הזמנתי 2 ממירי יס "תומכי LCD"
ככה הנציגים ביס מכנים את הממיר... איזה דגם הממיר הזה? האם הוא טוב?
עכשיו לשאלה נוספת למומחים:
בחדר יש לי טלווזיה LCD של טושיבה 32 איצ', מערכת 6.1+ מגבר של קנווד וDVD של פיוניר.
את הDVD חיברתי למגבר (מבחינת וידאו קומפוננט) ומהמגבר לטלווזיה, מה שמוסיף לאיכות.
אני רוצה כעקרון לחבר את הממיר של יס (תומך LCD) לטלוויזיה ולמערכת קולנוע ביתית בדרך הטובה ביותר שיכולה להיות תוך כדי ניצול הרסיבר!
מה היא הדרך הטובה ביותר לחבר את הממיר? אני רוצה כעקרון לחבר אותו גם למגבר מבחינת קול ווידאו, האם יש סרטים ביס שתומכים בדולבי דיגיטל שאני יכול לשמוע את הסרט בהפרדה של 5.1?
תודה חברים!
עכשיו לשאלה נוספת למומחים:
בחדר יש לי טלווזיה LCD של טושיבה 32 איצ', מערכת 6.1+ מגבר של קנווד וDVD של פיוניר.
את הDVD חיברתי למגבר (מבחינת וידאו קומפוננט) ומהמגבר לטלווזיה, מה שמוסיף לאיכות.
אני רוצה כעקרון לחבר את הממיר של יס (תומך LCD) לטלוויזיה ולמערכת קולנוע ביתית בדרך הטובה ביותר שיכולה להיות תוך כדי ניצול הרסיבר!
מה היא הדרך הטובה ביותר לחבר את הממיר? אני רוצה כעקרון לחבר אותו גם למגבר מבחינת קול ווידאו, האם יש סרטים ביס שתומכים בדולבי דיגיטל שאני יכול לשמוע את הסרט בהפרדה של 5.1?
תודה חברים!
בטלווזיה אין לי סקרט, וגם לא ברסיבר
האם יש תכנים שתומכים בדולבי דיגיטל? אם כן איפה אני מוצא כאלה ביס?
- hasday
- חבר במועדון HT

- תגובות: 811
- שם מלא: אבי חסדאי
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
עדיין אין שידורים של DD, בתקופה של האוסקר היה ערוץ סרטים נסיוני ששידר סרטים ב DD.
מדי פעם יש סרט ב DD בהזמנת סרטים
אתה יכול לנסות לחבר סקרט לS-VIDEO ובממיר 3100S להגדיר ל S-VIDEO
מדי פעם יש סרט ב DD בהזמנת סרטים
אתה יכול לנסות לחבר סקרט לS-VIDEO ובממיר 3100S להגדיר ל S-VIDEO