שימוש בvpn
שלום,
קיבלתי את הoled55c7y והמסך באמת מדהים.
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בvpn כדי לקבל את האפליקציות שמשוחררות בארה"ב(אין לי שימוש באפליקציות של סלקום, מאקו ווואלה).
קיבלתי את הoled55c7y והמסך באמת מדהים.
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בvpn כדי לקבל את האפליקציות שמשוחררות בארה"ב(אין לי שימוש באפליקציות של סלקום, מאקו ווואלה).
נערך לאחרונה על ידי Orshaul ב 27/12/2017 9:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- maxkushnir84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@Orshaul
·אתה לא חייב VPN אם יש לך בהישג יד שלט logitech harmony תוכל להכנס איתו ל ez-adjust ולשנות את הטריטוריה לארה"ב (או כל מדינה אחרת) ולהוריד את האפליקציות שאתה רוצה (מוכן להשאיל לך את השלט שלי לצורך זה,זה תהליך של 2 דקות)
·אתה לא חייב VPN אם יש לך בהישג יד שלט logitech harmony תוכל להכנס איתו ל ez-adjust ולשנות את הטריטוריה לארה"ב (או כל מדינה אחרת) ולהוריד את האפליקציות שאתה רוצה (מוכן להשאיל לך את השלט שלי לצורך זה,זה תהליך של 2 דקות)
קודם כל תודה רבה על העזרה!maxkushnir84 כתב:@Orshaul
·אתה לא חייב VPN אם יש לך בהישג יד שלט logitech harmony תוכל להכנס איתו ל ez-adjust ולשנות את הטריטוריה לארה"ב (או כל מדינה אחרת) ולהוריד את האפליקציות שאתה רוצה (מוכן להשאיל לך את השלט שלי לצורך זה,זה תהליך של 2 דקות)...
אני צריך את השלט של לוגי'יטק באופן חד פעמי לצורך התהליך?
השלט הרגיל של LG לא יאפשר את התהליך?
- maxkushnir84
-
- חבר פעיל

@Orshaul
·כן זה תהליך חד פעמי,כשתרצה להחזיר חזרה לישראל תצטרך לעשות את התהליך שוב כמובן
·כן זה תהליך חד פעמי,כשתרצה להחזיר חזרה לישראל תצטרך לעשות את התהליך שוב כמובן
- maxkushnir84
-
- חבר פעיל

@fmiki
·
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/A ... us_/_modes תוכל למצוא פה עוד כמה דרכים
אם יש לך מכשיר אנדרויד עם IR תוכל גם להשתמש באחת האפליקציות לשלט רחוק (לא סגור באיזה מהן יש את האופציה ובאיזה אין) ולתפעל משם
·
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/A ... us_/_modes תוכל למצוא פה עוד כמה דרכים
אם יש לך מכשיר אנדרויד עם IR תוכל גם להשתמש באחת האפליקציות לשלט רחוק (לא סגור באיזה מהן יש את האופציה ובאיזה אין) ולתפעל משם