בעיית ריבוי שלטים וקניית שלט אוניברסאלי

פורום מסכי OLED בחסות LG
Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1100
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

@sigamore
·

כל הדגמים מבוססים על IR בלבד. אין לי WIFI פעיל בבית. האחרון הוא מדגם 600. אני מתכנת אותו מהאפלקציה שלהם. יש לי רסיבר ימהה A1040. הוא שולט מצויין על בקרת העוצמה של הרסיבר. עובד חלק, אם אני לוחץ ומחזיק, הווליום מגיב כמו בשלט המקורי. אבל בזה זה נגמר. הפעלת תפריטים זה כבר סיפור אחר. אני מנסה להזיז את הסמן מהר, ההרמוני מגיב בקצב שלו.. או שלא מגיב כלל.. ניסיתי לשנות INTER KEY DELAY וכל שאר הכיולים להשהיות ותגובה. נאדא, כלום לא עזר. לעומת זאת, שלט לומד ענתיקה שיש לי שלחברת פיליפס, ללא יכולת תכנות מהרשת, פשוט למדתי אותו את הפקודות של רסיבר ימהה עי הצבת השלט ממול והקלטה. עובד ומגיב חלק ומהר בדיוק כמו השלט המקורי... לפני דגם ה 600 שיצא ב 2016 היו לי דגמים ישנים יותר מ 2007. בדיוק אותו הסיפור... וזה לא רק בימהה, גם על סטרימר ZIDOO עם IR מובנה הוא לא מצליח לשלוט נכון. מגיב באיטיות... הפיליפס פרונטו משנת 2005 עובד איתו בלי בעיה...

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4675
נתן תודות: 374 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

gilyos כתב:האמתי שגם אני מעוניין בשלט של harmony
יש לי טלווזיה xbox one x ,ps4,shiled ממיר יס
מה הייתם ממליצים??
בנוסף יש לי פיליפס hue יכול גם לשלוט עליו??
...
·
harmony מתאים לכל מה שציינת כולל hue.
ראה את ההודעה שלי למעלה פה בשרשור לגבי הסטים ומחירם.
שים לב שהמחיר נכון לאמזון ארה״ב ושברוב המקרים אין משלוח ישיר לארץ.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #18 

Rekcuf כתב:@sigamore
·

כל הדגמים מבוססים על IR בלבד. אין לי WIFI פעיל בבית. האחרון הוא מדגם 600. אני מתכנת אותו מהאפלקציה שלהם. יש לי רסיבר ימהה A1040. הוא שולט מצויין על בקרת העוצמה של הרסיבר. עובד חלק, אם אני לוחץ ומחזיק, הווליום מגיב כמו בשלט המקורי. אבל בזה זה נגמר. הפעלת תפריטים זה כבר סיפור אחר. אני מנסה להזיז את הסמן מהר, ההרמוני מגיב בקצב שלו.. או שלא מגיב כלל.. ניסיתי לשנות INTER KEY DELAY וכל שאר הכיולים להשהיות ותגובה. נאדא, כלום לא עזר. לעומת זאת, שלט לומד ענתיקה שיש לי שלחברת פיליפס, ללא יכולת תכנות מהרשת, פשוט למדתי אותו את הפקודות של רסיבר ימהה עי הצבת השלט ממול והקלטה. עובד ומגיב חלק ומהר בדיוק כמו השלט המקורי... לפני דגם ה 600 שיצא ב 2016 היו לי דגמים ישנים יותר מ 2007. בדיוק אותו הסיפור... וזה לא רק בימהה, גם על סטרימר ZIDOO עם IR מובנה הוא לא מצליח לשלוט נכון. מגיב באיטיות... הפיליפס פרונטו משנת 2005 עובד איתו בלי בעיה...
...
דגם ה harmony 600 יצא ב 2010 ולא ב 2016 אבל אני לא מנסה לטעון שדבריך לא מדוייקים בהקשר לנסיון הלא מוצלח עם הציוד בביתך.
כל מה שאני אומר הוא שהסדרות החדשות מבוססות ה hub יודעות לעבוד סימולטנית ב IR, BT ו WiFi.
אישית לא נתקלתי בשום מקרה של מהירות תגובה לא מספקת (בדר״כ להיפך) או באי תאימות למכשיר כלשהו.

Rekcuf
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #19 

sigamore כתב:
...
...
דגם ה harmony 600 יצא ב 2010 ולא ב 2016 אבל אני לא מנסה לטעון שדבריך לא מדוייקים בהקשר לנסיון הלא מוצלח עם הציוד בביתך.
כל מה שאני אומר הוא שהסדרות החדשות מבוססות ה hub יודעות לעבוד סימולטנית ב IR, BT ו WiFi.
אישית לא נתקלתי בשום מקרה של מהירות תגובה לא מספקת (בדר״כ להיפך) או באי תאימות למכשיר כלשהו.
...
·

יכול להיות, האמת רכשתי אותו ב 2016 כנסיון אחרון לתת לחברה הזאת עוד צ'אנס ושוב התאכזבתי. השאלה היא האם במוצרי ה HUB החדשים נעשה איזו שיפור בתחום ה IR? אני מבין ש HUB זה שליטה דרך הרשת? יש לי כמה סטרימרים ו HTPC. ה HTPC זה מחשב עם מתאם FLIRC שזה IR ל USB. גם איתו ההרמוני 600 לא מסתדר. מגיב מאד מאד לאט לא משנה מה אני עושה עם הגדרות ההשהיה. אם ה HUB מסוגל לשלוט מבכשירים דרך ממשק ה WEB ללא שימוש ב WIFI אז זה אולי יכול להיות פתרון טוב.

למשל, השלט שולח פקודות IR ל HUB וה HUB מתחבר לראוטר בחיבור רשת קווי ושולח פקודות שליטה למכשירים שתמכים בשליטה מהרשת. האם זה הרעיון מאחורי ה HUB הזה? כי אם זה רק דרך WIFI אז זה לא עוזר לי, כי ה WIFI בבית כבוי רוב הזמן (משפחה של היפוכונדרים :-) )

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #20 

@Rekcuf
ראשית — ה Hub מתחבר לרשת באופן אלחוטי ! אין לו שום ממשק רשת פיזי.
בנושא ה IR יש ל Hub לדעתי יכולות פנומנליות - אני על כל פנים מעולם לא נתקלתי בבעיות קליטה או מהירות תגובה של רכיב כלשהו בסטאפ שלי.
יש בלבול רב לגבי דרך העבודה של המערכת הזו לכן אנסה להסביר על קצה המזלג.
בהגדרה הראשונית יש לייצר חשבון בלוגיטק. תחת חשבון זה אפשר לחבר מס׳ hubs, לכל אחד מהם מס׳ שלטים וכו׳
כל מכשיר נייד (טלפון / טאבלט) שעליו מתקינים את אפליקציית harmony הופך למעשה להיות שלט פונקציונלי מלא (בנוסף לשלט הפיזי).
כל ״שלט״ גם מחזיק את הגדרות המערכת, אפיון המכשירים בשירות, התרחישים השונים וכו׳.
עכשיו בוא ניקח שני תרחישים סטנדרטים לדוגמא:
  • Stingtv ON — מדליק מסך (hdmi2), מדליק רסיבר (hdmi2) , מדליק Nvidia Shield, מזיז סמן (מטה, ימינה, וכו׳), לוחץ ומפעיל את אפליקציית Sting. את הפעילות אפשר כמובן להתחיל מהשלט (שיפעיל מסך ורסיבר ב IR , את הShield ה ב BT ) או ממסך הטלפון (שייגש ל hub דרך הרשת ואז ה hub יפעיל מסך ורסיבר ב IR ……) או אפילו לבקש את אלקסה שתפעיל את הרצף…
  • Sonos radio ON - מדליק רמקול Sonos, עובר לגלי צה״ל, קובע רמת ווליום. היות ופעילות Sonos מבוססת רשת בלבד, השחקן הראשי יהיה ה hub שמצידו יקבל את פקודת ההפעלה מהשלט, מהאפליקציה או …אלקסה
כאמור - המערכת קובעת (או מאפשרת לקבוע) איזה רכיב ישלח את האות למכשיר המקבל. למשל, אם הפקודה היא להדליק את המסך, אפשר לקבוע שאת אות ה IR ישלח השלט או ה hub או הבלאסטר … כמו כל הרכב בינהם.

(בלאסטרים הם ״מאריכי IR” שמאפשרים להאריך עוד יותר את טווח ה hub או לאפשר התקנה שלו בתוך ארון סגור למשל…אני אישית לא הוצאתי כלל את הבלאסטרים מהאריזה)

Rekcuf
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #21 

אני אשאל שאלה יותר פשוטה, האם יש דגם הרמוני עם IR בלבד (שלט פשוט) חדש מהשנה האחרונה שיספק ביצועים זהים ל HUB רק עם IR בלבד? לא מצאתי כזה מעבר ל 600..

TVKING
טרול
טרול
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

Rekcuf כתב:אני אשאל שאלה יותר פשוטה, האם יש דגם הרמוני עם IR בלבד (שלט פשוט) חדש מהשנה האחרונה שיספק ביצועים זהים ל HUB רק עם IR בלבד? לא מצאתי כזה מעבר ל 600..
...
·
HARMONY ONE.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #23 

@Rekcuf
יש את דגמי ה 350 ו 650 אבל אני אין לי שום כלי לקבוע אם ביצועיהם טובים יותר מדגם ה 600 שברשותך.
אם יורשה לי לשאול — אני מבין שאתה פוסל את דגמי ה hub בגלל שאין ברשותך רשת אלחוטית. סיבה מיוחדת מעבר לשיקולי אבטחה ?
נערך לאחרונה על ידי sigamore ב 24/12/2017 1:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

Rekcuf
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #24 

sigamore כתב:@Rekcuf
יש את דגמי ה 350 ו 650 אבל אני אין לי שום כלי לקבוע אם ביצועיהם טובים יותר מדגם ה 600 שברשותך.
אם יורשה לי לשאול — אני מבין שאתה פוסל את גדמי ה hub בגלל שאין ברשותך רשת אלחוטית. סיבה מיוחדת מעבר לשיקולי אבטחה ?
...
·

לא משיקולי אבטחה כלל, אני לא מרגיש בנוח שיש שידור WIFI פעיל בבית, מסיבות בריאותיות, כי יש ילדים קטנים. אם ה HUB היה יכול להתחבר עם כבל לראוטר, זה היה פתרון מצויין עבורי.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1604
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 206 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

יש לך את ה-350 במבצע באמזון גרמניה . 24€.
יש לי את ה-ELITE ולא מצאתי כיצד ניתן להשתמש כפוינטר\ גיירו\ משטח עכבר.
גם התוכנה של לוג'טק לניידים עלובה ביותר לטעמי גם מבחינת עיצוב וגמישות כגון עריכת כפתורים ומסכים.
ה-ELITE קניה מיותרת לדעתי. לך רק על ההאב אם בכלל.
ניסית להתקין את אפליקצית ה-TV של LG לנייד ?
אם יש לך נייד עם חיישן IR, אתה יכול לשקול לרכוש אפל' כגון TouchSquid Pro, יותר גמיש מהלוג'יטק.

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #26 

sigamore כתב:@tzahi
צחי - השלט שיש לך מצויין. מכיר אישית ואין לי מילה רעה בגנותו :D
ה harmony הוא בליגה אחרת מבחינת פעולות מורכבות יותר, תזמון תרחישים ועוד.
כמו תמיד - הכל מסתכם בהגדרת הצרכים מול התקציב.
אם כל מה שחסר לך זה הפויינטר (שאני אישית כמעט לא מפעיל לעולם גם בשימוש בשלט המקורי) אז כמובן שאין שום טעם לשקול מעבר.
...
·
@tomer953
·

האם הדגם URC 7980 עם תמיכת בלוטוס ידע לשלוט על ה NVIDIA SHILED ?
https://www.oneforall.com/remotes/urc-7 ... h-app.html

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1504
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שרשור שלא נקרא #27 

הרמוני האב + קומפניון רמוט (harmony hub + companion)
לא צריך יותר מזה.
ואם אתה רוצה, זרוק אקו דוט או גוגל הום מיני פנימה להרים את האווירה :)

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

gkatz כתב:הרמוני האב + קומפניון רמוט (harmony hub + companion)
לא צריך יותר מזה.
ואם אתה רוצה, זרוק אקו דוט או גוגל הום מיני פנימה להרים את האווירה :)
...
·יקר מאוד, לא נשלח לארץ וגם אין לי צורך בפונקציות מורכבות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 66529
שם מלא: ערן
נתן תודות: 442 פעמים
קיבל תודות: 4031 פעמים

שרשור שלא נקרא #29 

tzahi - יקר לעומת מה?

ובהחלט נשלח לארץ:

https://www.hometheater.co.il/vt283537.html