חייב להגיד שלא נפלתי מה B7
-
erez12121212
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
לאחר התלבטות בין ה B7 של LG לסמונג Q7F החלטתי ללכת על סמסונג ואני מרגיש כאילו הבחירה שלי הייתה מאוד נכונה אבל יחד עם זאת אני רואה בפורום כאן אנשים שלא יבינו זאת . תאכלס לא אכפת מהכיבוי פיקסלים בשחור מעבר לזה הצבעים יותר עשירים ב QLED במבחן שעשו ודוגרי הצבעים היו נראים לי חיוורים ב OLED
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
@erez12121212
אכן לא מבין מה השורה התחתונה של ההצהרה ...
אבל כמובן ... תתחדש ותהנה
בסופו של יום אתה עצמך חי עם המסך ועם הבחירה שלך... . לא אף אחד אחר
אכן לא מבין מה השורה התחתונה של ההצהרה ...
אבל כמובן ... תתחדש ותהנה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
erez12121212
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
את האמת שמעבר לעובדה שמדובר על טכנולוגיה חדשה שקיימת אך ורק ב LG אני לא ממש מבין את הבאזז" שקיים סביב המסכים שלהם . מודה שגם בסרטונים שעשו השווה ב YOUTUBE טוענים שה Q7 עשירה יותר .
@erez12121212
·
ממש בקצרה-
לכל מסך ולכל טכנולוגיה יש את היתרונות ואת החסרונות.
לסמסונג יש יכולת תאורה חזקה יותר ולכן התמונה יכולה להיראות "טוב" יותר או עשירה יותר במונחים שלך.
אם יורדים להשוואות טכניות זה לא נכון. (אבל אמרתי בקצרה אז לא נפתח שוב דיון על הנושא הטחון, אתה מוזמן לשוטט קצת ולחפש מידע)
אתה צריך להינות ולאהוב את מה שיש לך ואם אהבת את הסמסונג סבבה.
·
ממש בקצרה-
לכל מסך ולכל טכנולוגיה יש את היתרונות ואת החסרונות.
לסמסונג יש יכולת תאורה חזקה יותר ולכן התמונה יכולה להיראות "טוב" יותר או עשירה יותר במונחים שלך.
אם יורדים להשוואות טכניות זה לא נכון. (אבל אמרתי בקצרה אז לא נפתח שוב דיון על הנושא הטחון, אתה מוזמן לשוטט קצת ולחפש מידע)
אתה צריך להינות ולאהוב את מה שיש לך ואם אהבת את הסמסונג סבבה.
מבחינתי לקנות טלוויזיות שלא יודעות להציג שחור זה קצת כמו לקנות רמקולים/אוזניות שלא יכולות להשמיע 1KHZ, או משהו בסגנון. עובדתית האולדים יותר טובים בפרמטרים החשובים ביותר, אבל אם אתה לא רואה בזה צורך, זה בסדר.