האייפון פוצח

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
kobi1023 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 311
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

מצויין היגיע הזמן שהחברה עריכה (הורדתי מילה פוגעת) הזו תבין שאי אפשר להתנהג עם הקונים שלה כאילו הם רכושה הפרטי . והקונים המטומטמים שקונים מחברה שמתייחסת אליהם כך , גם מגיע להם .
אני אישית לא אקנה וויסטה עד אשר לא אמצא גרסה פרוצה שחוסמת את האבטחה שלה , לא יעלה על הדעת שמיקרוסופט תחליט בשבילי אם מותר לי להוריד שירים/סרטים מהרשת או לא .
היגיע הזמן שהחברות הדורסניות האלו יבינו שאי אפשר לשלוט באנשים . ואם לא אזי יגיע 1984 של אורוול מהתאגידים הגדולים
שיניתי מילים פוגעות
ותודה על האפשרות לערוך אחרי שזה כבר קיים לא ידעתי עליה
נערך לאחרונה על ידי truejoker ב 18/07/2007 0:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

truejoker,

אתה חדש אבל זה לא תירוץ להתנסח ככה. זו לא דרך התבטאות מקובלת באתר.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #4 

מצטער .אתה צודק ,התלהמתי מידי . ולא הייתי צריך ,למרות שנאתי לדרך הזו של כבילת הצרכנים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #5 

ערוך את ההודעה שלך ע"י לחיצה על כפתור "ערוך" שנמצא בפינה השמאלית העליונה של ההודעה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2007

שרשור שלא נקרא #6 

truejoker כתב:מצטער .אתה צודק ,התלהמתי מידי . ולא הייתי צריך ,למרות שנאתי לדרך הזו של כבילת הצרכנים
...
אכן, אך מצד שני, זה מה שעושה את הפריצה לדברים כאלה יותר מרגשת 8)

Highendman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 415
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

החגיגה מוקדמת מדי. בסה"כ דוד ג'ון מצא דרך לעשות אקטיבציה של המכשיר בלי להרשם ל-AT&T. דהיינו בלי שמהכשיר מתפקד כטלפון אלא רק כנגן מוזיקה / מצלמה. וכמובן ללא אפשרות להרשם לספק טלפון אחר. יש קבוצות שעובדות על זה ובטח גם זה יגיע בסופו של דבר.

לגבי שנאת מקירוספוט - זה תמיד מצחיק אותי. התרומה שלהם לעולם הטכנולוגי כ"כ עצומה, כלי הפיתוח שלהם כ"כ מוצלחים, ועדיין כל מני rebels without a cause מוצאים את זה "מדליק" להכריז שהם שונאים מונופול כזה או אחר.

אני אומר - כל הכבוד מיקרוסופט, אם הייתי במקומם הייתי עושה בדיוק את אותם דברים שהם עשו. אימפריה. הם קצת התבגרו, התעייפו וקמו יריבים חדשים וחזקים, אבל היכולת של מיקרוספט - ביל וסטיב - לקחת חזון לפני 35 שנה ולהפוך אותו למציאות מדהים, ובצדק עשו ג'ובות ודרסו את כל המתחרים המוצלחים פחות.

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2007

שרשור שלא נקרא #8 

נכון לגמרי - אני לא אוהב את ביל גייטס, אבל מעריך את כל מה שהוא עשה (חוץ מחלונות MILLENIUM) :P

וגם את האייפוד שלי אני אוהב, למרות שיש בו הרבה דברים בעצבנים - בעיקר השירות, ברגע שנגמרת לך האחריות... :roll:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #9 

Highendman כתב:החגיגה מוקדמת מדי. בסה"כ דוד ג'ון מצא דרך לעשות אקטיבציה של המכשיר בלי להרשם ל-AT&T. דהיינו בלי שמהכשיר מתפקד כטלפון אלא רק כנגן מוזיקה / מצלמה. וכמובן ללא אפשרות להרשם לספק טלפון אחר. יש קבוצות שעובדות על זה ובטח גם זה יגיע בסופו של דבר.

לגבי שנאת מקירוספוט - זה תמיד מצחיק אותי. התרומה שלהם לעולם הטכנולוגי כ"כ עצומה, כלי הפיתוח שלהם כ"כ מוצלחים, ועדיין כל מני rebels without a cause מוצאים את זה "מדליק" להכריז שהם שונאים מונופול כזה או אחר.

אני אומר - כל הכבוד מיקרוסופט, אם הייתי במקומם הייתי עושה בדיוק את אותם דברים שהם עשו. אימפריה. הם קצת התבגרו, התעייפו וקמו יריבים חדשים וחזקים, אבל היכולת של מיקרוספט - ביל וסטיב - לקחת חזון לפני 35 שנה ולהפוך אותו למציאות מדהים, ובצדק עשו ג'ובות ודרסו את כל המתחרים המוצלחים פחות.
...
התרומה שלהם לא כ"כ גדולה כמו שאתה חושב , בא שנבין את כול הפעמים שהמערכת נתקעת , זה פשוט בגלל העובדה שאם תוכנה/חלון לא מפנה בעצמו ומנקה את הזכרון המוקצה לו , מערכת ההפעלה לא עושה את זה בעצמה , ולכן לפעמים יוצא שכשפותחים המון חלונות וסוגרים אתה תקבל מערכת מקרטעת ולעיתים נופלת . מה הבעיה הגדולה (מה שכול מתכנת C עושה בשינה) לשים מצביע לזכרון ולנקות אותו באופן אוטומטי , הרי המערכת מקצה אותו ? יש עוד דברים כאלו שזה פשוט עיגול פינות על חשבון הצרכן , הבעיה היא שמכונת השיווק יחסי ציבור שלהם היא כזו שכולם אוכלים מפיהם ועוד אומרים תודה , וחושבים שהם הדבר הכי טוב שקרה לאנושות.
דרך אגב אתה יודע מי בדיוק נתן להם את הכוח ? IBM , אבל אח"כ הם ניצלו את העובדה שהם בעלי מערכת ההפעלה , ולמרות שהיו שפות פיתוח יותר טובות (בורלנד עשתה שפת פיתוח הרבה יותר טובה מהבייסיק של מיקרוסופט וגם מהC++ שלה לווינדואז , מה שמייקרוסופט עשתה היא יבשה אותה ע"י שימוש ברזרבות המזומנים האדירות שלה , ועד היום אין לה משהו מלוטש וכ"כ יעיל כמו שהיה לבורלנד ) ואותו דבר עם עוד דברים .

אבל אתה יודע מה , אתה צודק , אבל ממתי מותר לך לקבוע לי אם אוכל להוריד תכנים בפרד או לא , רק בגלל שמערכת ההפעלה שלך ? אני הרי משלם עליה שהיא תשמש אותי , לא שהיא תבלוש אחרי כמו האח הגדול ? אז למה אתה חושב שהתנהגות כזו היא התנהגות טובה לצרכנים ? כי הושפעת מהפרסומת/יחסי ציבור ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #10 

truejoker,

מתי הצלחת לתקוע WINDOWS בהתקנה נקיה?
הבעיות בד"כ היא עם התקנת תוכנות אחרות.....תקן אותי אם אני טועה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #11 

מרטין,

זה כל העניין - אם הארכיטקטורה של NT הייתה ממומשת *כראוי*, תוכנה חיצונית לא הייתה יכולה לשלוט במשאבים ישירות ולגרום לנפילות.
זה ההבדל בין תכנון מעולה ומימוש גרוע...
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

mati
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

liorms כתב:מרטין,

זה כל העניין - אם הארכיטקטורה של NT הייתה ממומשת *כראוי*, תוכנה חיצונית לא הייתה יכולה לשלוט במשאבים ישירות ולגרום לנפילות.
זה ההבדל בין תכנון מעולה ומימוש גרוע...
...
צודק.

אגב גם OS2 של IBM היתה מערכת הפעלה מוצלחת בהרבה, עם שיווק גרוע בהרבה מזה של חלונות 95.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

מרטין,
מערכת הפעלה זו פלטפורמה תשתיתית, אחרת למה היו קונים בכלל מחשבים General purpose.
תחשוב שקבלן חשמל מוסר לך בית חדש. הכל עובד, כולל כל הbuilt in clients כגון תאורה ומזגן שהוא היה אחראי עליהם. עכשיו אתה מתחיל לקנות מוצרי חשמל משלך ויש סיכון שיתחילו להיות לך בעיות, גם אם אתה עומד במגבלות.
יותר גרוע, תחשוב שהכל עובד אבל במשך הזמן יש לך דגרגציה של הביצועים של כל המכשירים (WinRot).

אבל, איני חושב שהנחיתות הטכנית של מערכות MS זה בעוכריה. הם בחרו שיטה שהוכיחה את עצמה. להוציא מוצרים חצי בשלים לשוק מהר ולהשתפר לאט לאט אח"כ. אולי זה מעצבן אך זה מצליח כי זה בסופו של דבר מה שהשוק רוצה. אנשים רוצים דברים קודם גם אם יש להם חסרונות. זה נכון כמעט בכל תחומי התוכנה לשימוש ביתי.
בסופו של דבר אם מערכות MS הן כל כך נפוצות, זו ההוכחה ל"צדקת דרכם".
וצריך להזכיר לכולם, אף אחד לא מכריח מישהו להתקין ווינדוז ויש 2 אלטרנטיבות טובות.
משה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #14 

יש אלטרנטיבות טובות , אבל הן למעשה 2 : או אפל עם מערכת קניינית משל עצמה , ואז צריך לשנות הכול או לחילופין לינוקס , ואז צריך לחזור לבית ספר למחשבים וללמוד עליה (ושלא יספרו לי שעם כול הGUI החדשים היא נגישה כי היא לא ) . אז היום אין כמעט אופציה , ואם תקח את המלחמה הנוכחית של גייטס בלינוקס למרות שהיא עדיין בקושי נראית ברדאר , אתה תבין איך בדיוק הגענו למצב שהגענו.
אבל דבר אחד בטוח : אם לא תהיה מערכת פרוצה של וויסטה בלי האבטחה הזו שמונעת ממני להוריד קבצים , אז אני אשאר בXP , ואם לא אוכל אלך ללמוד לינוקס בגילי המופלג . אבל בוויסטה כמו שהיא אני לא אגע

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

truejoker,
לא ברור למי ועל מה אתה מתלונן.
בעצם, אתה לא רוצה להחליף בגלל שפשוט יותר נוח לך בווינדוז. זאת אומרת שזו המערכת העדיפה בעיניך, אז תגיד תודה לMS וזהו. הכח שלך זה רק להצביע ברגליים.
אני משתמש בבית גם בווינדוז , למרות שאני מכיר לינוקס היטב ועובד איתו בחיי המקצועיים. אני מכיר את חסרונות ווינדוז היטב וחי איתם כי בסופו של דבר, זה יותר מתאים לי.
משה

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”