רכישת אוזניות למוזיקה ולגיימינג

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
cateye פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #16 

@Catskinner
·לגבי הנוחות כנראה שהדרך היחידה לענות על זה תהיה רק לנסות בעצמי בחנות, אתה או מישהו אחר מכיר חנויות מומלצות במרכז שאפשר לבדוק בהן אוזניות? אני מכיר רק אחת בקניון דיזנגוף סנטר בתל אביב.
לנסות אוזניות ספציפיות שהן ממש מוכרות לכולם יכול לתת נקודת ייחוס טובה, אני אעשה את זה בהקדם.
אני מקווה שאותן אוזניות יאפשרו לי גם לכוון אתכם לכיוון של "אופי" האוזניות (למרות שאני יותר טיפוס של צלילים נמוכים מגבוהים כי הם כואבים לי באוזנים)

אני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת שאוזניות יקרות שמתאימות לאנשים מבוגרים לא יכולות להתאים לי?

לפי הלינק שנתתי לאוזניות הספציפיות אתה חושב שהן לא מתאימות גם כ"אוזניות למוזיקה"? חשבתי שהצלחתי למצוא של סוג מנצח לשני העולמות, יש שם 2 דרייברים.
לגבי מחיר אני חושב ש1200-1500 זה באמת הגבול העליון, אני מאוד שומר על האוזניות אבל יותר מזה שזה כבר יותר מדי בשבילי.

אתה כנראה מצליח להנות הרבה יותר ממני בכל מה שקשור לסאונד, אני מעדיף לקנות סט אחד של אוזניות שיהיו טובות מאשר אוזניות לכל סוג שימוש.
LQDForce כתב:וואו באמת שאני לא מבין איך הדיון הפך למחקר קליני על אודיופיליה.. הבחור כולה ביקש אוזניות למוסיקה ולגיימינג - סגורות לפחות למחצה, עם במה תלת מימדית ורחבה ככל האפשר, ועם סאונד קצת 'כיפי' ולא קר ואנליטי. זה בערך האיזון בין גיימינג למוסיקה.

הייתי הולך על DT990 Beyerdynamic , אפשר להשיג אותן בזול ואפילו יד2.

גם Ninja משחק איתן והוא רחוק מלהיות אודיופיל :)
...
·
נכון אבל כבר ניצלתי את ההזדמנות ללמוד קצת יותר :בעצם:

פלאפי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 370
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

cateye כתב: אני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת שאוזניות יקרות שמתאימות לאנשים מבוגרים לא יכולות להתאים לי?
...
·

אני די בטוח שהוא התכוון לעובדה שהשמיעה בתדרים הגבוהים הולכת ודועכת עם הגיל, כך שיצרנים מסוימים מכוונים את הסאונד של האוזניות שלהם עם דגש על תדרים גבוהים כך שזה נשמע יותר טוב לאנשים מבוגרים (סיבה משנית זה שאנשים מבוגרים כנראה שומעים פחות מוזיקה רוויית באסים כמו אלקטרוני והיפ הופ, ויותר קלאסית וג'אז). יש קורלציה בין אוזניות יקרות יותר לבין דגש על תדרים גבוהים, כי בדרך כלל לאודיופילים מבוגרים יותר יש יותר כסף כדי לקנות אותן.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

LQDForce כתב:וואו באמת שאני לא מבין איך הדיון הפך למחקר קליני על אודיופיליה.. הבחור כולה ביקש אוזניות למוסיקה ולגיימינג - סגורות לפחות למחצה, עם במה תלת מימדית ורחבה ככל האפשר, ועם סאונד קצת 'כיפי' ולא קר ואנליטי. זה בערך האיזון בין גיימינג למוסיקה.

הייתי הולך על DT990 Beyerdynamic , אפשר להשיג אותן בזול ואפילו יד2.

גם Ninja משחק איתן והוא רחוק מלהיות אודיופיל :)
...
·אני עניתי מקודם בדיוק לפי הדרישה שלך: קצר, לעיניין ועם הרבה "זבנג". @cateye ביקש יותר והוא קיבל. אז מה הבעיה בדיוק?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #19 

פלאפי כתב:
...
...
·

אני די בטוח שהוא התכוון לעובדה שהשמיעה בתדרים הגבוהים הולכת ודועכת עם הגיל, כך שיצרנים מסוימים מכוונים את הסאונד של האוזניות שלהם עם דגש על תדרים גבוהים כך שזה נשמע יותר טוב לאנשים מבוגרים (סיבה משנית זה שאנשים מבוגרים כנראה שומעים פחות מוזיקה רוויית באסים כמו אלקטרוני והיפ הופ, ויותר קלאסית וג'אז). יש קורלציה בין אוזניות יקרות יותר לבין דגש על תדרים גבוהים, כי בדרך כלל לאודיופילים מבוגרים יותר יש יותר כסף כדי לקנות אותן.
...
·בדיוק.

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

@Catskinner
·

אני לא מסכים איתך. לא מספיק קצר :lol:
לא מבין ולא ברור לי למה כל האנשים מהוד השרון תמיד מתווכחים. אנשים שלא מבינים כלום ולא ברור להם דבר. :roll: :wink:
עריכה: גם אני מהוד השרון

ההמלצה שלך ל HD6XX לדעתי תתאים לו מאוד, עכשיו כשאני קורא שוב את הסלידה של מצלילים גבוהים. אני חושב שהן לא אידיאליות לגיימינג, וה DT990 עולות עליהן בכל פרמטר. אבל הבייר צורמות בחלק מאוד ספציפי בגבוהים, וזה עלול לעצבן אותו אם הוא רגיש לכך. הסנהייזר הן על פניו בדיוק מה שהוא מחפש בצליל, אם כי לא הכי אידיאלי לגיימינג תחרותי.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #21 

רוב הסיכויים שהסנהייזר לא יתאימו לדרישות שלו בגלל שהבמה שלהן מאוד צרה ובגלל שמדובר באוזניות פתוחות.

אבל הן ייתנו לנו נקודת ייחוס טובה כדי להבין מה מפריע או מה מתאים ולכוון אותו הלאה.

HeadphoneGuru
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

קראתי בכיף את כל ההסברים, הכל נכון וכולם צודקים.
אידיאלי היה לקנות 2 אוזניות - אחת לגיימינג והשניה למוזיקה, אבל הוא מעדיף אחת.

הייתי ממליץ על ה- Fostex T60RP , יש לי. היא מעולה בסאונד, יש לה במה פרונטלית עמוקה והיא נוחה על הראש, כניסת באלנסד, ה-MID פשוט משגע.
דבר אחד -היא צריכה הגברה חזקה.
זו לא אוזניה דימנית - ISodynamic סוג של פלאנר.

ביקורת:
https://www.head-fi.org/showcase/fostex ... 41/reviews
ויש מלא ביו-טיוב.

לקנות :
https://hificonnect.com/he/headphones/3 ... hones.html

פיצ'רים של סראונד לגיימינג אפשר להשתמש בתוכנות של WAVES - החברה הישראלית שתכננה ל- AUDEZE MOBIUS (שהוזכרה קודם) את כל התוכנה.
https://www.waves.com/nx

תוריד ותנסה- זה עובד נהדר גם בסרטים.

לסיכום, הכל טעם אישי.

נסה לחפש מישהו כאן שתוכל לבקר (בקרוב) ולנסות אוזניות שונות, תבוא עם הנייד שלך ותנסה משחקים.

בהצלחה.

זיגי.

HeadphoneGuru
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

יש מישהו ב- יד2 מוכר Logitech G935, אחלה אוזניות גיימינג.
לבן שלי קניתי את ה 635 והם לא רעות בכלל מבחינת סאונד וגם נוחות על הראש וכמובן יש מיקרופון.
אז אם בא לך להתחיל ממשהו סביר מבחינת מחיר - הן תמורה מצויינת.

https://www.yad2.co.il/s/c/2gcxnu

סתם
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

תנסה את FOSTEX T60RP הן אמנם פתוחות אבל זליגת הסאונד מהן אפסית והסאונד מדהים מפורט עם במה מדהימה מהוות תמורה אדירה למחיר!!!!

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

איך ממליצים לו על אוזניות כאלה? הן ממש לא סלחניות בלי מקור טוב ומגבר מינימלי. לחבר אותן ישירות למחשב זה פשוט לא נעים.

cateye פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #26 

איזה כיף שכולם פה ומנסים לעזור, באמת תודה לכולם (f)
פלאפי כתב:
...
...
·

...
·
אני גם ככה לא אוהב את הגבוהים אז יצא לי טוב חחח
LQDForce כתב:@Catskinner
·

אני לא מסכים איתך. לא מספיק קצר :lol:
לא מבין ולא ברור לי למה כל האנשים מהוד השרון תמיד מתווכחים. אנשים שלא מבינים כלום ולא ברור להם דבר. :roll: :wink:
עריכה: גם אני מהוד השרון

ההמלצה שלך ל HD6XX לדעתי תתאים לו מאוד, עכשיו כשאני קורא שוב את הסלידה של מצלילים גבוהים. אני חושב שהן לא אידיאליות לגיימינג, וה DT990 עולות עליהן בכל פרמטר. אבל הבייר צורמות בחלק מאוד ספציפי בגבוהים, וזה עלול לעצבן אותו אם הוא רגיש לכך. הסנהייזר הן על פניו בדיוק מה שהוא מחפש בצליל, אם כי לא הכי אידיאלי לגיימינג תחרותי.
...
·
הHD600 הו אוזניות פתוחות? האמת שאני מעדיף סגורות בשביל פחות להפריע לסביבה אבל אני מוכן לנסות בשביל לתת נקודת ייחוס טובה כמו שגם Catskinner הציע, ואם הDT990 צורמת בגבוהים אז זה פחות מתאים לי כי הגבוהים מפריעים לי באוזניים

@HeadphoneGuru @סתם @LQDForce
· כן, לפי איך שאני מבין מכם הפתרון האופטימלי היה לקנות 2 אוזניות אחת לכל סוג שימוש, אבל נכון להיום אני אצטרך להסתפק באחת אז אני מנסה שהאוזניות הספציפיות האלו ינסו לקלוע איכשהו בין שני העולמות ואני גם מקדיש תקציב גבוה יחסית בשביל זה.
לגבי הFostex T60RP, אני הייתי מעדיף פחות להתעסק עם הגברות אם אפשר כי זה עוד משהו להתעסק איתו כל פעם שאני רוצה להשתמש בהן, אני מקווה שנוכל למצוא משהו מתאים בכל זאת.

--מה זה בעצם אוזניות דינאמיות או פלאנר? נראה לי שכל מה שראיתי עד עכשיו היה דינאמי אז הנחתי שכולן ככה

--הNX נראה מאוד מעניין, יש עוד "משפרי צליל" מומלצים? נראה לי ממש מגניב שאני יכול לשפר את הצלילים רק בעזרת תוכנה

כולם שיכנעו אותי שאוזניות גיימינג פחות טובות ושעדיף אוזניות רגילות טובות ואז הן יהיו טובות גם למשחקים, אני מוכן להשקיע 1200 ואפילו גם יותר בשביל למצוא פתרון טוב באמת.

איזה באסה שאף אחד לא מכיר את האוזניות האלו
https://www.rtings.com/headphones/revie ... o-wireless
חיפשתי ביקורות ולא ראיתי מישהו אחד שלא אמר שהוא עף עליהן אבל אמרתם ובצדק שיש "אופי" של צליל אז אני לא יודע איך הם באמת.

השוואה בינן לDT990
https://www.rtings.com/headphones/tools ... eshold=0.1

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”