התלבטות בין שתי מכונות אוטומטיות
היי חברים,
אני מתלבט בקנייה בין שתי מכונות אוטומטיות:
Severin kv 8090
Siemens eq3 s500
הבדל של בערך 1000 שח בינהן.
פחות חשובה לי יכולת ההקצפה של הסימנס אבל זה nice to have, מה שחשוב לי זה בעיקר אמינות ותוצאה.
הבנתי שהסברין מוציאה 7g קפה בכל פעם ואני יכול לשלוט רק בכמות המים, כמה זה מגביל? אני אוהב את הקפה שלי חזק (שותה דאבל אספרסו משתי קפסולות 10-12 של נספרסו בבית ולוואצה בעבודה כרגע)
מיכל המים שלה הוא 0.8 ליטר - האם זה קטן מדי? לסימנס יש 1.4 ליטר.
לא רשום בשום מקום על סינון המים שלה מאבנית, בסימנס רשום שניתן להשתמש במסנן של בריטה.
הטוחן שלה מנירוסטה לעומת טוחן קרמי בסימנס - מה היתרונות וחסרונות בכל אחד?
הסברין קטנה יותר שזה קוסם לי אבל מוזגת לכוס אחד בכל פעם. לא יודע כמה מזיגה כפולה שימושית וכמה זה יפריע.
לא הבנתי מי יותר קלה לניקוי ותחזוקה.
אשמח לעוד יתרונות/חסרונות.
אנחנו זוג ששותה קפה בין פעם לפעמיים ליום במהלך השבוע וקצת יותר בסופ"ש, אוהבים לארח (אם זה חשוב).
אני מכיר את שאר המכונות בשוק, שתי המכונות ירכשו בארץ עקב יכולת לתשלומים, ונבחרו בשילוב בין ביקורות, תקציב, קלות שימוש ומראה שחשוב לאישה.
תודה לעוזרים!
אני מתלבט בקנייה בין שתי מכונות אוטומטיות:
Severin kv 8090
Siemens eq3 s500
הבדל של בערך 1000 שח בינהן.
פחות חשובה לי יכולת ההקצפה של הסימנס אבל זה nice to have, מה שחשוב לי זה בעיקר אמינות ותוצאה.
הבנתי שהסברין מוציאה 7g קפה בכל פעם ואני יכול לשלוט רק בכמות המים, כמה זה מגביל? אני אוהב את הקפה שלי חזק (שותה דאבל אספרסו משתי קפסולות 10-12 של נספרסו בבית ולוואצה בעבודה כרגע)
מיכל המים שלה הוא 0.8 ליטר - האם זה קטן מדי? לסימנס יש 1.4 ליטר.
לא רשום בשום מקום על סינון המים שלה מאבנית, בסימנס רשום שניתן להשתמש במסנן של בריטה.
הטוחן שלה מנירוסטה לעומת טוחן קרמי בסימנס - מה היתרונות וחסרונות בכל אחד?
הסברין קטנה יותר שזה קוסם לי אבל מוזגת לכוס אחד בכל פעם. לא יודע כמה מזיגה כפולה שימושית וכמה זה יפריע.
לא הבנתי מי יותר קלה לניקוי ותחזוקה.
אשמח לעוד יתרונות/חסרונות.
אנחנו זוג ששותה קפה בין פעם לפעמיים ליום במהלך השבוע וקצת יותר בסופ"ש, אוהבים לארח (אם זה חשוב).
אני מכיר את שאר המכונות בשוק, שתי המכונות ירכשו בארץ עקב יכולת לתשלומים, ונבחרו בשילוב בין ביקורות, תקציב, קלות שימוש ומראה שחשוב לאישה.
תודה לעוזרים!
אני גם מחפש המון זמן מכונה שטוחנת. אפשר לדעת באיזה אתר אתה בודק ביקורות וכאלה? פשוט בדקתי בכמה אמזונים את המכונות שבכותרת שלך ואני רואה שיש שאומרים שהם לא משהו ויש תקלות. חשבתי ללכת על מליטה סולו, אבל גם עליה אני קורא הרבה שיש לה תקלות. האמת אני כבר לא יודע אם בא לי בכלל ללכת על מכונות כאלו כי בביקורת רגילות הם נראות כולם פצצה, אבל האנשים שקונים ורושמים חוות דעת הרבה פעמים כותבים שיש תקלות. מעצבן לשלם סכום כזה ובסוף לגלות שאחרי שנה היא תתקלקל. קצת מאכזב אותי שהעסק הזה של מכונות עם טחינה כזה לא אמין
לכל מוצר יהיו ביקורות שטוענות שהמוצר הגיע תקול או שהוא לא משהו, השאלה היא כמה ביקורות יש בסך הכל, כמה מתוכן שליליות מבחינת אחוזים וכו'. כמו כן אני מריץ בדיקות ברשת שלא תלויות באתר אחד או שניים כדי לקבל כמה שיותר פידבקים.
אני חייב לומר שדווקא הסימנס כמעט שלא קיימת בביקורות באנגלית אבל חזקה בגרמניה, הולנד ועוד חלק מאירופה.
גיליתי לאחרונה שהסוורין מיוצרת בסין, ושאותו מפעל מייצר בדיוק את אוצתה מכונה למותג ישראלי של חנות בישראל שנקרא פסקל. לא יודע מה אני חושב על זה מבחינה עקרונית, אבל זה די מוריד לי ממנה.
כרגע המכונה שאני ראיתי ביקורות הכי טובות בתקציב הזה זו בכלל הגאג'יה בררה, אבל אשתי לא אוהבת את המראה לצערי..
קיצר, אני די תקוע.
אני חייב לומר שדווקא הסימנס כמעט שלא קיימת בביקורות באנגלית אבל חזקה בגרמניה, הולנד ועוד חלק מאירופה.
גיליתי לאחרונה שהסוורין מיוצרת בסין, ושאותו מפעל מייצר בדיוק את אוצתה מכונה למותג ישראלי של חנות בישראל שנקרא פסקל. לא יודע מה אני חושב על זה מבחינה עקרונית, אבל זה די מוריד לי ממנה.
כרגע המכונה שאני ראיתי ביקורות הכי טובות בתקציב הזה זו בכלל הגאג'יה בררה, אבל אשתי לא אוהבת את המראה לצערי..
קיצר, אני די תקוע.