רכישת LG OLED55C7Y
-
yevgeni198311
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום רב
מקווה שאני לא עובר על שום חוק בפורום.
רציתי לברר אם המחיר 7500 על המסך LG OLED55C7Y הוא מחיר אטרקטיבי מספיק על מנת לרכוש עכשיו ולא לחכות להוזלה כלשהי בעקבות הקטנת מס הרכישה?
תודה לעונים
נ. ב
שכחתי לציין שזה כולל הובלה והתקנה צמודת קיר
מקווה שאני לא עובר על שום חוק בפורום.
רציתי לברר אם המחיר 7500 על המסך LG OLED55C7Y הוא מחיר אטרקטיבי מספיק על מנת לרכוש עכשיו ולא לחכות להוזלה כלשהי בעקבות הקטנת מס הרכישה?
תודה לעונים
נ. ב
שכחתי לציין שזה כולל הובלה והתקנה צמודת קיר
-
yevgeni198311
-
- חבר שרק התחיל

@TVKING
·תודה
קיבלתי את המחיר בשקם אלקטריק אחרי סקר שוק בכמה רשתות כולל בתי עסק פרטיים ולא רשתות
·תודה
קיבלתי את המחיר בשקם אלקטריק אחרי סקר שוק בכמה רשתות כולל בתי עסק פרטיים ולא רשתות
-
yevgeni198311
-
- חבר שרק התחיל

@royla
·תודה
זאת הפחתה של כ 21 אחוז מהמחיר המקורי שהם מציעים, האמת שאני די להוט על המסך הזה ולא יודע מה לעשות...
·תודה
זאת הפחתה של כ 21 אחוז מהמחיר המקורי שהם מציעים, האמת שאני די להוט על המסך הזה ולא יודע מה לעשות...
·evgenetic כתב:אם אין לך סיבה מיוחדת ללכת דווקא על C7 אז B7 יהיה הרבה יותר זול. הוא זהה מבחינת יכולות התצוגה לC7....
תמנע מעצות אחיתופל ותשאר על הc7. על הדרך תקבל פאנל טוב יותר ותחסוך לעצמך מלהגיע למצב העגום של זה שנתן את העצה הזו.
-
yevgeni198311
-
- חבר שרק התחיל

@evgenetic
·
צודק אבל תמורת עוד 500 ש"ח אני יכול לרכוש את ה C7.
אני מודע לזה שכל השינויים בין שני הדגמים זה המסגרת והרמקולים אבל אני די בטוח שיש עוד משהו שLG לא משתפים
·
אני מודע לזה שכל השינויים בין שני הדגמים זה המסגרת והרמקולים אבל אני די בטוח שיש עוד משהו שLG לא משתפים
-
yevgeni198311
-
- חבר שרק התחיל

@TVKING
·אני מבין שזה ההמשך מהנושא של מבצעי בלק פריידי
·אני מבין שזה ההמשך מהנושא של מבצעי בלק פריידי
·yevgeni198311 כתב:@evgenetic
·
אני מודע לזה שכל השינויים בין שני הדגמים זה המסגרת והרמקולים אבל אני די בטוח שיש עוד משהו שLG לא משתפים...
למה אתה בטוח בזה כשLG עצמם אומרים שהפנלים זהים? איזו סיב יש להם להסתיר שיפור של דגם אחד על אחר?
-
yevgeni198311
-
- חבר שרק התחיל

@evgenetic
·
או לא להגיד שיש הבדל, שתי שיטות מכירה, האחת היא להסביר מה ההבדלים והשנייה היא להוציא דגם חדש יותר, לא להסביר עליו יותר מדי ולתת לקונים לרכוש אותו כי הדגם חדיש יותר...
·
או לא להגיד שיש הבדל, שתי שיטות מכירה, האחת היא להסביר מה ההבדלים והשנייה היא להוציא דגם חדש יותר, לא להסביר עליו יותר מדי ולתת לקונים לרכוש אותו כי הדגם חדיש יותר...
·evgenetic כתב:·......
למה אתה בטוח בזה כשLG עצמם אומרים שהפנלים זהים? איזו סיב יש להם להסתיר שיפור של דגם אחד על אחר?...
מה שlg אומרים באופן רשמי נועד לאזניים של אנשים תמימים(כמוך למשל). בפועל כל מי שיש לו טיפה ידע וניסיון במסכים יודע שכל חברה שמייצרת מסכים מעבירה את הפאנלים הטובים לסדרות הגבוהות והביניים ואת כל הבררה לסדרה הבסיסית והזולה....
אתה ורבים כמוך פה למדו את זה בדרך הקשה.
-
yevgeni198311
-
- חבר שרק התחיל

בכל אופן, תודה לכולם
החלטתי שבינתיים אני אני אתאפק ואמתין לינואר הבא עלינו לטובה.
תודה.
החלטתי שבינתיים אני אני אתאפק ואמתין לינואר הבא עלינו לטובה.
תודה.
תאוריית קונספירצייה נחמדה, שמתעלמת מכמה עובדות:TVKING כתב:·......
מה שlg אומרים באופן רשמי נועד לאזניים של אנשים תמימים(כמוך למשל). בפועל כל מי שיש לו טיפה ידע וניסיון במסכים יודע שכל חברה שמייצרת מסכים מעבירה את הפאנלים הטובים לסדרות הגבוהות והביניים ואת כל הבררה לסדרה הבסיסית והזולה....
אתה ורבים כמוך פה למדו את זה בדרך הקשה....
מסכי oled55 קיימים בסדרות B ו C בלבד
הבדלי מחירים בין שתי הסדרות אינם משמעותיים
בביקורות של אתרים רציניים שמתמחים בתחום לא הובחנו הבדלים מהותיים בין הפנלים של 2 הסדרות
לכן כל העניין של מיון הפאנלים הנחותים לסדרה B נשמע קצת תמוה...
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
לא לגמרי מדויק, ב- 55 יש את ה- B , ה- C וה- E.
בכל אופן, על הנייר - לכל הדגמים של LG אותו הפאנל עם אותן היכולות. זה גם מה ש- LG אמרו מספר פעמים וזה גם אומת בערך בכל סקירה שהיתה למגוון המסכים השנה. אף אחד מאיתנו לא יודע מה הולך מבחינת סינון הפאנלים בחרה עצמה. מי שטוען שיש בחירת פאנלים בפינצטה לפי היררכייה פשוט מניח שזה כך, ייתכן שכן וייתכן שלא. סקירות לפחות הראו שריג'קטים של אחידות בפאנל היו כמעט בכל סדרה שנבדקה ונראה שזה משהו די אקראי שיותר תלוי באצוות ייצור ופחות בהיררכייה עצמה.
מה שכן, ממש לא יפתיע אותי אם LG קוטפים את הפאנלים הכי מוצלחים בייצור נניח לסדרות ה- W או ה- G. אלו מסכים שעולים יותר בכמה סדרי גודל ביחס לסדרות הכניסה של ה- OLED (דגמי ה- B וה- C שממוצבים בערך באותה משבצת בהיררכיה גם מבחינת תמחור של היצרן) ודי הגיוני שרוצים לתת את הטופ שניתן למי שמשלם את הדלתא הזה ולא מוכן להתפשר.
בכל אופן, על הנייר - לכל הדגמים של LG אותו הפאנל עם אותן היכולות. זה גם מה ש- LG אמרו מספר פעמים וזה גם אומת בערך בכל סקירה שהיתה למגוון המסכים השנה. אף אחד מאיתנו לא יודע מה הולך מבחינת סינון הפאנלים בחרה עצמה. מי שטוען שיש בחירת פאנלים בפינצטה לפי היררכייה פשוט מניח שזה כך, ייתכן שכן וייתכן שלא. סקירות לפחות הראו שריג'קטים של אחידות בפאנל היו כמעט בכל סדרה שנבדקה ונראה שזה משהו די אקראי שיותר תלוי באצוות ייצור ופחות בהיררכייה עצמה.
מה שכן, ממש לא יפתיע אותי אם LG קוטפים את הפאנלים הכי מוצלחים בייצור נניח לסדרות ה- W או ה- G. אלו מסכים שעולים יותר בכמה סדרי גודל ביחס לסדרות הכניסה של ה- OLED (דגמי ה- B וה- C שממוצבים בערך באותה משבצת בהיררכיה גם מבחינת תמחור של היצרן) ודי הגיוני שרוצים לתת את הטופ שניתן למי שמשלם את הדלתא הזה ולא מוכן להתפשר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".