היי , טלוויזיה בלי כבלים, בלי מתקן לקיר , ובלי תוכניות לנוביגוד...

פורום מסכי OLED בחסות LG
galangel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

1: אני לא משתמש בטיונר של המסך (B7) , וממש מעצבנת ההודעה של הINPUT , יש אפשרות לבטל אותה?

2: יש אפשרות להוסיף \ להחליף את התמונות שמתחלפות ברקע.?

3: חוץ מהיציאה של האוזניות, אין יציאה אנלוגית לרמקולי סטריאו? (RCA)

4: אם זו טלויזיה 10 ביט , למה עדיין יש לי בנדינג ממשחקים מהPS4PRO ? ספציפית THE LAST GUARDIAN , יש אפשרות לדעת מה הרוויה שמגיעה לטלויזיה? , כל מה שאני רואה זה רזולוציה של 4K HDR ו BT2020 ,

תודה לגיבורי העל שעוזרים פה =)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #2 

1. לא יודע בוודאות, אבל לא נראה לי.
2. לא עד כמה שידוע לי, אבל שוב, לא בטוח.
3. לא, אבל יש ליציאה הזו מצב Line-Out, אז אפשר לחבר כבל PL3.5 ל-RCA ולחבר את הטלוויזיה למגבר.
4. לא יודע, אבל המסך בהחלט 10 ביט. כאשר האות שמגיעה למסך הוא 10 ביט, אתה תראה BT.2020, גם במצב HDR תראה BT.2020.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

לגבי נקודה מס' 4 - האם הגדרת ליציאת HDMI אליה אתה מחבר את PS4 אייקון של מחשב או של קונסוליה? זו הדרך של הטלוויזיה הזאת להיכנס למה שבטלוויזיות אחרות נקרא PC MODE, בדרך כלל PC MODE מכוון לinput lag נמוך על חשבון איכות התמונה.

galangel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

@evgenetic
·
אכן , הגדרתי game הבגדרות תמונה
לא חשבתי שזה משנה

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #5 

galangel כתב:@evgenetic
·
אכן , הגדרתי game הבגדרות תמונה
לא חשבתי שזה משנה
...
·

יכול להיות שזה גם ישנה משהו, אבל לא לזה התכוונתי. יש אפשרות להגדיר אייקונים לכניסות הHDMI, לדוגמא אייקון של מחשב לכניסת HDMI1. האם שיחקת עם זה?

galangel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #6 

@evgenetic
·
לא 8O
אשמח למקור אם יש לכל הטריקים האלה =)

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #7 

אני לא זוכר בעל פה איפה זה נמצא בהגדרות וכבר אין לי את הטלוויזיה, אז תחפש לבד או שתחכה שמישהו שיודע.

התופעה מוזכרת פה בחלק של שאלות תשובות:
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7 ... d/settings
Dynamic contrast will not change input lag in game mode. Leave it at 'Off' unless you find the picture too dim, in which case turn it up until you achieve your desired brightness. Dynamic contrast technically hurts picture quality by warping the PQ curve, but it's also the only way to make HDR content brighter (because OLED Light is already at 100). 'PC mode' is activated by renaming the input icon to 'PC'; as far as we know that's the only input label that changes the TV's behavior. You can leave the label on 'HDMI 1', it's no different than 'Game Console'.
...
במקרה שלי, לאחר שהעברתי את האייקון של הHDMI הפעיל שלי לאייקון של PC, לא יכולתי יותר להפעיל את האופציה "real cinema" והיה הרבה יותר banding בתכנים הרגילים...לקח לי הרבה מאד זמן ועצבים עד שגיליתי למה זה קרה כי חשבתי ששינוי אייקון זה רק משהו ויזואלי שקשור לממשק בלבד. אני לא חושב שהאייקון של PC לHDMI כלשהו מופעל כברירית מחדל, ואם לא נגעת בזה אז כנראה זה עדיין על HDMI1-3, אז יכול להיות שההמלצה שלי היא לא בכיוון. אבל כדי לבדוק בכל מקרה.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”