לוחץ וזה מגיב באיחור. זה בעיקר קורה עם סטרימרים שונים. לכיין השהיה לא עוזר בכלל. כאשר אתה פונה ללוגי'טק הם מפנים אותך למדריך כיצד לכוון השהיה שלא עוזר כלל... אני התיאשתי.....
גם לי נסיון רב שנים עם משפחת הרמוני לדורותיה. אני מודה שהעניין רחוק מלהיות plug & play אבל כאמור עם מעט סבלנות אין תרחיש או מכשיר שלא הצלחתי להריץ בהצלחה.
אצלי כרגע ה harmony (לי יש דגם elite ) שולט בשקיפות מלאה על מסך lg , רסיבר denon, נגן Shield , נגן Apple TV , מערך של רמקולי Sonos , ועוד כמה שבטח החסרתי…
לאחרונה הוספתי אופציית פקודות קוליות דרך Alexa ו google home mini אז בכלל שמח …
איני יודע אלו דגמים של harmony יש ברשותך ואם הם מבוססי hub או home או מוקדמים יותר …
·sigamore כתב:באשר לרשימת ה״דרישות״ שלך — הכל אפשרי חוץ מעניין הפוינטר של מסך ה lg. שים לב ששלט המסך כולל ג׳ירוסקופ שמאפשר את פונקצייית ״עכבר האויר״. אישית לא ניסיתי אפילו לשחזר את הפונקציה עם ה harmony אבל כאמור אל תבנה על זה......
...
@tomer953
·
@sigamore
·
יש לי שלט של ONCE FOR ALL, אבל חיפשתי משהו שיוכל להחליף בצורה מלאה את כל השלטים החדשים.
ל OFA אין שליטה קולית אבל עכשיו אני רואה של HARMONY אין אפשרות להשתמש כ POINTER, אז בכלל אני מתלבט ביניהם.
אם אני מוותר על השליטה קולית איזה יתרון יש ל HARMONY על ONCE FOR ALL ?
- sigamore
- חבר מביא חבר

@tzahi
צחי - השלט שיש לך מצויין. מכיר אישית ואין לי מילה רעה בגנותו
ה harmony הוא בליגה אחרת מבחינת פעולות מורכבות יותר, תזמון תרחישים ועוד.
כמו תמיד - הכל מסתכם בהגדרת הצרכים מול התקציב.
אם כל מה שחסר לך זה הפויינטר (שאני אישית כמעט לא מפעיל לעולם גם בשימוש בשלט המקורי) אז כמובן שאין שום טעם לשקול מעבר.
צחי - השלט שיש לך מצויין. מכיר אישית ואין לי מילה רעה בגנותו
ה harmony הוא בליגה אחרת מבחינת פעולות מורכבות יותר, תזמון תרחישים ועוד.
כמו תמיד - הכל מסתכם בהגדרת הצרכים מול התקציב.
אם כל מה שחסר לך זה הפויינטר (שאני אישית כמעט לא מפעיל לעולם גם בשימוש בשלט המקורי) אז כמובן שאין שום טעם לשקול מעבר.