תודה על הסקירה.
מהסקירה שלך הבנתי שאין לי מה לראות אותו בקולנוע ואחכה שיגיע לאחד מהמדיות הביתיות.
סרט ארוך שמיועד בעיקרו לילדים, נשמע כמו שילוב תמוה בעיני.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
חזרנו עכשיו. אני בדר"כ לא משתעמם מסרטים, ונהנה מרובם המוחלט. אבל הסרט הזה עשוי לא טו.
הוא ילדותי למדי. המון בדיחות לא מצחיקות, דמויות ריקות מתוכן, עלילה צפויה, ולא היה מספיק אקשן בשביל לפצות על כל זה.
ציפינו ליותר, ודאי אחרי הביקורות הטובות של המבקרים, הקהל, ושל איתמר.
ראיתי עם הבנות שלי (בנות 11), שמעריצות את אשר אנג'ל, השחקן שמשחק את הילד, ושמשחק גם בדרמת ילדים "אנדי מק".
את הסרט ראינו ברשת מאקס גלובוס שנקראת היום HOT.
מה שאומר שיש הפסקה באמצע הסרט.
ואני מציין את זה, כי ההבדל בין החלק הראשון לחלק השני מורגש באופן קיצוני.
החלק הראשון זורם ומשעשע (ולא במקרה כמעט כל הטריילר מהחלק הראשון), וזה מה שסמסתי לאשה בהפסקה, ואילו החלק השני ילדותי ברמה שלא ראיתי באף קומיקס, כאילו החליטו בחלק השני שזה סרט לילדים בגילאי 10 ופחות מזה.
מה עוד שבאופן אבסורדי, הדמות של הילד הרבה יותר רצינית ובוגרת מדמותו כמבוגר אינפנטילי, ולהזכירכם, זה אמורה להיות אותה הדמות, רק פיזית שונה.
הילדות נהנו, אני הרבה פחות, בגלל החלק השני.
ובסיכום, 7 לחלק הראשון שהיה מצחיק וזורם, ו 5 לחלק השני שהיה ילדותי עד מאוד ודי דבילי.
כלומר 6/10
סרט פשוט ילדותי, מטופש ובזבוז זמן לצפיה.
כל כך הרבה דברים מטופשים ולא מצחיקים, בעיקר החליפה המגוחכת הזו שאם הוא ירים את הידיים למעלה יראו די שקוף שהכל זה ספוגים.