שוב שאלה על שילוב HOT+YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
GalKimhi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אני ניסיתי לפני כמה חודשים להתקין YES על תשתית קיימת של הוט (אינטרנט בלבד 200 מגה), הגיע טכנאי של YES ואמר שבבניין שלנו זה לא אפשרי מבחינת הכבלים, וחייבים לשנות את החיבור של האינטרנט לכזה של בזק, בעיקר כי כל תכני ה-VOD עוברים דרך הרשת ולא דרך הכבל של הטלוויזיה...
ייתכן שנכון בבניינים מסויימים? ייתכן והטכנאי טעה?

ROTAM
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אני לא יודע למה אתה מתעקש על YES אם אתה צריך 200 מגה.

יש להוט ויס אותו התוכן HBO וכו' וכל הערוצים האחרים ,יותר מזה להוט יש יותר 50 ערוצים בממיר שרובם פתוחים ..

יותר מזה יש ל HOT סדרות מאירופה של תמצא באף חברת תוכן וערוץ 8 שהוא ממש סיבה טובה לראות טלווזיה

וגם יש נטפליקס בממיר בלי להסתבך ... אפלקציה בתפריט או ערוץ 500 ...

זה גם יוצא לך 169 שקל ל 3 חודש וגם הנטפליקס חינם חודש ראשון .......

GalKimhi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

@ROTAM
תודה על התגובה.
אני לא "חייב" 200 מגה, ולמעשה אני לא "חייב" שום דבר. אני כבר משתמש רשום בנטפליקס.
אני עד היום לא הייתי מנוי לשירותי טלוויזיה, אבל מצפייה במקומות אחרים, הרושם שלי הוא שיש יותר תכנים לYES, בייחוד בספריית הVOD שלהם. בגלל שלא הייתי עד עכשיו בHOT, אולי זו סתם סטיגמה....
אשמח כמובן לדעות נוספות, ואשמח גם לתשובה על השאלה המקורית....

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

ROTAM כתב:אני לא יודע למה אתה מתעקש על YES אם אתה צריך 200 מגה.

יש להוט ויס אותו התוכן HBO וכו' וכל הערוצים האחרים ,יותר מזה להוט יש יותר 50 ערוצים בממיר שרובם פתוחים ..

יותר מזה יש ל HOT סדרות מאירופה של תמצא באף חברת תוכן וערוץ 8 שהוא ממש סיבה טובה לראות טלווזיה

וגם יש נטפליקס בממיר בלי להסתבך ... אפלקציה בתפריט או ערוץ 500 ...

זה גם יוצא לך 169 שקל ל 3 חודש וגם הנטפליקס חינם חודש ראשון .......
...
אני לא מבין למה אתה מנסה לשכנע את פותח השרשור להשאר ביס/ הוט. הוא יעשה את השיקולים שלו באיזו חברה לבחור, הוא לא ביקש הצעת מחיר או עזרה בנושא הזה.

ROTAM
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #5 

GalKimhi כתב:@ROTAM
תודה על התגובה.
אני לא "חייב" 200 מגה, ולמעשה אני לא "חייב" שום דבר. אני כבר משתמש רשום בנטפליקס.
אני עד היום לא הייתי מנוי לשירותי טלוויזיה, אבל מצפייה במקומות אחרים, הרושם שלי הוא שיש יותר תכנים לYES, בייחוד בספריית הVOD שלהם. בגלל שלא הייתי עד עכשיו בHOT, אולי זו סתם סטיגמה....
אשמח כמובן לדעות נוספות, ואשמח גם לתשובה על השאלה המקורית....
...
ההיגיון פשוט , אם אתה צריך 200 מגה ועל זה שאלת , אז הפשוט הוא להתחבר ל HOT במחיר 169 שקל ל 3 חודש,

תכנים ? להוט יש יותר תכנים וערוצים מכל חברה , הסיבה פשוטה יש לה יותר לקוחות , יותר הכנסות,

יותר סדרות תוכן . ולעניין נטפליקס אתה יכול להכניס את השם והסיסמא שלך לאפלקציה בממיר ...תשאל במכירות ושירות .

אם אתה רוצה יס שאמרו לך שיש להם תכנים יותר מעניינים אז תתחבר אליהם עם 50-90 מגה שיש להם בבזק , פשוט .

·

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1278
קיבל תודות: 27 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

צריך להשכיל לך עוד כבל . לממיר של יס . על אותו כבל של הוט .,טכנית לא ניתן להכניס תדרים של יס . ליפעמים זה הולך כן עם מפצלים שמחברים את שני התדרים. אבל זה פתח לצרות . ואף חברה לא רוצה ליפגיע בחברה השנייה .
הקיצר אם ניתן להשכיל עוד כבל רק ליס זה ניתן . כניראה במקומות אחרים כן ניתן להשכיל באותו צינור 2 כבלים. תלוי בקוטר של הצינו הניכנס לדירה . וזה מעט בעייתי. בהשחלה ניתן לנתק בטעות את הכבל הקיים. ואז אתה נישאר קרח מיכאן ומיכן . . אים עוברים לאינטרנט של בזק. אז הכניסה היר באמצעות קו הטלפון
רק הטכנאי קרמר

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #7 

אני לא יודע אם מה שאמר לך הטכנאי הוא נכון, אבל קיימת עוד אופציה שהוא לא דיבר עליה.
יש ליס את יס פלוס שמאפשר לך להציג על AppleTV/ AndroidTV את כל השירות של יס בממשק מודרני וחדיש ללא צורך בכבלים בכלל.
למעשה כל מה שאתה צריך זה לחבר את ה AppleTV לאינטרנט, להכנס לחנות ולהוריד את האפליקציה ולהתחבר ליוזר שלך, מזל טוב- יש לך יס.
עם הדרך הזאת אתה יכול להיות מחובר לתשתית של הוט בכבלים ולטלוויזיה של יס.

*כרגע השירות שלהם מאפשר עד שלושה מכשירים דרך האינטרנט.

GalKimhi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #8 

@Aviv943

MIND
BLOWN!

מההה??????

איך טכנית זה קורה? והאם ככה כל התשתית של YES "תשב" על רוחב הפס של הרשת?

(בנוסף - אשמח אם יש כאן אחרים שחושבים שהתכנים של HOT מגוונים/איכותיים יותר, והם מעדיפים אותם על פני YES?
אני מניח פשוט שבהוט יש יותר מנוייים מהסיבה הפשוטה של העלות, ולא של האיכות)

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #9 

@GalKimhi
שים לב שפרסמנו הודעות במקביל וחלק מהתשובות לשאלה האחרונה שלך נמצאות בהודעה שלי.
לגבי התכנים- לא יודע להגיד לך. זה משתנה בין אדם לאדם, אחד אוהב ספורט והשני רומנטיקה.
אני יכול רק להגיד לגבי הוט (לקוח שלהם כרגע ומנסה להתנתק אך לא ממש מצליח) הציוד והממשק שלהם מאוד מיושנים ומגבילים אותך. ניתן לחבר רק ממיר 4K אחד בבית שהוא למעשה כולל טלפון וראוטר, מה שמאוד מגביל אותך ולא מאפשר לך לחבר ראוטר משלך. אתה נתון לחסדי הממיר שלהם וזה נורא מבחינתי.

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #10 

GalKimhi כתב:@Aviv943

MIND
BLOWN!

מההה??????

איך טכנית זה קורה? והאם ככה כל התשתית של YES "תשב" על רוחב הפס של הרשת?

(בנוסף - אשמח אם יש כאן אחרים שחושבים שהתכנים של HOT מגוונים/איכותיים יותר, והם מעדיפים אותם על פני YES?
אני מניח פשוט שבהוט יש יותר מנוייים מהסיבה הפשוטה של העלות, ולא של האיכות)
...
יס מנסה להתנתק מכל נושא הלווין שעולה להם הרבה מאוד כסף ומה שגורם להם למחיר הגבוה שאנחנו משלמים.
בממירים החדשים שהם מספקים בחבילת yes פלוס אין צורך בתשתית שלהם בכלל בבית. אתה רק צריך אינטרנט וזהו, ממש כמו סלקום TV, פרטנר וכל שאר החברות.

יש לי חבר שבבניין שלו נדפקה צלחת הלווין של יס, וכדי לסדר אותה נדרש לטפס למקום מאוד לא בטיחותי ויס החליטו שהם לא מתקנים את זה. שנים שהוא לא יכל להתחבר ליס בגלל זה ועכשיו אחרי שהשירות הזה יצא הוא יכול.

עריכה:
כשאני אומר הממירים החדשים של יס, אני מתכוון ל AppleTV או AndriodTV כמו שציינתי בהודעה למעלה

עריכה 2:
קישור למאמר מפורט ונהדר של עופר בנושא https://www.hometheater.co.il/article09069.html

GalKimhi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #11 

@Aviv943
·
טוב קראתי קצת והבנתי מה זה YES PLUS... אז יש לי כמה תובנות/שאלות
1- לא הבנתי מה ההבדל בין שני הממירים שהם מציעים (אחד אנדרואיד אחד אפל), בהנחה שאני לא מנוי לשירותים של אפל.
2- יש להם אפליקציה מובנית לטלוויזיות חכמות? כי לדעתי אפליקציות מובנות בטלוויזוית הן הרבה יותר טובות מכל חיבור שלישי/DONGLE כלשהו מבחינת קליטה ואיכות.
3- כרגע יש לי חיבור זמני מחבר שהביא לי מכשיר של סלקום TV שיושב על הרשת גם לערוצי הטלוויזיה (ללא אנטנה חיצונית). זה די גרוע. הראוטר של HOT כמודם רשת, מעולה מבחינת חיבור ישיר, אבל הWIFI לא להיט, צריך לשנות ערוצים הרבה פעמים בשביל לקבל קליטה בחדר ליד בו יושב הסלקום, ובשילוב עם הקליטת WIFI הגרועה של המכשיר של סלקום TV - לא משהו בכלל.
השאלה היא מה איכות המכשירים שמגיעים יחד עם YES PLUS? כי אם הקליטה בהם היא איכותית - אז כנראה שיהיה בסדר. אבל אין דבר יותר מעצבן מלחכות 10 שניות כל פעם שאתה מעביר ערוץ... (נשמע קטנוני אבל נכון)
4- מה לגבי 4K?

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #12 

1. אני עברתי להשתמש ב AppleTV עם יס רק לאחרונה וחייב לציין שהממשק שלהם ואיכות השידורים עולה הרבה מעבר למצופה, כאחד שעכשיו נמצא בתהליכי ניתוק מהוט והיה ביס ב 15 שנה האחרונים. לא מכיר את ממיר האנדוראיד שלהם, צריך לבדוק האם הממשק הוא כמו באפל, כי הממשק באפל פשוט מעולה.

2. ככל הידוע לי בשלב הזה אין להם אפליקציה מובנת לטלוויזיות חכמות אבל לפי הפרסום של עופר זה נמצא בתהליכי פיתוח.

3. התעבורה היא אותה תעבורה, ואם אין לך רשת יציבה עם מהירות תקינה זה לא יעבוד טוב. להעביר ערוץ ולהמתין 10 שניות זה לא בא בחשבון, זה אמור להיות מיידי בדיוק כמו הלווין. הראוטר של הוט הוא גרוע בלשון המעטה בכל הנושא של הWIFI (ועוד יותר גרוע כשהוא אינטגרלי בתוך הממיר), היתרון שלך הוא שאתה יכול לחבר ראוטר חיצוני משלך והוא ישלוט בWIFI.
בלי קשר, לא מומלץ בכלל לחבר סטרימרים על וויפי. מאוד ממליץ לך לסלול רשת קווית בבית לנקודות שבהן אתה צופה בטלוויזיה.

4. בממירים האלו שאנחנו מדברים עליהם יש 2 ערוצי 4K (איכות מצויינת) אך ה VOD לא מכיל תוכן ב 4. מאמין שזה משהו שיתווסף בעתיד.

GalKimhi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #13 

1. שוב, אז למה בכלל יש שני סוגי ממירים? מה הרעיון פה? מה ההבדלים?
3. בלי קשר לשרשור אשמח לדעת איך מחברים ראוטר צד שלישי. שמעתי בעבר שאפשר להשתמש במכשיר של HOT כמודם בלבד, ויש לי קצת חוש טכני, ואין לי בעייה לעשות קונפיגורציה מחדש לראוטר אם צריך, ואפילו יש לי ראוטר ספייר, אבל את זה אני פשוט לא יודע טכנית איך אמורים לעשות את זה.
-
לגבי החיבור הישיר - זה קצת מצחיק שסטרימר לא מסוגל לעשות באמת STREAMING, לא? בכל מקרה חיבור ישיר הוא קצת בעייה כי אני גר בדירה שכורה ואני לא אקדח פה בקירות או במשקופי דלתות/ או אדביק פס עם כבל רשת על הקיר...

ROTAM
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #14 

פשוט ב HOT הממירים הם ראוטר ... יש קליטה בכל הבית ...הטכנולגיה של HOT היא כזאת

מהמכשיר הראשי עובר לכל הבית אינטנרט על גבי הכבלים וכל ממיר משדר אותם לסביבה שלו ...

YES + זה יפה מאד שיא הטכנולגיה ,אבל בסוף בסוף אתה צופה בטלווזיה, אתה לא משחק בממשק משחקי וידאו ...

אני מאלה שאוהב פשוט שהכל מוכן , התקינו ממירים של HOT , יש קליטה בכל הבית , VOD פתוח , הכל בסדר

נהנה מתוכן טוב ב VOD ....

אתה רוצה יס תתחבר אליהם תשקיע כמה שקלים על ממיר אפל טי וי .....מטעם יס תברר אתם .

GalKimhi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #15 

@ROTAM

קליטה בכל הבית? יש פה עשרות פוסטים שאומרים אחרת, ואני אישית יכול להגיד שהקליטה זוועה. יש לי ראוטר רשת אחד בלבד. ייתכן שזו הבעייה כי אני לא משתמש במכשירים נוספים.

"מהמכשיר הראשי עובר לכל הבית אינטנרט על גבי הכבלים" ???

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”