התחדשתי בOLED C7 55 ויש לי בעיה עם תכני HDR
שלום לכולם, אז קודם טלוויזיה מדהימה! ביחד התחדשתי עם רמקולי אטמוס שסוגר לי את חוויה הקולנועית!
יש לי בעיה בסרטי HDR מהמחשב , חיברתי לדיסק נייד סרטים לטלוויזיה ומרגישים שרואים באמת HDR עם כל הצבעים אבל החיסרון שאין תמיכה בDOLBY TRUE HD או DTS HD MASTER אז חיברתי למחשב ואני לא מצליח בהגדרות של MPC HC או KODI או אפילו POWER DVD 17 לשים HDR זה כאילו הופך לHDR בטלוויזיה אבל רואים הבדל עצום לבין מה שמחובר בטלוויזיה בדיסק חיצוני לבין שמחובר למחשב, במחשב אני משתמש בכרטיס מסך GTX 1050 כך שלא אמורה להיות בעיה..
מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון או דרך להפעיל דרך המחשב?
תודה רבה
יש לי בעיה בסרטי HDR מהמחשב , חיברתי לדיסק נייד סרטים לטלוויזיה ומרגישים שרואים באמת HDR עם כל הצבעים אבל החיסרון שאין תמיכה בDOLBY TRUE HD או DTS HD MASTER אז חיברתי למחשב ואני לא מצליח בהגדרות של MPC HC או KODI או אפילו POWER DVD 17 לשים HDR זה כאילו הופך לHDR בטלוויזיה אבל רואים הבדל עצום לבין מה שמחובר בטלוויזיה בדיסק חיצוני לבין שמחובר למחשב, במחשב אני משתמש בכרטיס מסך GTX 1050 כך שלא אמורה להיות בעיה..
מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון או דרך להפעיל דרך המחשב?
תודה רבה
תודה רבה פשוט העדפתי במחשב כי חשבתי שבמחשב לא יהיו הגבלות מסוימות מתברר שבדיוק הפוך..sigamore כתב:@Snake
תתחדש ותהנה![]()
לא מומחה htpc (לא קרוב אפילו) אבל רואה יותר ויותר שרשורים בדיוק באותו נושא…
קנה סטרימר וסע לשלום...
וקראתי שקודי לא תומך בUHD 4K HDR10 אם כך זה איך למשל סטרימר כמו שילד יכול להפעיל את התכנים האלה?
ותודה!
·
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@Snake
במחשב אפשר להפעיל HDR. אחרי העדכון האחרון של וינדוס, קיימת תמיכה ב-HDR.
כל מה שצריך זה MPC-HC ולהשתמש ב-Renderer של מערכת ההפעלה. אפשר גם לבדוק עם מדיה פלייר.
תוודא שהכ.מסך מוגדר להוציא 10ביט אל המסך בלוח הבקרה של הדרייבר.
אבל כן, עם סטרימר זה הרבה יותר פשוט, וכן, HDR עובד בשילד וגם בסטרימרים אחרים.
כל מה שצריך זה MPC-HC ולהשתמש ב-Renderer של מערכת ההפעלה. אפשר גם לבדוק עם מדיה פלייר.
·TheCoolest כתב:@Snake
ניסיתי POWER DVD אבל ענו לי בתגובה שלא עבד לי כנראה בגלל שHDR נתמך רק על ידי מעבד ולא דרך כרטיס מסך אז זה ירד מהפרק..
עם MPC HC אתה אומר לבטל את MAD VR וLAV FILTER?
להשתמש בהתקנה נקייה ורגילה?
תוכל בבקשה להגיד לי מה הגירסה של העדכון האחרון של וינדוס שתומך בHDR? שאבדוק אצלי?
והאם בWINDOWS SETTINGS להפעיל את HDR? כי ראיתי חלק אומרים שכן וחלק שלא?
תודה רבה!...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Snake
·
תוודא שהוינדוס אצלך מעודכן ל-Fall Creator's Update.
בהגדרות יש לך אפשרות להפעיל תמיכת HDR בווידאו, תפעיל את זה.
ואז תנסה עם הנגן של וינדוס. אני חושב שגם בוינדוס צריך להפעיל HDR, אבל לא בטוח ב-100%, תנסה בשני המצבים.
עוד דבר, לפעמים יש גרסאות דפוקות של דרייברים ל-NVIDIA. תחפש מה אחרים כותבים על הגרסה שיש לך + HDR. אם אתה לא היחיד עם בעיות, תשנמך לגרסה שעובדת תקין עם HDR.
·
ואז תנסה עם הנגן של וינדוס. אני חושב שגם בוינדוס צריך להפעיל HDR, אבל לא בטוח ב-100%, תנסה בשני המצבים.
עוד דבר, לפעמים יש גרסאות דפוקות של דרייברים ל-NVIDIA. תחפש מה אחרים כותבים על הגרסה שיש לך + HDR. אם אתה לא היחיד עם בעיות, תשנמך לגרסה שעובדת תקין עם HDR.
·TheCoolest כתב:@Snake
·
איפה אני בודק אם יש לי Fall Creator's Update?
רשום שיש לי VER 1709 OS BUILD 16299.192
ובאיזה הגדרות אתה מתכוון להפעיל תמיכת HDR בווידאו בנגן? או בווינדוס? בנגן MPC HC אני לא רואה אפשרות של HDR אלא אם כן אשים MADVR?
...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Snake
·
יש לך את הגרסה האחרונה והנכונה של וינדוס.
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... -hdr-video
תעזוב רגע את MPC ו-MADVR. קודם תראה שזה עובד בנגן של וינדוס, כי זה אמור.
·
יש לך את הגרסה האחרונה והנכונה של וינדוס.
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... -hdr-video
תעזוב רגע את MPC ו-MADVR. קודם תראה שזה עובד בנגן של וינדוס, כי זה אמור.
@Snake
רצוי לא לכתוב את התגובה שלך בתוך התיבה של זה שאתה מגיב לדבריו, כי כך קשה לעקוב אחרי מה שכתבת, במיוחד שאתה אפילו לא מדגיש את השורות שלך. אתה יכול לצטט את הדברים של זה שאתה מגיב אליו, ואז לכתוב את תגובותיך מתחת לתיבת הציטוט. זה יהיה הרבה יותר קריא.
רצוי לא לכתוב את התגובה שלך בתוך התיבה של זה שאתה מגיב לדבריו, כי כך קשה לעקוב אחרי מה שכתבת, במיוחד שאתה אפילו לא מדגיש את השורות שלך. אתה יכול לצטט את הדברים של זה שאתה מגיב אליו, ואז לכתוב את תגובותיך מתחת לתיבת הציטוט. זה יהיה הרבה יותר קריא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Snake
·
אז תנסה MPC-HC עם Renderer שנקרא Enhanced Video Renderer (לא ה-custom, אלא הרגיל).
·
אז תנסה MPC-HC עם Renderer שנקרא Enhanced Video Renderer (לא ה-custom, אלא הרגיל).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מצטער, אני לא יודע מה עוד אני יכול להוסיף כדי לעזור.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
קודי, עדיף SPMC, תומכת ב-HDR באנדרויד.