שר התקשורת אריראל אטיאס מזיז דברים
התבשרנו על ניוד המספרים הניידים בדצמבר ועכשיו התבשרנו על תזוזה משמועתית
בשידור הרדיו הדגטלי קרקעי ועכשיו ממש גם הטלויזיה הדיגטלית קרקעית בדרך .
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 9%E8%EC%E9
בשידור הרדיו הדגטלי קרקעי ועכשיו ממש גם הטלויזיה הדיגטלית קרקעית בדרך .
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 9%E8%EC%E9
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 05/06/2007 11:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
עד כמה שיודע לי טלוויזיה ורדיו זה דברים שוניםride כתב:תסתכל כמה שרשורים למטה
http://www.hometheater.co.il/modules.php?
name=Forums&file=viewtopic&t=32471&highlight=...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אפשר רק לקוות שלא ישים איזה צנזור אינטרנט ראשי שם בדרך.
מעבר לזה, סבבה, כל השרים הקודמים בעיקר התעסקו בלשים ליוזמות הללו רגליים בשביל שהחברים בבזק/חברת-החשמל/סלולרי/אינטרנט/כבלים/לויין לא יתעצבנו יותר מדי.
אפשר לקוות שיספיק לעשות משהו טוב לפני שהממשלה הזו תתמוטט...
מעבר לזה, סבבה, כל השרים הקודמים בעיקר התעסקו בלשים ליוזמות הללו רגליים בשביל שהחברים בבזק/חברת-החשמל/סלולרי/אינטרנט/כבלים/לויין לא יתעצבנו יותר מדי.
אפשר לקוות שיספיק לעשות משהו טוב לפני שהממשלה הזו תתמוטט...
פופוליסט
השר הגיע לאחד המשרדים הכי אימפוטנטים בממשלת ישראל מזה דורות
כל שר שקבל את התיק הזה לא סבל את המנוי מהרגע הראשון ורק התייחס אליו כאל מקפצה לתיק הבא בממשלה
אטיאס הוא צעיר והוזנק לתפקידו מבלי שמילא, למיטב ידיעתי, איזה שהוא תפקיד ציבורי משמעותי בעבר בחייו הקצרים
מכיוון שהמשרד התנהל כפי שמתבקש מאופי התנהגות השרים, הוא מצא כר נרחב לפעילות שמביאה תשומת לב ואהדה רבה בציבור
אז יופי לכל : אז הוא "מכריח" את הסלולאריות להפעיל את ניידות המספרים. ביג דיל! מספיק היה בג"צ כדי להביא אותן לכרוע ברך ולציית להוראת הממשלה.
אבל אולי תשאלו את אטיאס מה בדיוק הוא עושה נגד הרדיוה פיראטי ?
הרי כמעט כל התחנות הן מהמגזר שלו - אז הוא באמת יגייס את המשטרה ויחמיר בענישה ( לדעתי צריך לזרוק את כולם לכלא על חבלה מכוונת בתעבורה האוירית של מדינת ישראל) ?
תחלמו !
הוא יעשה כמה הצגות ציבוריות להקרבת כמה ערוצים והכל ימשיך כפי שהיה. כי הוא לא השתגע לקבל נזיפה מהרב על הפרעות להמשך שידורי הדרשות של כל הערוצים הדתיים שפשוט גדשו את הספקטרום ואף אחד לא עושה כלום, אבל כלום למגר את התופעה. ולא נשכח אתה רשותה שניה שיודעת להתבכיין ולא עושה תכלעס גם יותר מדי ( מעניין למה ?!?).
כל שר שקבל את התיק הזה לא סבל את המנוי מהרגע הראשון ורק התייחס אליו כאל מקפצה לתיק הבא בממשלה
אטיאס הוא צעיר והוזנק לתפקידו מבלי שמילא, למיטב ידיעתי, איזה שהוא תפקיד ציבורי משמעותי בעבר בחייו הקצרים
מכיוון שהמשרד התנהל כפי שמתבקש מאופי התנהגות השרים, הוא מצא כר נרחב לפעילות שמביאה תשומת לב ואהדה רבה בציבור
אז יופי לכל : אז הוא "מכריח" את הסלולאריות להפעיל את ניידות המספרים. ביג דיל! מספיק היה בג"צ כדי להביא אותן לכרוע ברך ולציית להוראת הממשלה.
הרי כמעט כל התחנות הן מהמגזר שלו - אז הוא באמת יגייס את המשטרה ויחמיר בענישה ( לדעתי צריך לזרוק את כולם לכלא על חבלה מכוונת בתעבורה האוירית של מדינת ישראל) ?
תחלמו !
הוא יעשה כמה הצגות ציבוריות להקרבת כמה ערוצים והכל ימשיך כפי שהיה. כי הוא לא השתגע לקבל נזיפה מהרב על הפרעות להמשך שידורי הדרשות של כל הערוצים הדתיים שפשוט גדשו את הספקטרום ואף אחד לא עושה כלום, אבל כלום למגר את התופעה. ולא נשכח אתה רשותה שניה שיודעת להתבכיין ולא עושה תכלעס גם יותר מדי ( מעניין למה ?!?).
Re: פופוליסט
עלי שביטעלי_שביט כתב:השר הגיע לאחד המשרדים הכי אימפוטנטים בממשלת ישראל מזה דורות
תחלמו !
הוא יעשה כמה הצגות ציבוריות להקרבת כמה ערוצים והכל ימשיך כפי שהיה. כי הוא לא השתגע לקבל נזיפה מהרב על הפרעות להמשך שידורי הדרשות של כל הערוצים הדתיים שפשוט גדשו את הספקטרום ואף אחד לא עושה כלום, אבל כלום למגר את התופעה. ולא נשכח אתה רשותה שניה שיודעת להתבכיין ולא עושה תכלעס גם יותר מדי ( מעניין למה ?!?)....
א)התחנות המדוברות הם לא בפרוש לא מש"ס ,אלא תחנות שיושבות ברמאללה מעל נתב"ג .
ב דווקא בשבוע שעבר פשטו על תחנה כזו של ש"ס ואין לשר השפעה על אלה שמאתרים תחנות פירטיות ומחרמים את הציוד .
ג) המקרה המפורסם בנתב"ג הופרע על ידי משרד ממשלתי ואת זה דאגו להסתיר .
ד) שיש לבנאדם כוונות טובות ומראה נכנות להזיז דברים אז מן הראוי שנלמד קודם כל לפרגן ולא נחפש תירוצים מתחת לאדמה ,כי אז זה נראה אישי כלפי השר ואז אתה מאבד עניין בטענות שלך . אם ברצונך לקדם באמת עיניינים ולא להכפיש תכתוב לו למשרד התקשורת תשאיר את הכתובת שלך ויחזרו אלייך .
ה) אנחנו באינטרנט קל לנו לבקר או לבוא בטענות(גם אני ) , לעומת זאת לשבת מול ענקי תקשורת וסוללת עורכי דין שלמדו את החומר יום ולייל והיו נותנים גם לך תשובות והסברים בירוקרטים עמודים על גבי עמודים , אז היית מבין שמגדל לא בונים על הנייר או במחשב אלא במציאות מדובר על גודל ומורכבות שונים.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
השר הנ"ל ,לדעתי ולכאורה ,מושחת ברמות הגבוהות ביותר וכזה גם קודמו בתפקיד (ע"ע הירשזון)
המהלך שלו מול חברות התקשורת נוטה באופן מובהק לכיוונם של שתי חברות (אחת מפ"א ואחת סלולאר) - שהרב חפץ ביקרם
אני לא אפרט ואמשיך - רק אגיד שהוא לא תרם מאומה להגברת התחרות בשוק התקשורת ולהורדת התעריפים.
המצב שהוא מוביל - יגרום לכך שישראל בעוד מס' שנים תיהיה החברה המפגרת ביותר בתחום התקשורת והתשתיות בעולם המערבי - אני מקווה שלא "קפוץ מדרגה" לעולם השלישי ....
נ.ב.
הייתי מצפה משר תקשורת - שתיהיה לו טלוויזיה והבנה בתקשורת .
נמאס מהפקידים מדושני עונג קובעי הדעה האמיתיים
המהלך שלו מול חברות התקשורת נוטה באופן מובהק לכיוונם של שתי חברות (אחת מפ"א ואחת סלולאר) - שהרב חפץ ביקרם
אני לא אפרט ואמשיך - רק אגיד שהוא לא תרם מאומה להגברת התחרות בשוק התקשורת ולהורדת התעריפים.
המצב שהוא מוביל - יגרום לכך שישראל בעוד מס' שנים תיהיה החברה המפגרת ביותר בתחום התקשורת והתשתיות בעולם המערבי - אני מקווה שלא "קפוץ מדרגה" לעולם השלישי ....
נ.ב.
הייתי מצפה משר תקשורת - שתיהיה לו טלוויזיה והבנה בתקשורת .
נמאס מהפקידים מדושני עונג קובעי הדעה האמיתיים
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4066
- נתן תודות: 353 פעמים
- קיבל תודות: 365 פעמים
מזיז עניינים? בינתיים הוא "מזיז" לנו את האינטרנט!
עם הצעת החוק החשוכה שלו שמזכירה משטרים אפלים.(הוא ו"גאון הדור" השני מש"ס,אמנון כהן) זיהוי ביומטרי והקמת מאגרי מידע על מי שירצה להתחבר לאתרים למבוגרים..אירן זה כאן...
Re: מזיז עניינים? בינתיים הוא "מזיז" לנו את האינטר
אירן זה כאן ומסתבר שהכל על בסיס אישי \פולטי .Kosh כתב:עם הצעת החוק החשוכה שלו שמזכירה משטרים אפלים.(הוא ו"גאון הדור" השני מש"ס,אמנון כהן) זיהוי ביומטרי והקמת מאגרי מידע על מי שירצה להתחבר לאתרים למבוגרים..אירן זה כאן......
אני דווקא ניסתי ושלחתי מכתב ,השארתי כתובת וקיבלתי תשובה ראשונה דיי מספקת חלקית ובנוסף טלפון מהנהלת הוט ואני מצפה לתגובה נוספת . לכן אני חוזר על דבריי במקום להתחשבן באופן אישי עם שר מש"ס תתיחסו לגופו של עניין ולא לגופו של אדם או הרקע הפולטי ממנו הוא בא .
דרך אגב גם למשרד התחבורה פניתי אבל זה לא הפורום הנכון.
- Kosh
- גורו וינטאג'

משרד התקשורת וחטאיו..לקרוא!
שר התקשורת "המהולל" שמשחק אותה דואג לחלשים הוא בסה"כ פיון קטן שמונחה מלמעלה
על ידי עובדיה יוסף "ומועצת חכמי התורה של ש"ס".אתם קולטים? הרב עובדיה יקבע לכם איזה
תוכן מותר ומה אסור לכם.כפיה דתית אינה דבר חדש כלל במדינתנו,אך משרד התקשורת בידי ש"ס ושמנוהל על ידי אנשים שאין להם שום מושג ולו הקטן ביותר בתקשורת לסוגיה השונים!
אתם דנים כאן על שידורי היי דפינישן,על 16/9, בזמן שלמשרד התקשורת הדבר האחרון שאכפת לו זה האיכות הטכנית של שידורי הטלוויזיה בישראל!(ולא רק הם)
1.משהת"'ק נורמלי היה סוגר ממזמן את רשות השידור ופותח אותה מחדש.דוגמאות קטנות-האגרה,השחיתות שיש שם,האיכות הטכנית הירודה של השידורים! בעוונותי אני לעיתים צופה
ב"מבט" כי לפעמים אני לא מסוגל לסבול את סגנון ההגשה המלוקק והמעצבן של המהדורות
של 2/10) ואני נפעם כל פעם מכמות הדרופים, וההפרעות וה-GRAIN בתמונה(לא משנה עם CRT או מסך דק,בכתבות החוץ של ערוץ 1 במבט..ככה מגישים לצופים את הכתבות.באיכות שקרובה כבר ל-VHS..משהת"'ק נורמלי היה מכריח את ערוץ 1 לשדרג את הטכנולוגיה שלו..
2.משהת"ק נורמלי צריך לדאוג שתהיה אלטרנטיבה באיכות טובה של שידורים פתוחים למי
שלא מעוניין להתחבר לכבלים/לווין.מנסים הרבה שנים לקדם את העניין-ולא מצליחים.
3.משהת"ק נורמלי היה דואג לכל שלתחנות הרדיו הארציות תהיה קליטת FM באיכות טובה
בכל הארץ (ואני עוד בכוונה לא מזכיר את הרדיו הדיגיטלי...) ללא הפרעות ותחנות פירטיות
שהכאילו פשיטות עליהן שלהן היא בשיטת הדלת המסתובבת..
4.משהת"ק נורמלי היה מכריח את הוט ובזק לתת מהירויות UPLOAD נורמליות כמקובל בעולם.
5.משהת"ק נורמלי היה כופה על ערוצי הטלוויזיה (הוותיקים יותר) ועל הוט להפסיק להשתמש בטכנולוגיות אנלוגיות כמו BETACAM SP! ולפחות לעזור לתמוך לערוצים שונים לעבור לפורמטים מתקדמים יותר! הוט למשל משתמשים היום ב-BETACAM SX,אולם מי חברי הפורום הזה יודע שבמשך שנים(כשחברות הכבלים החלו לפעול בישראל,ובשנים לאחר מכן)
השתמשו לשידורי הטלוויזה בכבלים SVHS! אפילו לא בבטה אנלוגית,שהייתה כבר באותם זמנים מקובלת כבר בעולם..הכל בשביל לחסוך כמה גרושים בזמנו..תשדר לאנשים בבית
מ-VHS משודרג..(SVHS טוב בהרבה מ-VHS,אבל לא מספיק טוב לשידורי טלוויזיה).ככה זה נמשך שם עד שערוץ 2 הכניס בזמנו את ה-BETACAM SP,ואז גם בכבלים נזכרו אז להזיז את התחת ולעבור גם לפורמטהזה,למרות שכבר אז היה קיים ה-DIGI BETA..הסעיף הזה יכול להמשיך לנצח...(וערוץ 2 עצמו וחלק מערוצי הכבלים ( אלו שלא בהפקת הוט עצמה)
עדיין תקועים עם ה-BETACAM SP..
6.מסדיר בחוק כמו שצריך את חבילות התעריפים המבולבלות והמסובכות של החברות הסלולריות-וכופה על החברות לפשט את מבנה התעריפים.
7.סוגר להוט את השידור האנלוגי המיושן!
8.מכריח את הוט/יס לפתוח את ה-EPG שלהן לכל דכפין! (במקרה של יס,לא רק למדיה סנטר)
9.לדאוג לתחרות חופשית בטלפוניית IP! תוך כדי פיקוח נאות על איכות השירות של החברות הללו.
10.להפסיק להתערב בתכנים שונים בטלוויזיה,בעזרת מועצות מוטות פוליטיקה שמלאות באנשים הזויים שאין להם מושג בתקשורת מודרנית,כדוגמת הרשות השניה..שגם היא מועלת
בתפקידה,אבל על זה אין לי כוח לפרט..
ויש עוד ועוד רעות חולות בתקשורת האלקטרונית כאן..אבל השעה כבר מאוחרת ואני מת לישון..לסיכום-במה שכתבתי כאן אלו חוליים ותיקים,שר התקשורת הנוכחי לא המציא אותן,אבל הוא דואג לשמר אותן,כמו כל שר תקשורת שהיה לפניו.
על ידי עובדיה יוסף "ומועצת חכמי התורה של ש"ס".אתם קולטים? הרב עובדיה יקבע לכם איזה
תוכן מותר ומה אסור לכם.כפיה דתית אינה דבר חדש כלל במדינתנו,אך משרד התקשורת בידי ש"ס ושמנוהל על ידי אנשים שאין להם שום מושג ולו הקטן ביותר בתקשורת לסוגיה השונים!
אתם דנים כאן על שידורי היי דפינישן,על 16/9, בזמן שלמשרד התקשורת הדבר האחרון שאכפת לו זה האיכות הטכנית של שידורי הטלוויזיה בישראל!(ולא רק הם)
1.משהת"'ק נורמלי היה סוגר ממזמן את רשות השידור ופותח אותה מחדש.דוגמאות קטנות-האגרה,השחיתות שיש שם,האיכות הטכנית הירודה של השידורים! בעוונותי אני לעיתים צופה
של 2/10) ואני נפעם כל פעם מכמות הדרופים, וההפרעות וה-GRAIN בתמונה(לא משנה עם CRT או מסך דק,בכתבות החוץ של ערוץ 1 במבט..ככה מגישים לצופים את הכתבות.באיכות שקרובה כבר ל-VHS..משהת"'ק נורמלי היה מכריח את ערוץ 1 לשדרג את הטכנולוגיה שלו..
בכל הארץ (ואני עוד בכוונה לא מזכיר את הרדיו הדיגיטלי...) ללא הפרעות ותחנות פירטיות
4.משהת"ק נורמלי היה מכריח את הוט ובזק לתת מהירויות UPLOAD נורמליות כמקובל בעולם.
5.משהת"ק נורמלי היה כופה על ערוצי הטלוויזיה (הוותיקים יותר) ועל הוט להפסיק להשתמש בטכנולוגיות אנלוגיות כמו BETACAM SP! ולפחות לעזור לתמוך לערוצים שונים לעבור לפורמטים מתקדמים יותר! הוט למשל משתמשים היום ב-BETACAM SX,אולם מי חברי הפורום הזה יודע שבמשך שנים(כשחברות הכבלים החלו לפעול בישראל,ובשנים לאחר מכן)
השתמשו לשידורי הטלוויזה בכבלים SVHS! אפילו לא בבטה אנלוגית,שהייתה כבר באותם זמנים מקובלת כבר בעולם..הכל בשביל לחסוך כמה גרושים בזמנו..תשדר לאנשים בבית
מ-VHS משודרג..(SVHS טוב בהרבה מ-VHS,אבל לא מספיק טוב לשידורי טלוויזיה).ככה זה נמשך שם עד שערוץ 2 הכניס בזמנו את ה-BETACAM SP,ואז גם בכבלים נזכרו אז להזיז את התחת ולעבור גם לפורמטהזה,למרות שכבר אז היה קיים ה-DIGI BETA..הסעיף הזה יכול להמשיך לנצח...(וערוץ 2 עצמו וחלק מערוצי הכבלים ( אלו שלא בהפקת הוט עצמה)
6.מסדיר בחוק כמו שצריך את חבילות התעריפים המבולבלות והמסובכות של החברות הסלולריות-וכופה על החברות לפשט את מבנה התעריפים.
9.לדאוג לתחרות חופשית בטלפוניית IP! תוך כדי פיקוח נאות על איכות השירות של החברות הללו.
10.להפסיק להתערב בתכנים שונים בטלוויזיה,בעזרת מועצות מוטות פוליטיקה שמלאות באנשים הזויים שאין להם מושג בתקשורת מודרנית,כדוגמת הרשות השניה..שגם היא מועלת
ויש עוד ועוד רעות חולות בתקשורת האלקטרונית כאן..אבל השעה כבר מאוחרת ואני מת לישון..לסיכום-במה שכתבתי כאן אלו חוליים ותיקים,שר התקשורת הנוכחי לא המציא אותן,אבל הוא דואג לשמר אותן,כמו כל שר תקשורת שהיה לפניו.
Re: משרד התקשורת וחטאיו..לקרוא!
שוב אתה מסית את הדיון ויורד לפסים אישיים ופולטים מה שמוריד את כל הטענות שלך לסתמיות יתרה חבל בשבילך זה לא חכם בכלל .Kosh כתב:שר התקשורת "המהולל" שמשחק אותה דואג לחלשים הוא בסה"כ פיון קטן שמונחה מלמעלה
ויש עוד ועוד רעות חולות בתקשורת האלקטרונית כאן..אבל השעה כבר מאוחרת ואני מת לישון..לסיכום-במה שכתבתי כאן אלו חוליים ותיקים,שר התקשורת הנוכחי לא המציא אותן,אבל הוא דואג לשמר אותן,כמו כל שר תקשורת שהיה לפניו....
- Kosh
- גורו וינטאג'

איזה פסים אישיים? כל אחד יסכים איתי
במדינה הזאת אנו זקוקים לגוף אחד בלבד שיהיה אחראי על נושא
התקשורת לסוגיה-כדוגמת ה-FCC בארה"ב,ולא למשרד שמוטה פוליטית ומשנה אג'נדה כל פעם שנופלת ממשלה.זכור לי שבממשלת שרון הראשונה (זאת שנבחרה ב-2001) רובי ריבלין
היה שר התקשורת והוא ניסה לקדם את רעיון "רשות התקשורת" שתחליף את
משרד התקשורת,ותאחד את כל נושאי הרגולציה תחת קורת גג אחת.עד שהוא ניסה לקדם את
הרעיון,הממשלה כמובן נפלה,בממשלת שרון השניה מי היה שר התקשורת? אולמרט! שכמובן
דאג לחסל את רעיון רשות התקשורת באיבו.
התקשורת לסוגיה-כדוגמת ה-FCC בארה"ב,ולא למשרד שמוטה פוליטית ומשנה אג'נדה כל פעם שנופלת ממשלה.זכור לי שבממשלת שרון הראשונה (זאת שנבחרה ב-2001) רובי ריבלין
היה שר התקשורת והוא ניסה לקדם את רעיון "רשות התקשורת" שתחליף את
משרד התקשורת,ותאחד את כל נושאי הרגולציה תחת קורת גג אחת.עד שהוא ניסה לקדם את
הרעיון,הממשלה כמובן נפלה,בממשלת שרון השניה מי היה שר התקשורת? אולמרט! שכמובן
דאג לחסל את רעיון רשות התקשורת באיבו.