מחפש אוזניות OverEar לאודיופילים
מחפש אוזניות OverEar לאודיופילים.
חוטיות (3.5 ו- 2.5) סגורות (ללא הפרעה לסביבה) עם מינימום לחץ על תנוכי האוזניים
טווח מחיר 1000-2000
מקור ראשי: Chord Mojo
מקור משני: ES100 או BTR5 או טלפון
אנא המלצותיכם.
האם מוכרת חנות (באיזור המרכז) בה ניתן להאזין למבחר אוזניות (משובחות) לפני הרכישה?
תודה
חוטיות (3.5 ו- 2.5) סגורות (ללא הפרעה לסביבה) עם מינימום לחץ על תנוכי האוזניים
טווח מחיר 1000-2000
מקור ראשי: Chord Mojo
מקור משני: ES100 או BTR5 או טלפון
אנא המלצותיכם.
האם מוכרת חנות (באיזור המרכז) בה ניתן להאזין למבחר אוזניות (משובחות) לפני הרכישה?
תודה
כרגע מאזין ל Shure SE846 עם ה Mojo ו - FiiO FH7 עם Bluetooth Dac ES100 , BTR5
מקור: Tidal HiFi עם LDAC codec
סגנונות: ג'אז, מטאל, Progressive
מחפש משהו ממש איכותי להאזנה בביית בחיבור ל Chord Mojo
חשוב: Sub-bass טוב, Midrange נקי (קולות נשים) וגבוהים נקיים ללא harshness
תודה
מקור: Tidal HiFi עם LDAC codec
סגנונות: ג'אז, מטאל, Progressive
מחפש משהו ממש איכותי להאזנה בביית בחיבור ל Chord Mojo
חשוב: Sub-bass טוב, Midrange נקי (קולות נשים) וגבוהים נקיים ללא harshness
תודה
יש חנות פיוז סטריאו בגבעתיים, אפשר לבדוק שם אוזניות. יש להם Meze, Focal, Sennheiser, Yamaha, B&W, ועוד כמה. בקילומבו בדיזינגוף יש Sennheiser, Audio Technica, Shure.
אני אישית מאוד אוהב את הMeze 99 Classics וגם הaudio technica m50x לא רע (היא זולה יותר מהתקציב שלך, אבל ברור שיש דגמים יותר יקרים). גם הדגמים הסגורים של beyerdynamic (dt 770, 1770) לא רעים, ואני חושב שאפשר לשמוע אותם בחלילית ובפאנקי. יש גם דגמים של Fostex בטווח הזה, למרות שאני פחות התחברתי אליהם אישית, ואני לא בטוח אם אפשר לשמוע אותם בארץ (נסה hificonnect).
בטווח מחירים יותר גבוה יש לך דגמים פלאנאריים של audeze ו-dan clark (לשעבר mr speakers). יש גם שני דגמים סגורים יקרים של Focal, אבל ההתרשמות שלי מהם לא טובה. יש גם לסוני כמה דגמים סגורים טובים, למרות שלדעתי קצת overpriced. וכמובן לסנהייזר ואודיו טכניקה יש מבחר עצום של דגמים בכל רמות המחיר.
אני אישית מאוד אוהב את הMeze 99 Classics וגם הaudio technica m50x לא רע (היא זולה יותר מהתקציב שלך, אבל ברור שיש דגמים יותר יקרים). גם הדגמים הסגורים של beyerdynamic (dt 770, 1770) לא רעים, ואני חושב שאפשר לשמוע אותם בחלילית ובפאנקי. יש גם דגמים של Fostex בטווח הזה, למרות שאני פחות התחברתי אליהם אישית, ואני לא בטוח אם אפשר לשמוע אותם בארץ (נסה hificonnect).
בטווח מחירים יותר גבוה יש לך דגמים פלאנאריים של audeze ו-dan clark (לשעבר mr speakers). יש גם שני דגמים סגורים יקרים של Focal, אבל ההתרשמות שלי מהם לא טובה. יש גם לסוני כמה דגמים סגורים טובים, למרות שלדעתי קצת overpriced. וכמובן לסנהייזר ואודיו טכניקה יש מבחר עצום של דגמים בכל רמות המחיר.
ממליץ בחום לנסות למצוא זוג של meSpeakers (או איך שהוא לא קורא לעצמו היום). יש לי את ה-EtherCX, ולפני כן היה לי את ה-AeonFlow הסגורות. לדעתי אוזניות סגורות מדהימות. נוחות, קלות, ונשמעות מצויין.
Burn in זה כמו מצווה דתית. לא עוזר במיוחד אך תמיד מבוצע ע"י המאמינים.
די מסכים איתך, אך בכל זאת כביכול מבצע.
ה T5p הן אוזניות ה over hear הראשונות שלי, לאחר שנים של iems מסוגים שונים (רובן אודיופיליות).
בכל מקרה ה burn in כביכול שאני מבצע, זו ההאזנה למוזיקה.
תודה
די מסכים איתך, אך בכל זאת כביכול מבצע.
ה T5p הן אוזניות ה over hear הראשונות שלי, לאחר שנים של iems מסוגים שונים (רובן אודיופיליות).
בכל מקרה ה burn in כביכול שאני מבצע, זו ההאזנה למוזיקה.
תודה
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 561
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@פלאפי
איך אתה אוהב להגיד מיתוס על דברים שאתה לא שומע
:).
יש לך MEZE - קנה אחת חדשה ותשווה אותה לישנה שלך.
אגב ממש לא מזמן עשיתי ניסוי - בניתי לעצמי 6 כבלים 3.5ממ PL משני צדדים שמחבר את ה מגבר של ה- KSE1500.
האוזניות הנ"ל מאפשרים מעבר מאוד מהיר בין כל סוג כבל כך שה-"זיכרון השמיעתי" נשאר חד יותר.
הכבלים :
1. Duelund
2. Van Damm
3. PURE SILVER לא חיקוי - אחד הטובים ביותר.
4. Cardas
5. Neotech 3001
6. MUGAMI
איך אתה אוהב להגיד מיתוס על דברים שאתה לא שומע
יש לך MEZE - קנה אחת חדשה ותשווה אותה לישנה שלך.
אגב ממש לא מזמן עשיתי ניסוי - בניתי לעצמי 6 כבלים 3.5ממ PL משני צדדים שמחבר את ה מגבר של ה- KSE1500.
האוזניות הנ"ל מאפשרים מעבר מאוד מהיר בין כל סוג כבל כך שה-"זיכרון השמיעתי" נשאר חד יותר.
הכבלים :
1. Duelund
2. Van Damm
3. PURE SILVER לא חיקוי - אחד הטובים ביותר.
4. Cardas
5. Neotech 3001
6. MUGAMI
זה מיתוס בהתבסס על מדידות שנעשו ולא מצאו ש burn-in גורם לשום שינוי משמעותי בסאונד של האוזניה. דווקא סובייקטיבית אני כן חשבתי לפחות פעם אחת ששמעתי הבדל שאולי נובע מ burn-in, אבל אני בעד לסמוך על נתונים מדויקים ולא על מוח לא מדויק. וכנ"ל לגבי כבלים, אבל מה שעושה לך את זה.
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 561
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@פלאפי
ואם הייצרן ממליץ - אתה מאמין לו
?
ואם הייצרן ממליץ - אתה מאמין לו