·לגבי הנוחות כנראה שהדרך היחידה לענות על זה תהיה רק לנסות בעצמי בחנות, אתה או מישהו אחר מכיר חנויות מומלצות במרכז שאפשר לבדוק בהן אוזניות? אני מכיר רק אחת בקניון דיזנגוף סנטר בתל אביב.
לנסות אוזניות ספציפיות שהן ממש מוכרות לכולם יכול לתת נקודת ייחוס טובה, אני אעשה את זה בהקדם.
אני מקווה שאותן אוזניות יאפשרו לי גם לכוון אתכם לכיוון של "אופי" האוזניות (למרות שאני יותר טיפוס של צלילים נמוכים מגבוהים כי הם כואבים לי באוזנים)
אני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת שאוזניות יקרות שמתאימות לאנשים מבוגרים לא יכולות להתאים לי?
לפי הלינק שנתתי לאוזניות הספציפיות אתה חושב שהן לא מתאימות גם כ"אוזניות למוזיקה"? חשבתי שהצלחתי למצוא של סוג מנצח לשני העולמות, יש שם 2 דרייברים.
לגבי מחיר אני חושב ש1200-1500 זה באמת הגבול העליון, אני מאוד שומר על האוזניות אבל יותר מזה שזה כבר יותר מדי בשבילי.
אתה כנראה מצליח להנות הרבה יותר ממני בכל מה שקשור לסאונד, אני מעדיף לקנות סט אחד של אוזניות שיהיו טובות מאשר אוזניות לכל סוג שימוש.
·LQDForce כתב:וואו באמת שאני לא מבין איך הדיון הפך למחקר קליני על אודיופיליה.. הבחור כולה ביקש אוזניות למוסיקה ולגיימינג - סגורות לפחות למחצה, עם במה תלת מימדית ורחבה ככל האפשר, ועם סאונד קצת 'כיפי' ולא קר ואנליטי. זה בערך האיזון בין גיימינג למוסיקה.
הייתי הולך על DT990 Beyerdynamic , אפשר להשיג אותן בזול ואפילו יד2.
גם Ninja משחק איתן והוא רחוק מלהיות אודיופיל...
נכון אבל כבר ניצלתי את ההזדמנות ללמוד קצת יותר