עוד חודש מסתיימת התחייבות ליס.
עוד חודש נגמרת לי ההתחייבות ליס. עכשיו אני שוקל לעבור להוט כי הסדרות, סרטים וכל מה שמשודר ביס ממש גרוע!. עופר או מישהו מהאתר שמקושר ליס יכול להגיד לי אם לא שווה לעבור כי יס יתחילו מתישהו בשידורי הVOD (לא בעוד שנה) או בשידורי HD, או שסתם לא שווה לעבור כי תהיה איזושהי מגמה של שינוי ביס?
תודה.
תודה.
- OmriAtiya
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
התנתקתי מיס בעבר עקב חוסר בVOD כמו שאתה מציין.
הייתי מנוי של חברת הוט למשך חודש ללא התחייבות וחזרתי ליס.
1. הם מחברים לך לממיר, מין מודם כזה שמתקשר עם השירות של הVOD, לא אסתטי במיוחד, לא אהבתי.
2. בזמן גלישה באינטרנט, ותוך כדי צפייה בתכנים בVOD, התוכן פתאום מאבד סנכרון, צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר.(לא נעים בזמן שאין לך כוח לקום מהספה אחרי יום עבודה)
3. גם בלי גלישה באינטרנט בכלל, הVOD לא עבד בצורה חלקה, תמיד היה איזה הודעת שגיאה ותמיד היה צורך לנתק מהחשמל ולהחזיר (שוב, לא נעים).
4. התכנים שיש בVOD גרועים עד גרועים מאוד,
סרטים שמשודרים ביס והוט כל הזמן, עולים כסף בVOD.
עד עכשיו התלונות היו אך ורק על שירות הVOD, נראה לי שכדי לפתוח פה את הכל.
אם אתה חושב שהתכנים של יס גרועים, חכה שתעבור להוט.
האיכות שידור שם מין הנמוכות שראיתי, והשירות שלהם על הפנים.
אם אתה חושב שהמעבר להוט עקב חוסר VOD ביס, יצדיק את המעבר, אז תעבור ותראה איך אתה חוזר כמו גדול ליס.
הייתי מנוי של חברת הוט למשך חודש ללא התחייבות וחזרתי ליס.
1. הם מחברים לך לממיר, מין מודם כזה שמתקשר עם השירות של הVOD, לא אסתטי במיוחד, לא אהבתי.
2. בזמן גלישה באינטרנט, ותוך כדי צפייה בתכנים בVOD, התוכן פתאום מאבד סנכרון, צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר.(לא נעים בזמן שאין לך כוח לקום מהספה אחרי יום עבודה)
3. גם בלי גלישה באינטרנט בכלל, הVOD לא עבד בצורה חלקה, תמיד היה איזה הודעת שגיאה ותמיד היה צורך לנתק מהחשמל ולהחזיר (שוב, לא נעים).
4. התכנים שיש בVOD גרועים עד גרועים מאוד,
סרטים שמשודרים ביס והוט כל הזמן, עולים כסף בVOD.
עד עכשיו התלונות היו אך ורק על שירות הVOD, נראה לי שכדי לפתוח פה את הכל.
אם אתה חושב שהתכנים של יס גרועים, חכה שתעבור להוט.
האיכות שידור שם מין הנמוכות שראיתי, והשירות שלהם על הפנים.
אם אתה חושב שהמעבר להוט עקב חוסר VOD ביס, יצדיק את המעבר, אז תעבור ותראה איך אתה חוזר כמו גדול ליס.
:thefinger:
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4954
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 169 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
תבדוק גם אצל קרובים או חברים שיש להם HOT.
תעקוב אחרי לוח השידורים בעיתון (קח בחשבון שהרבה סדרות ממוחזרות כבר מספר שנים שוב ושוב).
יס מכניסים את ה- NVOD, כך שהיתרון יתמוסס.
תעקוב אחרי לוח השידורים בעיתון (קח בחשבון שהרבה סדרות ממוחזרות כבר מספר שנים שוב ושוב).
יס מכניסים את ה- NVOD, כך שהיתרון יתמוסס.