רכשתי לאחרונה עדשה חדשה ואני רוצה להתאים לה פילטר.
בהתחלה קראתי על Hoya HMV UVC אבל אז ראיתי שזה ירידה ברמה מהפיטלר הקודם שלהם UV0.
בקיצור, קצת מבולבל
אשמח להמלצה על פילטר טוב במחיר סביר.
תודה

·איזו עדשה, איזו מצלמה?gidis כתב:שלום רב,
רכשתי לאחרונה עדשה חדשה ואני רוצה להתאים לה פילטר.
בהתחלה קראתי על Hoya HMV UVC אבל אז ראיתי שזה ירידה ברמה מהפיטלר הקודם שלהם UV0.
בקיצור, קצת מבולבל
אשמח להמלצה על פילטר טוב במחיר סביר.
תודה...

·אתה מוזמן לקנות "פילטר" ב200$. אני מתספק באחד שעושה את אותה העבודה אבל ברבע מחירsys_admin כתב:@BUGY
·
זה בסדר, אתה לא תקנה חתיכת זכוכית ב 100$ ויש גם מי שלא יקנה מצלמה ועדשות, כי כבר יש לו הרי פלאפון שיש בו מצלמה והוא כבר יכול לצלם עם הפלאפון. ולרכוש בנוסף לזה גם מצלמה ועדשות שעולות יותר יקר לפעמים מהפלאפון שלם, זה אבסורד ממדרגה ראשונה. והרי גם אותה מצלמה זה חתיכות פלסטיק, מתכת וקצת פיסות של צורן והעדשות זה גם זכוכיות בסך הכל, שעשויות מחול מותך....
אני מסכים עם bugy, מצלם עם פילטר ND של כמה עשרות דולרים ( שד"א הומלץ ע"י חבר שהוא צלם מוערך במקצועו ולא "סתם חובבן" ) ומרוצה מאוד מהתוצאות. תמיד יש יותר יקר, אבל זה לא בהכרח מצדיק את המחירBUGY כתב:
·אתה מוזמן לקנות "פילטר" ב200$. אני מתספק באחד שעושה את אותה העבודה אבל ברבע מחיר.........

·BUGY כתב:·אתה מוזמן לקנות "פילטר" ב200$. אני מתספק באחד שעושה את אותה העבודה אבל ברבע מחיר.........

·tomer_h כתב:אני מסכים עם bugy, מצלם עם פילטר ND של כמה עשרות דולרים ( שד"א הומלץ ע"י חבר שהוא צלם מוערך במקצועו ולא "סתם חובבן" ) ומרוצה מאוד מהתוצאות. תמיד יש יותר יקר, אבל זה לא בהכרח מצדיק את המחיר.........