חיבור מחשב לרסיבר
מתברר שהכרטיס קול המובנה שבלוח האם שבמחשב שלי, לא תומך ב5.1 אלא רק ב2.1.
אז אני צריך לקנות עכשיו כרטיס קול שתומך ב5.1... השאלה שלי היא, לקנות את הכרטיס הפשוט ביותר שתומך ב5.1? או שאיכות הכרטיס משחקת תפקיד?
אני יכול לקנות כרטיס קול של genius בכ90 ש"ח.
אז אני צריך לקנות עכשיו כרטיס קול שתומך ב5.1... השאלה שלי היא, לקנות את הכרטיס הפשוט ביותר שתומך ב5.1? או שאיכות הכרטיס משחקת תפקיד?
אני יכול לקנות כרטיס קול של genius בכ90 ש"ח.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כל כרטיס בעולם עם יציאת S/PDIF
אמור לתמוך בשני אופני פעולה:
1. PCM ב-STEREO (שזה 2.0, לא 2.1!)
2. PASS THROUGH לאות דיגיטלי כמו DD או DTS שיכול להיות 5.1 ואפילו 6.1.
הבעיה באופציה 2 היא שצריך שהמקור יכיל את האות המקודד כי רוב הכרטיסים לא יכולים לקודד בזמן אמת (יש כרטיסים יקרים שיכולים). לכן אופציה זו טובה לסרטים אך לא למשחקים.
1. PCM ב-STEREO (שזה 2.0, לא 2.1!)
2. PASS THROUGH לאות דיגיטלי כמו DD או DTS שיכול להיות 5.1 ואפילו 6.1.
הבעיה באופציה 2 היא שצריך שהמקור יכיל את האות המקודד כי רוב הכרטיסים לא יכולים לקודד בזמן אמת (יש כרטיסים יקרים שיכולים). לכן אופציה זו טובה לסרטים אך לא למשחקים.
אתה מתכוון לכרטיס הקול כמובן...ובמקרה שאין לי, מהו כרטיס המסך הזול ביותר בעל s/pdif?...
איך שהחברים אמרו..אם יש לך יציאה דגיטלית אז כמעט בטוח שיש לך 5.1. הייתי ממליץ לך לשנות או לעדכן את נגן המדיה שאתה משתמש בו, מאוד יכול להיות שדווקא ממנו אתה לא שומע ב-5.1
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
נראה שהMOTHERBOARD משנת 2001 AC-97 COMPLIENCE
אין מחבר SPDIF עליו
כך שבחר כרטיס שיש לו לפחות 5.1 ורצוי באותה הזמנות SPDIF
אין מחבר SPDIF עליו
כך שבחר כרטיס שיש לו לפחות 5.1 ורצוי באותה הזמנות SPDIF
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
Creative Sound Blaster Live! 24-bit Bulk
עדיף את זה לדעתי והוא עולה פחות מ-200ש"ח
עדיף את זה לדעתי והוא עולה פחות מ-200ש"ח
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
התקשרתי לחנות והם אמרו לי שאין לו יציאות קואקסיאליות\אופטיות... :\
מה אתם אומרים על הגרוטאה הזאת? http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה מיד שניה בכ150 ש"ח...
מה אתם אומרים על הגרוטאה הזאת? http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה מיד שניה בכ150 ש"ח...