שאלה לגבי שידורי ערוצים/תוכן 4K בממירים של יס ו בשירות yes+
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שאלה שעלתה לי. תרם רכישה של 2 טלויזיות חדשות לבית.
אנחנו מנויים ביס, הרבה שנים, כיום יש ממיר ULTRA ו 2 ממירי HD VOD מדור שני.
מה קורה בעניין התוכן עצמו? יש בכלל ערוצי 4K ? או תוכן VOD ב4K?
שאלה נוספת גם, האם, יש הבדל בין ממיר HD/ULTRA או YES+ דרך סטרמיר/מסך ANDROID TV?
זה לא שאני רץ לעבור לYES+, אין לי ממש בעיה להמשיך אם הממירים הפשוטים, אבל האם חייב ממיר לוויני תומך 4K למסך 4K, למרות שמרבית הערוצים אפילו לא משודרת ב1080, שלא לדבר על 4K?
אנחנו מנויים ביס, הרבה שנים, כיום יש ממיר ULTRA ו 2 ממירי HD VOD מדור שני.
מה קורה בעניין התוכן עצמו? יש בכלל ערוצי 4K ? או תוכן VOD ב4K?
שאלה נוספת גם, האם, יש הבדל בין ממיר HD/ULTRA או YES+ דרך סטרמיר/מסך ANDROID TV?
זה לא שאני רץ לעבור לYES+, אין לי ממש בעיה להמשיך אם הממירים הפשוטים, אבל האם חייב ממיר לוויני תומך 4K למסך 4K, למרות שמרבית הערוצים אפילו לא משודרת ב1080, שלא לדבר על 4K?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כן, אבל שוב, יש ממיר Ultra, יש ממיר HD פשוט, ממיר Android Tv/אפליקציה במסך Android TV
אז השאלה הייתה האם יש בכלל הבדל בין הYES+ ושידורי לויין דרך הממירים הרגילים ב1080P?
זה נכון שאני רוצה לקנות מסך 4K, אבל ביס אין ממש תוכן, רוב התוכן שלהם בין אם זה YES+ או לויין, עדיין רק 1080P.
אז השאלה הייתה האם יש בכלל הבדל בין הYES+ ושידורי לויין דרך הממירים הרגילים ב1080P?
זה נכון שאני רוצה לקנות מסך 4K, אבל ביס אין ממש תוכן, רוב התוכן שלהם בין אם זה YES+ או לויין, עדיין רק 1080P.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "