אי הבנה מול YES :שוטר:

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
alexis1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום חברים !!
לפני מספר חודשים התקשרתי ליס ובקשתי להתעניין בקשר לשדרוג ממיר רגיל ליסמאקס.
עד כו החבילה שלי הייתה כוללת 3 ממירים ,אינטרנט ורוב הערוצים בתשלום חודשי 255 ש"ח.
בשיחה טלפונית עם נציג יס קיבלתי הצעה לשדרג ממיר אחד ליסמאקס תמורת דמי שכירות 24.90 לשלוש שנים והנציג הוסיף שבגלל שאני מזדכה על הממיר הישן(15ש"ח) אז אשלם סה"כ 265ש"ח.
הסכמתי ובאותו יום חזרתי ליס ובקשתי יסמאקס שני .כמובן ביררתי לגבי התשלום ונאמר לי שכמו במקרה הראשון אקבל זיכוי 15ש"ח על הממיר הישן. סה"כ אני אמור לשלם 275 ש"ח.
נדהמתי כאשר הסתכלתי בחשבונית אחרונה-362ש"ח. בבירור עם שרות לקוחות הם הודו על טעות שנפלה במערכת והבטיחו לי החזר.... 49ש"ח
בקיצור הם טוענים שלא מגיע לי שום זיכוי על הממירים שהחזרתי ואין דבר כזה שמישהו הבטיח לי זיכוי כזה. בקשתי מהם להשמיע הקלטת שיחה עם הנציג שהבטיח לי את עסקה.
נאמר לי שרק עו"ד יכול לדרוש לשמוע הקלטות שיחות עם נציגים.

מה דעתכם? האם מישהוא נקלע בסיטואציה דומה ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

זיכוי חודשי או חד פעמי?

אף פעם לא שמעתי כזה דבר של זיכוי חודשי של 15 ש"ח על החזרת ממיר (סה"כ הממירים חינם)

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
נתן תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

alexis1, כנראה שהיתה אי הבנה בינך לנציג "יס". אחרי שקראתי את השרשור הזה גם אני התקשרתי ל"יס" וביררתי את הנושא.
אז ככה, אם בחבילה שלך יש 3 ממירים בחינם (כמו אצלי) אזי ברגע שאתה מחליף ממיר רגיל ב"יס מקס" אתה משלם מלא 25 ש"ח בחודש. אבל לרוב הלקוחות החבילה כוללת רק 2 ממירים בחינם וכל ממיר נוסף הם משלמים תוספת של 15 ש"ח לחודש. במקרה זה אם תחליף ממיר רגיל ל"יס מקס" אזי תקבל זיכוי של 15 ש"ח ותשלם רק סכום של 10 ש"ח בחודש...
זה בוודאי לא תקף לגבי זיכוי על 2 ממירים אלא אם ישנם אצלך בחבילה 2 ממירים בתשלום.... (כלומר יש לך לפחות 4 ממירים בבית).
זהו כל הסיפור, נשמע גם הגיוני...
כמו בכותרת של השרשור הזה, פשוט חוסר הבנה...

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

משום מה יש לי הרגשה שהנציג הראשון הטעה אותו (לא במכוון) ועכשיו הוא זה ש "אוכל אותה".

אם אתה סגור על מה שהנציג הבטיח לך תבע אותם .
HiFiMusic IL

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #5 

aloni כתב:משום מה יש לי הרגשה שהנציג הראשון הטעה אותו (לא במכוון) ועכשיו הוא זה ש "אוכל אותה".

...
כן, אבל הוא גם כתב שהוא התקשר שוב לגבי "יס מקס" שני ושוב פעם נאמר לו אותו הדבר לגבי זיכוי של 30 ש"ח על שני הממירים...
אז או שזה כבר 2 נציגים שהטעו אותו או שהוא נפל על אותו הנציג ???

alexis1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #6 

shlafirg כתב:alexis1, כנראה שהיתה אי הבנה בינך לנציג "יס". אחרי שקראתי את השרשור הזה גם אני התקשרתי ל"יס" וביררתי את הנושא.
אז ככה, אם בחבילה שלך יש 3 ממירים בחינם (כמו אצלי) אזי ברגע שאתה מחליף ממיר רגיל ב"יס מקס" אתה משלם מלא 25 ש"ח בחודש. אבל לרוב הלקוחות החבילה כוללת רק 2 ממירים בחינם וכל ממיר נוסף הם משלמים תוספת של 15 ש"ח לחודש. במקרה זה אם תחליף ממיר רגיל ל"יס מקס" אזי תקבל זיכוי של 15 ש"ח ותשלם רק סכום של 10 ש"ח בחודש...
זה בוודאי לא תקף לגבי זיכוי על 2 ממירים אלא אם ישנם אצלך בחבילה 2 ממירים בתשלום.... (כלומר יש לך לפחות 4 ממירים בבית).
זהו כל הסיפור, נשמע גם הגיוני...
כמו בכותרת של השרשור הזה, פשוט חוסר הבנה...
...
כמו שכתבתי היו לי 3 ממירים בבית ונאמר לי במפורש ע"י הנציגים שעל כל יסמאקס שאני מקבל אשלם 25-15=10ש"ח בתנאי שאני מחזיר את הממירים הישנים.

הכותרת "מסורקת" ע"י מנהל הפורם והיא לא משקיפה את היחס שלי לחב' יס. מי ראה את כותרת המקורית יבין.... :@

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

alexis1,
כפי שהסברתי לך בה"פ, ערכתי לך את הכותרת כי היא הייתה בגדר הוצאת דיבה.

alexis1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #8 

aloni כתב:משום מה יש לי הרגשה שהנציג הראשון הטעה אותו (לא במכוון) ועכשיו הוא זה ש "אוכל אותה".

...
זו בדיוק ההרגשה שלי שהטעו אותי במכוון או לא זה כבר לא משנה.
התנאים שהוציאו בהזמנת מאקס ראשון היו לטעמי כ"כ טובים שגרמו לי להתפתות ולבקש מיס לארוז עוד אחד. כמובן ואני מדגיש את זה-בכל שיחה עם הנציגים בעת ההזמנה חזרתי על השאלה -כמה אשלם בסוף (שורה תחתונה כמו שאומרים)
אז אין מדובר כאן באי הבנה.
ביס טוענים שהשיחות אצלם מוקלטות ונציגיהם לא הבטיחו דבר כזה,אך אני לא סובל מהפראות שמיעה והייתי בהכרה מלאה.
אני עוד לא התקדמתי להרגל להקליט שיחות טלפון(כנראה מומלץ במקרים כאלה)
מה האופציות לטביעה/ניתוק מיס ?

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #9 

alexis1, הבנתי שהיו לך 3 ממירים... השאלה היא האם קיבלת אותם בחבילה בחינם מ"יס", או שעל אחד מהם שילמת 15 ש"ח לחודש ?
במקרה הראשון לא מגיע לך זיכוי לשידרוג למקס, במקרה השני מגיע לך זיכוי של 15 ש"ח לחודש....

alexis1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #10 

שלום זיו!
אין לי בעיה עם עצם הערכה אך אתה פשות סירסת את משמעות.

alexis1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #11 

shlafirg כתב:alexis1, הבנתי שהיו לך 3 ממירים... השאלה היא האם קיבלת אותם בחבילה בחינם מ"יס", או שעל אחד מהם שילמת 15 ש"ח לחודש ?
במקרה הראשון לא מגיע לך זיכוי לשדרוג לאקס, במקרה השני מגיע לך זיכוי של 15 ש"ח לחודש....
...
שלום SHLAFIRG
אין לי מוסג האם הממירים הישנים היו נכללים בחבילה בתשלום או כצ'ופר לחבילה הקודמת ואין בכך שום משמעות לאחר סיכום חדש עם יס בו הובטח לי החזר 15X2 לכן ברצוני לקבל אותם תנאים שסוכמו טלפונית.
השאלה לכל החברי' איך פוטרים מחלוקות מסוג זה עם יס?
האם למישהו היה ניסון במקרים דומים?

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

alexis1 כתב:שלום חברים !!
לפני מספר חודשים התקשרתי ליס ובקשתי להתעניין בקשר לשדרוג ממיר רגיל ליסמאקס.
עד כו החבילה שלי הייתה כוללת 3 ממירים ,אינטרנט ורוב הערוצים בתשלום חודשי 255 ש"ח.
בשיחה טלפונית עם נציג יס קיבלתי הצעה לשדרג ממיר אחד ליסמאקס תמורת דמי שכירות 24.90 לשלוש שנים והנציג הוסיף שבגלל שאני מזדכה על הממיר הישן(15ש"ח) אז אשלם סה"כ 265ש"ח.
הסכמתי ובאותו יום חזרתי ליס ובקשתי יסמאקס שני .כמובן ביררתי לגבי התשלום ונאמר לי שכמו במקרה הראשון אקבל זיכוי 15ש"ח על הממיר הישן. סה"כ אני אמור לשלם 275 ש"ח.
נדהמתי כאשר הסתכלתי בחשבונית אחרונה-362ש"ח. בבירור עם שרות לקוחות הם הודו על טעות שנפלה במערכת והבטיחו לי החזר.... 49ש"ח
בקיצור הם טוענים שלא מגיע לי שום זיכוי על הממירים שהחזרתי ואין דבר כזה שמישהו הבטיח לי זיכוי כזה. בקשתי מהם להשמיע הקלטת שיחה עם הנציג שהבטיח לי את עסקה.
נאמר לי שרק עו"ד יכול לדרוש לשמוע הקלטות שיחות עם נציגים.

מה דעתכם? האם מישהוא נקלע בסיטואציה דומה ?
...
שלום לך
אם הממיירם שהיו ברשותך היו בחבילה שכוללת ממירים ללא שכירות חודשית של 15 שח
אז לא מגיע לך זיכוי עבורם(תןספת 10 שח למקס) המצב שאתה מסביר כאן נכון רק במידה והממיירם שלך היו בשכירות של 15 שח וכאשר אתה לוקח מקס לוקחים לך ממיר שאתה משלם עבורו ומוסיפים רק 10 שח
בכל אופן כנראה הנציג/ה לא שמו לב(וזה חמור מאוד) שאתה לא משלם שכירות 15 שח ומה שיצא זה שאתה שילמת מחיר של 24.9 ולא 15 שח
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

alexis1

לא ראיתי את הכותרת המקורית, אבל אם זיו ערך אותה אז אני מעריך שזה דרש עריכה.

תרבות הדיון באתר היא כזו שגם אם מדובר במצב קשה אנחנו מקפידים על כותרות ותכנים ראויים בפורומים ולכן נערוך הודעות שכותרתן לא תואמת את רוח האתר.

מקווה שתבין ושבסופו של דבר כולם מנסים לברר איפה הטעות ומה בדיוק אירע שם. מאוד יכול להיות שהטלפנית עשתה טעות וצריך לברר אם אפשר לתקן טעות כזו או לא.

avitaler
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

יס מקס

שרשור שלא נקרא #14 

התקשרתי להזמין היום יס מקס...

חוץ מהתשלום של 24 ש"ח נאמר שצריך לשלם 100 התקנה !?!?

האם זה הגיוני !?

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
קיבל תודות: 10 פעמים

Re: יס מקס

שרשור שלא נקרא #15 

avitaler כתב:התקשרתי להזמין היום יס מקס...

חוץ מהתשלום של 24 ש"ח נאמר שצריך לשלם 100 התקנה !?!?

האם זה הגיוני !?
...
כן
כיום גם אין אף לקוח שמקבל זיכוי עבור ההתקנה של המקס
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”