הדור הבא של נגני ארכוס!

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

ARCHOS הכריזו על מכשירים חדשים ה- 605 וה-705 אשר יכללו יכולות WIFI 802.11G

מה אפשר יהיה לעשות איתם? יהיה להם דפדפן (כזה שלא יזדקק לSCROLLING ימינה או שמאלה, כמו שקיים היום באופרה על טלפונים ניידים) וזה יאפשר הורדה ישירה של תכנים מאתרים מיוחדים שימכרו או יחלקו קבצי מוזיקה ווידאו!

הם יכללו את היכולות הקלטה ו-EPG שיש כבר למכשירים של ARCHOS, ואפשר יהיה לחבר אותם כבעבר למסכי טלויזיה.

המסכים יהיו 4.3 אינץ'. ה-605 יכלול FLASH 4G בעלות של $229 בארה"ב, 30G בעלות של 299$ או 160G בעלות של $399 בארה"ב.

ה-705 בכלל מטורף - בעל מסך 7 אינץ' עם 80G או 170G בעלויות של $399 ו-499$.

הם מדברים על רזולוציות של 800 על 480, אם כי יתכן שזה רלוונטי רק ל-705, לא בדקתי.

בשביל יכולות הקלטה אוטומטיים - צריך IR BLASTER ובסיס DVR שעולים כ-100 דולר ויאפשרו גם שליטה על המכשיר עם מקלדת ועכבר/שלט...

בנוסף, מסתבר שהם הוסיפו גם תמיכה ב-FLASH, YOUTUBE ועוד כל מני דברים (למשל תמיכה ברכישת סרטים דרך CINEMA NOW שלא כ"כ רלוונטיים עבורינו כיום) ואפשר יהיה להוריד אותם באתר של ARCHOS...

CINEMA NOW מאפשר הורדת סרטים בתשלום בפורמט WMV בקצב של 1.5Mbps (היה שרשור על כך לאחרונה) לעומת AMAZON ו-WALMART שמאפשרים רכישת תכנים ב-500Kbps שמתאימים לנגנים ניידים.

הם בעתיד מתכננים גם אפשרות של שידורי טלויזיה מבוססי IP מטעם ECHOSTAR (תחשבו - טלויזיה אמריקאית בכל מקום בעולם!).

גולת הכותרת היא גם תמיכה ב-UP&P, מה שיאפשר לכם לצפות בסרטים ותכנים ממחשבים ברשת הביתית שלכם ללא צורך בהורדת התוכן למכשיר בכלל...

הם טוענים שהמכשירים כנראה יוכלו להגיע לתכנים עד 720P (לא נראה לי, אשמח להתבדות) במטרה להתחרות ב-APPLE TV!

מדהים!!

msa90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

שמעתי על המכשירים וראיתי גם סירטונים עליהם אחלה מכשירים קצת יקרים אבל בכל זאת הם אחלה מכשירים שווים ביותר

yeshaib
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

עברו אצלי רוב הנגנים של ARCHOS
ואני חייב לציין שאני אישית מהסידרה החדשה 04 סה"כ התאכזבתי
ה 404 ללא ספק נגן מעולה שנותן פייט ל IPOD VIDEO, CREATIVE ZVM, MICROSOFT ZUNE וכו', מסך 3.5" ללא צורך בהמרות, ממשק פשוט, גודל פיזי מעולה, רק חבל שצריך לרכוש PLUGINS ל AC3 וכו'.
ה 504 - סה"כ סטנדרטי, ואני מוצא את ה AV500 טוב בהרבה.... למה להוריד את ה USB OTG ואת פונקצית ה DVR???
ה 604 WIFI - כנ"ל כמו ב 504 למה להוריד כל כך הרבה פונקציות טובות בשביל תוספות???
ניחה הנגן עצמו היה משמעותית זול יותר, וכאשר מוסיפים את התוספות מקבלים מחיר דומה או לחילופין מעט יותר יקר הייתי מקבל את זה
אך שה AV500 על 299$ כך גם עלו ה 604 הרגיל וה 504
גם בסדרת ה AV700 הקודמת היו יותר פונקציות מובנות לעומת ה 704 WIFI (רק חבל שה AV700 היה עם מסך 7" עם רזולוציה נמוכה מעט)

שורה תחתונה ע"פ דעתי ה COWON Q5 יעשה כרגיל הכל יותר טוב.

סרטונים שלי של ה 604 WIFI
http://www.youtube.com/watch?v=BpCMauCsoBI
http://www.youtube.com/watch?v=o9zMhniXo_8

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”