חוזר לארץ בחודש הבא וזקוק להמלצה - YES או HOT ?!
כלקוח הכי ותיק של הוט משנת 92 ,הם הדרדרו לתהום .
הם גובים המון כסף על כלום ובגלל זה המנכ"ל שלהם מקבל 100 אלף ש"ח לחודש ואופציות בשווי 13 מיליון ש"ח .
YES לא צדקים אך קצת יותר גמישים.
אם אתה "נרקומן" טלוויזיה HOT מספקת המון garbage time
אם לא אתה יכול להספתק YES .
הם גובים המון כסף על כלום ובגלל זה המנכ"ל שלהם מקבל 100 אלף ש"ח לחודש ואופציות בשווי 13 מיליון ש"ח .
YES לא צדקים אך קצת יותר גמישים.
אם אתה "נרקומן" טלוויזיה HOT מספקת המון garbage time
אם לא אתה יכול להספתק YES .
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
אני משלם ל 3 ממירים כימעט כל החבילות (ללא ספורט) ואינטרנט מגה וחצי 239 שקל
אגב.... זה פשוט לא להאמין , אבל הם דורשים על ערוצי הספורט החדשים LIVE ו GOLD מחיר של 20 שקל לכל אחד.
אני מקווה שאנשים כאן לא נכנעים לסחיטה הזו , זה צריך להיות כלול בחבילת הספורט , שעליה בנפרד משלמים אקסטרה.
אגב.... זה פשוט לא להאמין , אבל הם דורשים על ערוצי הספורט החדשים LIVE ו GOLD מחיר של 20 שקל לכל אחד.
אני מקווה שאנשים כאן לא נכנעים לסחיטה הזו , זה צריך להיות כלול בחבילת הספורט , שעליה בנפרד משלמים אקסטרה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
איך אומרים, זה נבלה וזה טריפה... בחבילות הבסיס (שעולות כ-200 שקל לחודש!) אין כמעט כלום, ככה שעל כל דבר נורמלי צריך להוסיף כסף. ואני לא מדבר על השירות אפילו (אתה עומד לחטוף הלם תרבותי באופן כללי מהשירות בארץ יחסית לאיפה שאתה נמצא עכשיו...)
אם אתה חייב טלוויזיה תתקין צלחת לווין פרטית בעלות חד-פעמית של בין 1500-3000 שקל.
באופן אישי הייתי ממליץ שתקנה playstation 3 או xbox 360, משחקי וידאו זה יותר טוב מישיבה פסיבית מול מסך (והן גם תומכות ב-HD, לא כמו השידורים בארץ!)
אם אתה חייב טלוויזיה תתקין צלחת לווין פרטית בעלות חד-פעמית של בין 1500-3000 שקל.
באופן אישי הייתי ממליץ שתקנה playstation 3 או xbox 360, משחקי וידאו זה יותר טוב מישיבה פסיבית מול מסך (והן גם תומכות ב-HD, לא כמו השידורים בארץ!)